Maak een afspraak

Velthuizen Inspiratie & Food dag

13 september 2018

Wegens succes doen we het gewoon opnieuw… Een Velthuizen Inspiratie & Food dag! Het is geweldig dit soort dagen te kunnen organiseren en onze bestaande en nieuwe klanten een leuke dag te bezorgen.

Chefkok Romco krijgt versterking
Ook deze keer zal er weer volop gekookt gaan worden door de koks van Neff. Onze ervaring is inmiddels dat het behoorlijk dringen kan zijn tijdens de kookdemo. Maar daar hebben we een oplossing voor bedacht! Dit keer heeft chefkok Romco versterking en zal er ook achterin onze showroom een kookdemo gegeven worden. Zo hoef je niets te missen en krijg je voldoende gelegenheid al je vragen aan de koks te stellen. Onder meer zal je de inductiekookplaat met bladafzuiging en diverse ovens met verschillende functies in werking zien.

Keukenvragen? Wij helpen je graag!
Zijn er concrete plannen om de keuken te gaan vervangen of hebben jullie een andere woning gekocht?  Wil je gaan starten met de keuken maar geen idee waar te beginnen? Kom dan zeker op zaterdag 6 oktober naar onze Inspiratie & Food dag! Op deze dag hebben onze adviseurs de agenda’s leeg gehouden en staan klaar voor al je vragen. Al je vragen worden besproken onder het genot van een hapje en drankje. Wil je er verder op ingaan en zou je het leuk vinden als wij een keukenontwerp maken? Dan kunnen wij deze dag direct een afspraak inplannen zodat we daar op een later tijdstip over door kunnen praten.

Leer alles over HomeConnect
Misschien heb je er al eens over gehoord, maar geen idee wat het exact inhoud… HomeConnect. Met HomeConnect bedien je al je apparatuur met je smartphone of tablet. De allernieuwste ontwikkeling en een ontzettend handige gadget! Meer weten hierover? Dan moet je deze demo zeker meemaken, HomeConnect heeft de toekomst!

Proef de sfeer én de wijnen
We maken deze dag extra feestelijk met een wijnproeverij, verzorgt door Meisjes van de Wijn, en meer dan voldoende hapjes & sapjes.

Kortom; toe aan heel veel inspiratie, gezelligheid en nieuwe informatie op keukengebied? Noteer dan 6 oktober in je agenda. Je kunt vrij inlopen, we starten de dag om 11.00 uur en om 16.00 uur sluiten we af. Ben je erbij?

Save the date!

Terug naar Blog