Scroll verder

Maak kennis met adviseur Julian

Wij hebben weer een nieuwe collega mogen toevoegen aan het Velthuizen Keukens team. Met de komst van Julian is ons team van adviseurs weer op volle sterkte; wat ons betreft kunnen we het jaar niet beter beginnen! Julian is al zo’n 8 jaar werkzaam in de interieurbranche en neemt deze ervaring nu mee naar zijn functie als adviseur. Daarnaast heeft hij een passie voor klanttevredenheid, waardoor hij ongetwijfeld perfect kan bijdragen aan waar Velthuizen Keukens voor staat. Welkom aan boord, Julian!

 

“Ik ben een echte Edervener, maar woon samen met mijn vrouw en onze puppy in Renswoude. Voetbal is mijn passie, ik ben kind aan huis bij de plaatselijke voetbalvereniging in Ederveen (V.V. Advendo ’57). Daarnaast ben ik elke thuiswedstrijd van Ajax te vinden in Amsterdam.

 

Al 8 jaar lang ben ik werkzaam in de interieursector, van stalen deuren tot haarden en kachels. Daardoor heb ik al bij veel mensen mogen binnenkijken. Al deze ervaringen op het gebied van interieur kan ik nu perfect toepassen in mijn functie bij Velthuizen Keukens. Waar Velthuizen Keukens zich in onderscheidt, is dat hier alles goed voor elkaar is. En dit alles altijd met de klant als uitgangspunt.”

Beleef de Velthuizen Lenteweek

Velthuizen Lenteweek 2024
Of maak direct een afspraak
Velthuizen Lenteweek 2024