Scroll verder

Even voorstellen; servicemonteur Sjoerd

Onze service, ons paradepaardje. Naast dat Arno of Monique altijd de vaste aanspreekpunten zijn als je voor een servicevraag contact met ons opneemt, hebben wij ook een vast team van vier servicemonteurs die dagelijks de weg op gaan om alle service zo snel mogelijk en naar wens op te lossen. Sinds kort is er een vijfde servicemonteur aan dit team toegevoegd! Sjoerd is al een tijdje onderdeel van het serviceteam, maar van een officiële voorstelronde was het nog niet gekomen. Daar komt nu verandering in; maak kennis met deze altijd vrolijke service-held!

 

“Samen met mijn vrouw Susanne woon ik in Ede. Wij hebben al een heerlijke, drukke dochter en binnenkort komt daar, als alles goed mag gaan, een zoontje bij. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden en familie af om gezellig te borrelen of een hapje te eten. Als het even kan steek ik hierbij de barbecue aan. Verder vind ik het lekker om een balletje te slaan op de squashbaan of trek ik een baantje in het zwembad om een beetje gezond te blijven. Klussen doe ik ook graag, vaak samen met mijn vader welke na zijn pensioen keukens is gaan monteren.

 

Door mijn carrière switch naar servicemonteur bij Velthuizen Keukens kan ik van mijn hobby mijn werk maken en daarnaast ook genieten van mijn gezin. Het is fijn deze stap specifiek bij Velthuizen Keukens te maken omdat het een bedrijf is dat open staat voor zijn personeel.”

 

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook