Scroll verder

De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit”

Johan
Eigenaar

“Naast mijn interesse voor alles wat met keukens te maken heeft, breng ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin door. Mijn vrouw en ik hebben twee fantastische zoons en twee prachtige dochters. De tijd die ik hiernaast over heb, ben ik aan de waterkant te vinden. Heerlijk om even mijn hengel uit te gooien; voor mij de perfecte manier om even tot rust te komen. Binnen Velthuizen Keukens houd ik me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten die in onze visie passen.”

Contact opnemen met Johan

Bert
Eigenaar

“Mijn vrouw en ik hebben twee zoons en een dochter. Ik breng graag zoveel mogelijk tijd met hen door. Als het even kan probeer ik minimaal één keer in de week te wielrennen. Fijn om op deze manier te kunnen ontspannen! Ondertussen bestaat Velthuizen Keukens 12 jaar: een mooie tijd om op terug te kijken. Er is een mooie basis gelegd en ik hoop dit, samen met ons team, in de toekomst voort te kunnen zetten.”

Contact opnemen met Bert

Bastiaan
Commercieel Manager

“Wat mij aanspreekt bij Velthuizen Keukens is dat er onderling een hele fijne samenwerking is. Dat resulteert in een hoge klantgerichtheid. Bij Velthuizen Keukens is alles in eigen beheer. Van projectbegeleiders, transport tot aan monteurs, dit allemaal om de ultieme klantenreis te kunnen waarborgen. Dit heb ik ervaren door de eerste weken mee te draaien met alle afdelingen. Als commercieel manager is het mijn passie om samen met mijn collega’s elke dag op zoek te gaan naar ontwikkelingen, zowel binnen als buiten het team. Met als resultaat de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Een uitdagende functie!”

Contact opnemen met Bastiaan

Arjan
Financieel Manager

“Samen met mijn vrouw en onze kinderen woon ik in Barneveld. In mijn vrije tijd zie je mij vooral op de fiets. We hebben een vaste fietsploeg met collega’s waar ik graag bij aanhaak om een ronde te wielrennen. Al vanaf de start van Velthuizen Keukens ben ik als extern financieel adviseur betrokken bij het bedrijf. Nu komen 11 jaar samenwerken met het team van Velthuizen Keukens en al mijn ervaring als Financial samen in mijn rol als Financieel Manager en MT-lid. Mooie ambities om waar te maken!”

Johan
Teamleider Verkoop

“Ik woon samen met mijn vrouw en onze dochters in Renswoude. Sporten doe ik graag, ik trap met name graag een balletje. Werken bij een bloeiend bedrijf als Velthuizen Keukens bevalt mij goed. Samen met een jong en enthousiast team maken we er elke dag weer iets moois van.”

Contact opnemen met Johan

Ricardo
Adviseur

“Ik ben Ricardo, een enthousiaste adviseur bij Velthuizen Keukens. Samen met mijn vrouw woon ik in Woudenberg. Elke week opnieuw geniet ik van het maken van schitterende keukendesigns. Het geeft mij een kick om de klant gelukkig te maken met zijn droomkeuken, waar schitterende herinneringen in gecreëerd kunnen worden. In mijn ogen het tofste om te doen!”

Contact opnemen met Ricardo

Dennis
Adviseur

“Mijn naam is Dennis en ik woon samen met mijn vriendin en zoontje in Amersfoort. Ik ben opgegroeid in Limburg, maar heb inmiddels mijn plek behoorlijk gevonden in het midden van het land. Bijna mijn hele werkzame leven staat al in het teken van keukens. Bij Velthuizen Keukens kan ik weer een stapje verder gaan wat betreft het ontwerpen van keukens. Ook het intensievere contact met onze klanten spreekt mij aan. Voor elke klant is er alle tijd en aandacht om de keukenwensen werkelijkheid te maken.”

Contact opnemen met Dennis

Mark
Adviseur

“Als kind had alles wat met interieur te maken had al mijn interesse, maakte ik schetsen van woningen en was ik bezig met online tekenprogramma’s. Hoe leuk is het dat ik mij nu dagelijks bezig kan houden met het maken van creatieve keukenontwerpen! Mooie dingen bedenken en daarbij een fijn contact met onze klanten opbouwen maken het werk bij Velthuizen Keukens zo leuk.”

Contact opnemen met Mark

Danny
Adviseur

“Ik ben Danny, geboren en getogen in Veenendaal. Samen met mijn zoontje van bijna vier jaar woon ik er nog steeds. Inmiddels zit ik al een aantal jaar in het keukenvak. De klant enthousiast maken, verrassen en ontzorgen, daar word ik echt blij van. Binnen Velthuizen Keukens kan dat allemaal met een mooi en hecht team. Het voelt als één familie waarbij we alles samendoen!”

Contact opnemen met Danny

Julian
Adviseur

“Ik ben een echte Edervener, maar woon samen met mijn vrouw en onze puppy in Renswoude. Al 8 jaar lang ben ik werkzaam in de interieursector, van stalen deuren tot haarden en kachels. Daardoor heb ik al bij veel mensen mogen binnenkijken. Al deze ervaringen op het gebied van interieur kan ik nu perfect toepassen in mijn functie bij Velthuizen Keukens. Waar Velthuizen Keukens zich in onderscheidt, is dat hier alles goed voor elkaar is. En dit alles altijd met de klant als uitgangspunt.”

Contact opnemen Julian

Wilbrand
Interieurdesigner

“Ik ben geboren en getogen precies tegenover Velthuizen Keukens. Inmiddels heb ik een heerlijke plek in Scherpenzeel gevonden, waar ik met veel plezier woon. Vanaf het begin heb ik ons prachtige bedrijf zien groeien tot hoe het nu is. Mijn passie voor keukens is alweer tien jaar geleden ontstaan. Nu creëer ik prachtige en unieke keukenontwerpen onder de naam Velthuizen Keukens Architectuur en mag ik deel uit maken van een geweldig team”

Contact opnemen met Wilbrand

Ralph
Interieurdesigner

“De keukenwereld is mij niet vreemd, heb inmiddels al een aantal jaar ervaring op kunnen doen. Bij Velthuizen Keukens merk ik dat we net een stapje verder gaan voor de klant. Ontzorgen is hier ook écht ontzorgen. Het meedenken met de klant kun je al opmerken tijdens het verkoopgesprek. Maar na de aanschaf wordt het past echt duidelijk. De projectbegeleiders die alles voor de klant van A tot Z kunnen regelen, eigen montagedienst en de service naderhand, zijn in mijn ogen de pluspunten die Velthuizen Keukens absoluut uniek maken.”

Contact opnemen met Ralph

Sanne
Medewerkster Projectondersteuning

“Mijn naam is Sanne en ik woon samen met mijn man en onze dochter in Harskamp. Mijn werk bij Velthuizen Keukens als medewerkster projectondersteuning houd in dat ik nauw samenwerk met Johan op de nieuwbouwprojecten. Daarbij is een goede communicatie met de aannemer, werkvoorbereider of investeerder erg belangrijk. Wanneer Johan en ik een nieuwbouwproject gaan uitwerken bespreken we samen met de klant hun wensen qua opstelling van de keuken, de kleur, type werkblad apparatuur. Ik werk de projectkeukens uit, maak offertes en tekeningen op en bewaak de planning en deadlines.”

Contact opnemen met Sanne

Gerdine
Relatiechef

“Mijn naam is Gerdine, ik ben getrouwd en een trotse moeder van 2 prachtige zoons. Wij wonen in Veenendaal in een jaren- ’30 woning en stukje bij beetje zijn we deze woning aan het upgraden naar ons eigen paleisje. Al die prachtige keukens die hier bedacht worden zijn dan ook vaak een inspiratiebron voor bij mij thuis. Ik werk drie dagen in de week en ben er trots op dat ik deel uit mag maken van het Velthuizen Keukens team. Ook de fijne contacten met onze klanten geven mij veel voldoening en versterken mijn enthousiasme. Kom je bij ons een keuken kopen? Dan krijg je zeker een keer met mij te maken!”

Contact opnemen met Gerdine

Daniëlle
HR Adviseur

“Ik zet me graag in voor Velthuizen Keukens omdat het écht een bedrijf is dat oog heeft voor de klanten en medewerkers, en altijd het beste voor beide eruit haalt. Service in alle opzichten is binnen Velthuizen Keukens heel belangrijk en dat voel je door het hele bedrijf. Ik vind het een mooie uitdaging dat ik als HR Adviseur de HR-afdeling op mag gaan zetten. Naast mijn werk onderneem ik graag leuke dingen met mijn man, onze twee dochters en hond. Ik vind het heerlijk om ons huis mooi en gezellig te maken en lang te borrelen in de keuken. Mijn sportieve uitspattingen zijn hardlopen en mountainbiken.”

Contact opnemen met Daniëlle

Martijn
Gastheer

“Als gastheer kan je mij van dinsdag tot en met zaterdag in de showroom bij Velthuizen Keukens vinden. Graag ontvang ik onze klanten met verse koffie en daarbij uiteraard mijn zelfgemaakte baksels. Kom je tijdens de lunch? Ook dan kan je er op rekenen dat er iets lekkers op tafel komt! In onze vernieuwde showroom is er in het ontwerp echt rekening gehouden met een mooie ontvangstruimte voor onze klanten. Nu komt alles nog beter tot zijn recht!”

Marline
Gastvrouw

“Nadat ik ruim een jaar op zaterdag de sfeer heb kunnen proeven, ben ik tegenwoordig van woensdag tot en met zaterdag als gastvrouw in de showroom te vinden. Op dinsdag volg ik nog een studie die aansluit bij het werk dat ik bij Velthuizen Keukens doe. Samen met Martijn zorg ik ervoor dat iedere klant op de juiste manier ontvangen en geholpen wordt.  We zorgen voor verse koffie met iets lekkers erbij, altijd vers uit eigen oven!”

Arno
Teamleider Service

“Het is voor mij een uitdaging om alle servicepunten perfect op te lossen. Mochten er zich problemen voordoen tijdens of na de montage pak ik dat op. Ik geniet ervan als de keuken dan helemaal af en de klant tevreden is. Bij Velthuizen Keukens staat klanttevredenheid hoog, dus daarom sprak deze baan mij aan! Het is een leuk en gezellig team, waarbij ‘alle neuzen dezelfde kant op staan.’ Dat maakt het leuk om samen te werken aan een mooie keuken voor de klant.”

Contact opnemen met Arno

Monique
Servicemedewerkster

“Ik ben Monique en woon samen met mijn man in Veenendaal. Je kunt mij het beste omschrijven als een gezelligheidsdier, ik houd van mensen en drukte om mij heen. Juist daarom spreekt de werksfeer bij Velthuizen Keukens zo aan, het teamgevoel is groot en er is altijd wel even tijd voor gezelligheid. In mijn werk kan ik oplossingsgericht bezig zijn, en dat past mij wel. Mensen helpen en zorgen dat er voor elk probleem de juiste oplossing komt, geeft mij elke keer weer een goed gevoel.”

Contact opnemen met Monique

Nathalie
Back-office medewerkster

“Ik ben Nathalie en samen met mijn man woon ik Amersfoort. Wij worden allebei erg blij van reizen, dit kunnen verre reizen zijn, of gewoon een paar nachten in een goed hotel.  Verder word ik erg blij van gezellige avondjes met mijn vriendinnen of nieuwe recepten uitproberen in de keuken. En natuurlijk de Formule 1, daar kom ik echt mijn bed voor uit! Mijn hele werkzame leven draait al om keukens, ik heb veel kennis opgedaan in verschillende functies binnen de keukenbranche. Al deze kennis komt nu goed van pas bij mijn functie als back-office medewerkster.”

Contact opnemen met Nathalie

Jeroen
Teamleider Projectbegeleiding

“Samen met mijn vriendin en onze zoontjes woon ik in Ede. Ik ben bij Velthuizen Keukens gestart als adviseur. Inmiddels heb ik de stap gemaakt naar de after sales afdeling als teamleider projectbegeleiding. Door mijn jarenlange ervaring in de keukenverkoop, kan ik mezelf nu nuttig maken binnen het team van projectbegeleiders. Projectbegeleiding is ons paradepaardje, een ontzettend belangrijk onderdeel dat bij Velthuizen Keukens alle aandacht krijgt en waar wij elke dag beter in willen worden.”

Contact opnemen met Jeroen

Arno
Projectbegeleider

“Ik ben Arno en heel gelukkig met mijn vrouw en drie kinderen. Ik houd ervan om in het weekend met mijn kinderen én pizza uitgebreid Netflix te testen op de bank. Of even als gezin de stad in. Ikea, speeltuin… Dat soort dingen. Dankzij mijn ervaring in de keukenmontage weet ik alle ins en outs op keukengebied. Dit komt goed van pas in mijn functie als projectbegeleider!”

Contact opnemen met Arno

Gijsbert
Projectbegeleider

“Mijn vrouw en ik hebben 4 kinderen en wij wonen in Veenendaal. Ik houd ervan af en toe een balletje trappen, en voor een potje darten ben ik regelmatig ook wel in. Of even vissen, dat werkt voor mij heel ontspannend. Maar het grootste gedeelte van mijn vrije tijd ben ik samen met mijn gezin. Met vier kinderen is er altijd wel iets te doen, en daar geniet ik van! In mijn functie als projectbegeleider kan ik helemaal mijn ei kwijt. Het is het afwisselende werk en het contact met onze klanten wat het allemaal zo leuk maakt.”

Contact opnemen met Gijsbert

Gert Jan
Projectbegeleider

“Mijn naam is Gert Jan en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Scherpenzeel. Door de jaren heen heb ik Velthuizen Keukens altijd gevolgd op social media, zo heb ik flink mee kunnen genieten van alle ontwikkelingen. Juist deze ontwikkelingen spreken mij aan, een bedrijf wat doorgroeit en toekomstgericht bezig is, daar zet ik mij graag voor in. In de functie van projectbegeleider heb ik voldoende uitdaging, het contact met de klanten en het technische gedeelte wat erbij komt kijken vind ik erg leuk!”

Contact opnemen met Gert Jan

Ilko
Projectbegeleider

“Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Als ontspanning mag ik graag squashen. Of toeren met de motor samen met mijn vrouw, heerlijk om zo even het hoofd leeg te maken. Al ruim 18 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Ooit begonnen als keukenmonteur, inmiddels maak ik mij nuttig als projectbegeleider. Wie weet kom ik binnenkort bij jou je nieuwe keuken inmeten!”

Contact opnemen met Ilko

Marcel
Projectbegeleider

“Mijn naam is Marcel en ik woon in Otterlo. De keukenwereld is nieuw voor mij, in ieder geval als je het hebt over de verkoop van keukens en de begeleiding na die tijd. Jarenlang heb ik namelijk ín de keuken gestaan. Ik begon mijn werkzame leven als kok, dit heb ik heel veel jaren met plezier gedaan. Van mijn carrièreswitch naar Velthuizen Keukens heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik voel mij prima bij mijn functie als projectbegeleider.”

Contact opnemen met Marcel

Erwin
Projectbegeleider

“Mijn naam is Erwin en ik woon samen met mijn vrouw en onze twee kinderen in Woudenberg. In mijn vrije tijd speel ik tafeltennis in competitieverband. Bij mooi weer steek ik in het weekend graag de barbecue aan en zodra mijn zoon moet voetballen sta ik gegarandeerd langs het veld. Wat mij bij Velthuizen Keukens elke keer weer opvalt is de samenhorigheid en de toewijding binnen het bedrijf. Ik zit hier prima op mijn plek!”

Contact opnemen met Erwin

Sil
Projectbegeleider

“Ik ben Sil en ik woon in Amerongen. Vissen doe ik graag en dan vooral roofvis. Ik ben bij Velthuizen Keukens terecht gekomen door Danny. Hij vertelde van de vacature van projectbegeleider, dat sprak mij direct aan! Het is een leuke, flexibele functie. Wij zijn een snel groeiend bedrijf, waarbij er naar mijn mening toch heel veel tijd is voor de medewerkers en hun ontwikkeling.”

Contact opnemen met Sil

Berto
Projectbegeleider

“Ik ben Berto, getrouwd met Marije en samen hebben wij drie kinderen. Wij wonen in Scherpenzeel, op slechts een paar minuten rijden van de showroom. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met klussen in huis, zeilen, gitaar spelen en uiteraard de kinderen. Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en zo ben ik bij Velthuizen Keukens terecht gekomen. De functie van projectbegeleider is leuk en variërend, tel daarbij op de gezellige sfeer binnen het team. Ik zit prima op mijn plek!”

Contact opnemen met Berto

Stefan
Planner

“Bij Velthuizen Keukens merk je echt het we-doen-het-samen-gevoel. Iedereen heeft duidelijk zijn eigen taak, maar we helpen elkaar met de juiste feedback als dat nodig is. Het contact met de klanten, overleggen met collega’s en het oplossingsgericht denken is wat de functie van planner zo afwisselend maakt.”

Contact opnemen met Stefan

Jasper
Technisch Controller

“Ik ben Jasper en ik woon samen met mijn vrouw in Ede. Ik ben bij Velthuizen Keukens begonnen in de functie van adviseur. Vervolgens heb ik de stap gewaagd om als projectbegeleider aan de slag te gaan, en nu ben ik actief als technisch controller. Ik ben een echt mensen mens en leer graag de mens achter de klant kennen. In het weekend kan je mij samen met mijn vrienden aan de pooltafel vinden. Reizen doe ik ook graag. Het liefst buiten Europa, hoe verder, hoe beter!”

Contact opnemen met Jasper

Lennard
Teamleider Inkoop & Logistiek

“Samen met mijn vrouw en onze twee kinderen woon ik in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd doe ik nog wel eens potje zaalvoetbal. Mijn taak binnen Velthuizen Keukens is het zo efficiënt mogelijk inkopen van de keukens. Op die manier is er vaak veel winst te behalen, en dat is voor zowel de klant als ons als bedrijf een voordeel. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de logistiek, een mooie uitdaging!”

Contact opnemen met Lennard

Roland
Orderverwerker

“Mijn naam is Roland en ik kom uit Brabant. Een pittig stukje rijden elke dag, maar dat heb ik er graag voor over. Ik begin mijn werkdag vroeg zodat ik bijtijds weer naar huis kan om zoveel mogelijk de files te ontwijken, meestal gaat dat goed! Mijn vrouw en ik hebben drie dochters. In het weekend is het familytime, dan is er tijd om bij te kletsen met elkaar en leuke dingen te ondernemen.”

Contact opnemen met Roland

Jordy
Orderverwerker

“Ik ben Jordy en ik woon in Woudenberg. Ik houd van gezelligheid, ben altijd in voor een drankje en lekker eten. Om al die gezelligheid te compenseren sport ik ook graag, vooral fitness en af en toe een potje voetballen. Reizen vind ik helemaal geweldig en ik wil nog heel veel van de wereld zien! Mijn werk als orderverwerker bij Velthuizen Keukens is een hele mooie en leuke uitdaging omdat ik niet uit de keukenbranche kom, maar ik ben erg blij met mijn plek binnen dit bedrijf. De familiesfeer onderling vind ik erg prettig en gezellig.”

Contact opnemen met Jordy

Gideon
Orderverwerker

“Voor mij is de keukenwereld helemaal nieuw. Velthuizen Keukens geeft mij de tijd en ruimte om alles te ontdekken en leren kennen, dat is erg fijn. De werkzaamheden zijn leuk, het geeft mij meer dan voldoende uitdaging om elke order passend en kloppend te maken. Ik word ingewerkt door de andere orderverwerkers, zij geven mij goede tips en laten mij zien hoe ingewikkeld een keuken kan zijn, hier zie ik absoluut uitdaging in.”

Contact opnemen met Gideon

Marieke
PR Medewerkster

“Ik ben moeder van twee heerlijke jongens, en inmiddels ook twee schoondochters rijker. Mijn verantwoordelijkheid is het up to date houden van onze websites en social media. Ook het aanleveren van content voor advertenties, magazines en folders zorgen ervoor dat ik mijn werkweek goed kan vullen. En natuurlijk de fotografie; graag ga ik op pad met mijn camera om de geplaatste keukens te fotograferen. Stiekem vind ik dat één van de leukste onderdelen van mijn baan bij Velthuizen Keukens!”

Contact opnemen met Marieke

Tim
Online Marketeer

“Mijn naam is Tim en ik woon samen met mijn vriendin in Scherpenzeel. Naast mijn werk ben ik op zaterdag vaak op het voetbalveld te vinden, en ik doe graag een hapje en een drankje met vrienden of familie. Bij Velthuizen Keukens ben ik verantwoordelijk voor de online marketing, maar ik mag ook meewerken aan het magazine, de folders en andere uitingen.”

Contact opnemen met Tim

Claudia
Marketing & Design Medewerkster

“Creativiteit is het begrip dat mijn werkzaamheden omschrijft. Als Marketing & Design medewerkster houd ik mij bezig met de vormgeving binnen Velthuizen Keukens, maar ook met de social media. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen of familie. Daarnaast ga ik graag uiteten en vind ik het ook leuk om zelf in de keuken te staan.”

Contact opnemen met Claudia

Corine
Administratief Medewerkster

“Ik ben kort geleden verhuisd naar Ede. In mijn vrije tijd pak ik mijn mountainbike voor een rondje in het Lunterse bos. Of hardlopen vind ik ook heerlijk. Mijn werkzaamheden bij Velthuizen Keukens zijn heel divers. Orderverwerking, telefonie en allerlei voorkomende werkzaamheden. Geweldig om met een jong en enthousiast team samen te werken!”

Helma
Administratief Medewerkster

“Ik ben moeder van drie kinderen en getrouwd met Frank. Naast mijn gezin en het werk bij Velthuizen Keukens ontspan ik mij graag met het lezen van een boek. Even op de bank met koffie, een dekentje en een fijn boek… pure ontspanning! Met erg veel plezier werk ik bij Velthuizen Keukens. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt.”

Conny
Telefoniste

“Mijn naam is Conny, ik woon op loopafstand van mijn werk. Ideaal! Zo ben ik snel weer thuis als mijn kinderen uit school komen. Bel je op maandag, dinsdag of donderdag naar Velthuizen Keukens? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt! Ik ga er altijd voor om alle telefoontjes bij de juiste persoon te krijgen en op de allerbeste manier af te ronden.”

Contact opnemen met Conny

Marry
Telefoniste

“Mijn naam is Marry, geboren en getogen in Veenendaal. Samen met mijn man zijn wij sinds kort opa en oma van twee prachtige kleindochters. Samen met met mijn collega Conny ben ik verantwoordelijk voor alle telefoontjes die binnenkomen. Ik geniet van het contact met onze klanten waar ik afspraken voor inplan of die ik doorverbind naar collega’s. Bij Velthuizen Keukens werk ik in een jong en enthousiast team en daar word ik erg enthousiast van!”

Martin
Teamleider Montage

“Ik ben getrouwd met Annemieke en we wonen in Scherpenzeel. Sporten doe ik graag, met name voetbal. Zodra mijn agenda het toe laat, ben ik op het voetbalveld te vinden. Een lange periode ben ik werkzaam geweest in de montage bij Velthuizen Keukens. Vervolgens heb ik mezelf jarenlang als projectbegeleider nuttig gemaakt op de afdeling after-sales, maar nu focus ik me op het aansturen van het montageteam. Een mooie uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!”

Contact opnemen met Martin

Ruud
Monteur

“Ik ben getrouwd en trotse vader van een zoon en drie dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze dieren. Met onze pony’s, de katten en hond, kom ik mijn vrije tijd wel door! Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring als keukenmonteur. Ooit ben ik begonnen in de scheepsbouw, waar ik geleerd heb met verschillende materialen te werken. Dat komt natuurlijk goed van pas met mijn werk als keukenmonteur. Ik doe mijn werk met veel plezier, werk graag zelfstandig. Bij Velthuizen Keukens krijg ik daar alle ruimte voor!”

Dick
Servicemonteur

“Ik ben getrouwd en ons gezin bestaat uit drie zonen, twee schoondochters en een twee kleinkinderen. Ik woon in Kesteren, dus kom ik elke dag met de montagebus de brug over richting Woudenberg. Over het algemeen doe ik de service bij Velthuizen Keukens. Dat is wat ik het liefste doe! Service staat hoog aangeschreven bij Velthuizen Keukens, dus bij mij ook!”

Christiaan
Monteur

“Ik woon in Voorthuizen en mijn werk is mijn passie. In mijn vrije tijd lees ik nog wel eens wat. Of ga ik vissen, wat ik vroeger veel gedaan heb. Hoogtijd dat ik dat weer eens oppak! Bij Velthuizen Keukens plaatsen we mooie keukens met regelmatig maatwerk. Ook krijg ik de tijd om een keuken tot in puntjes keurig te monteren. Absoluut geen massawerk en daar houd ik van. Het werken in deze regio vind ik prettig , de mentaliteit bevalt me. Hier doe je nog eens wat voor elkaar!”

Martin
Servicemonteur

“Ik woon samen met mijn vrouw, drie dochters en onze hond in Wageningen. Ik ben eerder keukenmonteur geweest, daarna werkzaam geweest in een andere branche en vervolgens ben ik bij Velthuizen Keukens de montage weer ingegaan. Ook heb ik een tijdje de planning voor Velthuizen gedaan, maar inmiddels zit in weer op de bus. Het werken met mijn handen en het klantcontact was iets wat ik miste, en als servicemonteur kan ik mijn ei weer helemaal kwijt!”

Danny
Monteur

“Samen met mijn vriendin en onze tweeling woon ik in Amerongen. Ik ben fanatiek voetballer en speel in het 1ste van Langbroek. Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de sport. Ik gaf sportles aan kinderen. Toch werd langzaam duidelijk dat ik iets anders wilde gaan doen. Werk graag met mijn handen, vandaar de stap naar de keukenmontage. Bij Velthuizen Keukens krijg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen in het vak, met de juiste begeleiding. Perfect!”

Robin
Monteur

“Ik woon in Scherpenzeel en in mijn vrije tijd ben ik fanatiek darter. Al geruime tijd was ik werkzaam als keukenmonteur bij een andere organisatie. Maar werkte vaak ver van huis. Graag wilde ik het dichter bij huis zoeken. Daarom ben ik op een dag bij Velthuizen Keukens binnen gelopen. Na een paar gesprekken waren we er wel uit: ik mag me nu officieel onderdeel van het team noemen! Het kleinschalige en de persoonlijke sfeer spreekt mij erg aan. Prettige collega’s zorgen voor een prettige werksfeer!”

Roy
Monteur

“Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Zevenaar. Uiteraard geniet ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk van mijn gezin. Maar ik mag ook graag de rust van de waterkant opzoeken om mijn hengel uit te gooien. Dat werkt goed om je hoofd echt ‘leeg’ te maken. Voordat ik bij Velthuizen Keukens terecht kwam werkte ik als monteur van maatwerk kasten. Ik zocht daar een verdieping in en zo ben ik de keukenmontage ingerold bij Velthuizen Keukens. Zonder een moment spijt!”

Jeffrey
Servicemonteur

“Mijn vriendin en ik wonen in Veenendaal en samen hebben wij twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin of je vindt mij met een vishengel aan de waterkant. Jarenlang heb ik mijn geld verdiend in de staalbouw, vaak toch wat eentoniger werk. Nu bij Velthuizen Keukens kan ik mijn hart ophalen, elke dag een andere klus en elke dag andere mensen. En dat is precies wat ik zo leuk vind!”

Sander
Monteur

“Mijn vriendin en ik wonen in Barneveld. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met badminton, of ik ontspan met een leuke film. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgebouwd in de interieurbouw, in het bijzonder op het gebied van keukens. Van niets, iets maken is echt mijn ding. Bij Velthuizen Keukens merk je dat je het samen doet, als keukenmonteur sta je er tijdens de montage zeker niet alleen voor. Bij een hulpvraag of een eventueel probleem staat er altijd iemand achter je, niemand loopt weg voor zijn of haar verantwoordelijkheden. Dat geeft een prettig gevoel!”

Hendri
Leerling Monteur

“Toen ik nog mijn opleiding volgde, liep ik een jaar lang één dag in de week stage bij Velthuizen Keukens. Elke vrijdag ging ik met een monteur mee op pad om het vak in de praktijk te leren. Na mijn opleiding kreeg ik de kans om fulltime aan de slag te gaan. Zo’n kans laat je natuurlijk niet voorbij gaan, want ik heb het erg naar mijn zin. Het monteren van keukens vind ik leuk en het samenwerken met een fijn stel collega’s maken het alleen nog maar leuker!”

Jeroen
Monteur

“Mijn vriendin en ik hebben twee kinderen en we wonen in Veenendaal. Al jaren was ik als ZZP’er werkzaam voor Velthuizen Keukens. Tijdens de vrijdagmiddagborrel werd regelmatig de grap gemaakt dat ik mijn zwarte Mercedes bus maar moest in leveren voor een bus met mooie Velthuizen belettering. Uiteindelijk is het daar dan toch van gekomen! Ik maakte de stap omdat ik behoefte had aan een bepaalde rust. Als ZZP’er was ik altijd aan het werk, want ‘nee’ zeggen is niet mijn sterkste kant. Daarnaast is Velthuizen Keukens een heel fijn bedrijf om voor te werken, dat was mij de afgelopen jaren wel duidelijk geworden!”

Sander
Monteur

“Mijn naam is Sander. Toen ik startte met mijn opleiding tot keukenmonteur, ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar ik het werken en leren kon combineren. Bij Velthuizen Keukens heb ik die kans gekregen! Inmiddels heb ik mijn niveau 3 papiertje op zak en kan ik mede dankzij alle begeleiding die ik hier in de praktijk heb gekregen volledig zelfstandig op pad om keukens te monteren.”

Gijs
Monteur

“Mijn vrouw en ik wonen in Barneveld. Al onze kinderen zijn inmiddels de deur uit, dus hebben wij alle tijd om samen leuke dingen te ondernemen en natuurlijk te genieten van onze kleinkinderen. Al zo’n beetje mijn hele werkzame leven ben ik met hout bezig. Van interieurbouw tot het zelf maken van keukens. De laatste jaren heb ik al de ervaring die ik hiermee opgedaan heb, mee kunnen nemen in mijn functie als keukenmonteur. Velthuizen Keukens is een mooi bedrijf dat meegaat met de tijd en continue aan het innoveren is. Dat vind ik mooi!”

 

Albert
Monteur

“Samen met mijn vriendin woon ik Veenendaal. In mijn vrije tijd fiets ik graag en de laatste tijd probeer ik mij iets meer te verdiepen in fotografie, een gezamenlijke hobby van mijn vriendin en mij. Daarnaast wandelen we regelmatig in het bos of op de heide. Waar ook veel vrije tijd in gaat zitten is onze moestuin, heel ontspannend om daar mee bezig te zijn en een groot voordeel; elke dag kakelverse groenten! Velthuizen Keukens gaf mij vanaf het begin al een vertrouwd gevoel. Hier heb ik echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een team en we alles samen doen!”

Sjoerd
Servicemonteur

“Samen met mijn vrouw Susanne woon ik in Ede. Wij hebben al een heerlijke, drukke dochter en binnenkort komt daar, als alles goed mag gaan, een zoontje bij. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden en familie af om gezellig te borrelen of een hapje te eten. Als het even kan steek ik hierbij de barbecue aan. Verder vind ik het lekker om een balletje te slaan op de squashbaan of trek ik een baantje in het zwembad om een beetje gezond te blijven. Klussen doe ik ook graag, vaak samen met mijn vader welke na zijn pensioen keukens is gaan monteren. Door mijn carrière switch naar servicemonteur bij Velthuizen Keukens kan ik van mijn hobby mijn werk maken en daarnaast ook genieten van mijn gezin. Het is fijn deze stap specifiek bij Velthuizen Keukens te maken omdat het een bedrijf is dat open staat voor zijn personeel.”

 

Gwendelynn
Leerling monteur

“Tijdens mijn examenjaar moest ik drie weken een technische stage lopen. Mijn vader Martin werkt als service monteur ook bij Velthuizen Keukens  en vertelde me dat het wellicht een goed idee was om deze stage bij Velthuizen Keukens te doen. Al heel jong wist ik dat ik iets met techniek wilde gaan doen, alleen aan keukenmontage had ik nooit gedacht. Ik ontdekte tijdens de stage hoe leuk en afwisselend het werk eigenlijk is en raakte steeds enthousiaster over het vak. Na het behalen van mijn diploma besloot er ik voor te gaan en me in te schrijven voor de BBL opleiding Interieurbouw. Mijn leermeester Gijs en ik werken super goed samen. Hij legt dingen perfect uit en vind het geen probleem om dat vaker te doen als ik het niet helemaal heb begrepen. We lachen wat af, het werken met Gijs is nooit saai en ik leer heel veel van hem.”

Martin
Magazijnbeheerder

“Samen met mijn vrouw woon ik in Veenendaal en wij hebben twee zoons. Ik heb acht jaar ervaring in de keukenlogistiek en de daarbij behorende magazijnwerkzaamheden. De organisatie eromheen en de hectiek die dat met zich meebrengt daagt mij elke keer weer uit om het morgen beter te doen. Bij Velthuizen Keukens leeft dezelfde behoefte; vandaag goed en morgen beter, daar hou ik van!”

Contact opnemen met Martin

Justin
Logistiek medewerker

“Ik ben Justin en ik woon in Woudenberg. Tijdens mijn examenjaar heb ik lang nagedacht wat mijn vervolgstudie zou worden. Ik wist al wel dat ik graag direct wilde gaan werken en 1 dag in de week een opleiding volgen. Via mijn moeder, die als telefoniste bij Velthuizen Keukens werkt, hoorde ik dat er uitbreiding in het magazijn nodig was. Ik heb toen, voordat de zomervakantie begon, een keer meegedraaid in het magazijn. Dat vond ik leuk! Nu ben ik inmiddels gestart met de opleiding logistiek medewerker en ben ik de rest van de week bij Martin in het magazijn te vinden.”