Scroll verder

Gastvrouw Marline; nu dagelijks in showroom!

Marline hebben wij nog niet eerder aan jullie voorgesteld. Dit terwijl zij toch al ruim een jaar een bekend gezicht op zaterdag is! Samen met gastheer Martijn ontvangt zij de klanten, tapt verse koffie en serveert ze heerlijke, huisgemaakte lunchgerechten. Na de verbouwing en dus verdubbeling van onze showroom bleek dat Martijn best wat hulp gebruiken kon op doordeweekse dagen. Wij hebben toen voorzichtig eens bij Marline gepolst wat ze ervan zou vinden om dagelijks zij aan zij met Martijn ervoor te zorgen dat alles in de showroom op rolletjes loopt. En die kogel was snel door de kerk! Inmiddels is Marline niet meer weg te denken. Hoogtijd voor een officiële voorstelronde!

 

“Mijn naam is Marline en ik woon in Scherpenzeel. In het weekend zoek ik samen met mijn vriend onze vriendengroep op en maken we er altijd een feestje van.

 

Ik volgde de koksopleiding toen ik op zaterdag bij Velthuizen Keukens terecht kwam. Het werk als gastvrouw sloot wel aan bij wat ik op school leerde omdat wij altijd alles wat wij onze klanten serveren zelf bereiden. Toch zag ik mezelf later niet echt als kok in de keuken staan. Door mijn werk op zaterdag kwam ik er achter hoe leuk klantcontact is. Altijd direct contact met de mensen die de showroom binnenwandelen voor een oriëntatierondje of een adviesgesprek met één van de adviseurs. De combinatie van werkzaamheden vond ik erg leuk. Toen mij gevraagd werd of ik na wilde denken om fulltime als gastvrouw aan de slag te gaan, was ik er snel uit! Ik ben gestopt met de koksopleiding en volg nu één dag in de week de studie facilitaire dienstverlening. Deze opleiding sluit nóg beter aan bij mijn werk als gastvrouw.

 

Omdat ik het grootste gedeelte van het team al goed kende, ging de start van een volledige werkweek bij Velthuizen Keukens heel soepel. Martijn en ik hebben een planning gemaakt van de te verdelen werkzaamheden en het samenwerken gaat net als eerder op de zaterdag als vanzelf. Ik ben blij met de kans die ik heb gekregen en de keuze die ik heb gemaakt!”

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook