“Plannen voor een nieuwe keuken. Hoe werkt dat bij ons?”

Doorloop stappen

Stap 1 Oriënteren

Een keuken uitzoeken begint met oriënteren. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen! Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je te woord te staan en je eerste vragen te beantwoorden. Eerlijk is eerlijk: verwacht bij ons geen grote toonzaal. Maar wel met veel zorg uitgedachte keukens in alle stijlen, met zoveel mogelijk variatie in opstellingen, en waarbij iedere keuken zijn eigen sfeer en styling heeft. Op een andere manier inspiratie opdoen? Vraag dan ons magazine aan!

Afspraak maken

Stap 2 Afspraak maken

Voor een adviesgesprek maken wij graag een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom. Zo weet je zeker dat alle tijd en aandacht voor jou alleen is. In dit eerste gesprek worden alle wensen en ideeën in kaart gebracht en starten we met het schetsen van de opstelling. Daarin denken wij altijd mee en mag je ook zeker creatieve ideeën verwachten. Het tweede deel van dit gesprek gaan we met de uitstraling aan slag. Aan het einde van dit gesprek kunnen wij een indicatie maken zodat de investering voor je keuken helder wordt.

Afspraak maken

Stap 3 Vervolgafspraak

Wij investeren veel tijd en aandacht in jouw nieuwe keuken. Als jij een goed gevoel bij ons hebt, plannen we altijd een vervolgafspraak. Na de eerste afspraak maakt jouw adviseur een mooi 3D-ontwerp met daarin de gekozen indeling en materialen. Wij presenteren deze tekeningen in onze beamerruimte zodat je op groot formaat je toekomstige keuken ziet, extra realistisch. Vervolgens gaan we weer kijken naar de gemaakte keuzes van indeling, fronten, werkblad en accessoires en gaan we ook dieper inzoomen op apparatuur. Als alles naar wens is, wordt de keuken definitief gemaakt.

Afspraak maken

Stap 4 Inmeten

Als alles is doorgesproken en de koop getekend, wordt de opdracht overgedragen aan 1 van de projectbegeleiders. De projectbegeleider controleert samen met de adviseur de order. Elke order heeft 1 projectbegeleider, ook hier geldt dus; nog steeds 1 aanspreekpunt. Ruim voordat de keuken besteld gaat worden zorgen de projectbegeleiders ervoor dat de keuken exact ingemeten word.

Afspraak maken

Stap 5 Bestellen

Na het inmeten worden nogmaals alle maten gecontroleerd en wordt de keuken besteld. Mocht er na het inmeten en bestellen iets aangepast worden dan zal de projectbegeleider contact met je opnemen  en de wijzigingen bespreken. Het bestellen van de keuken, controleren van de orderbevestigingen en het bewaken van de levertijden wordt gedaan door Lennard, Tineke, Roland en Nathalie. Lennard verzorgt daarnaast ook de planning.

Afspraak maken

Stap 6 Transport

Na het bestellen van de keuken wordt deze een aantal weken later geleverd in onze opslag. De keuken wordt één dag voor montage bij jullie afgeleverd, de exacte tijd wordt telefonisch afgestemd.

Afspraak maken

Stap 7 Facturatie

Wij vragen geen aanbetaling, wel verwachten wij dat de keuken betaald is op de dag van levering. Helma verzorgt deze facturatie. Dit geheel zoals eerder is overeengekomen met de adviseur. De factuur ontvang je 2 weken voor levering van de keuken per mail. Zo heb je voldoende tijd om de betaling in orde te maken.

Afspraak maken

Stap 8 Montage

Wij zijn trots op ons eigen montageteam. Stuk voor stuk vakmannen die ervoor zorgen dat de keuken tot in de puntjes perfect gemonteerd wordt. Zij gaan pas naar huis als je tevreden bent! Eigen monteurs vinden wij belangrijk omdat we hierdoor verder kunnen gaan in kwaliteit, service en planning. Verder is het ook leuk dat we de hele keuken met eigen mensen tot een prachtig eindresultaat kunnen maken! Over het algemeen kan je binnen 2 á 3 dagen genieten van de nieuwe keuken.

Afspraak maken

Stap 9 Nazorg

Ook na de verkoop en het leveren van de keuken kan je altijd bij ons terecht. Corine en Conny zorgen ervoor dat je vragen bij de juiste persoon terecht komen of lossen dit zelf met fabrikanten op zodat het snel afgerond wordt. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Dus voor al je vragen rondom de keuken blijven wij je aanspreekpunt.

Afspraak maken

Benieuwd naar onze verdere werkwijze?Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij geven graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”