“Plannen voor een nieuwe keuken. Hoe werkt dat bij ons?”

Doorloop stappen

Stap 1 Oriënteren

Een keuken uitzoeken begint met oriënteren. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen! Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je te woord te staan en je eerste vragen te beantwoorden. Neem ook gerust afbeeldingen mee van keukens die aanspreken. Eerlijk is eerlijk; verwacht bij ons geen grote toonzaal. Maar wel zestien opstellingen, die stuk voor stuk met heel veel zorg een aandacht zijn uitgedacht. Keukens in alle stijlen, zoveel mogelijk variatie in opstellingen en iedere keuken met een eigen sfeer qua styling.

Afspraak maken

Stap 2 Afspraak maken

Voor een adviesgesprek maken wij graag een afspraak met een van onze adviseurs. Zo weten wij zeker dat alle tijd en aandacht voor jou alleen is. In dit eerste gesprek worden alle wensen en ideeën in kaart gebracht en starten we met het schetsen van de opstelling. Daarin denken wij altijd mee en mag je ook zeker creatieve ideeën verwachten. Het tweede deel van dit gesprek gaan we met de uitstraling aan slag.
Aan het einde van dit gesprek kunnen wij een indicatie maken zodat de investering voor je keuken helder wordt.

Afspraak maken

Stap 3 Vervolg afspraak

Inmiddels is van de gekozen indeling en materialen een mooi 3D-ontwerp gemaakt. Wij presenteren deze tekeningen in onze beamerruimte zodat je op groot formaat je toekomstige keuken ziet, extra realistisch. Vervolgens gaan we weer kijken naar de gemaakte keuzes van indeling, fronten, werkblad en accessoires en gaan we ook dieper inzoomen op apparatuur. Als alles naar wens is, wordt de keuken definitief gemaakt.

Afspraak maken

Stap 4 Aftersales

Als alles is doorgesproken en de koop is getekend, gaat de opdracht door naar de afdeling aftersales. Je adviseur werkt de keuken tot in alle details uit en draagt dan de keuken over naar Martin, Arno, Jasper, Arno van de Lagemaat of Rob. Zij zorgen ervoor dat je keuken exact ingemeten wordt en maken leidingsschema’s. Vanaf dat moment zijn zij je aanspreekpunt voor de keuken.

Afspraak maken

Stap 5 Inkoop

Na het inmeten worden nogmaals alle maten gecontroleerd en wordt de keuken besteld. Mocht er, na het inmeten, iets aangepast moeten worden, dan zal de aftersales contact met je opnemen en de wijzigingen doorspreken. Op die manier blijft het bij één contactpersoon. Het bestellen van de keukens, controleren van orderbevestigingen en het bewaken van levertijden wordt gedaan door Lennard, Tineke en Roland. Zij zorgen ervoor dat de keuken precies besteld wordt zoals afgesproken.

Afspraak maken

Stap 6 Transport

Na het bestellen van de keuken wordt deze een aantal weken later geleverd in onze opslag. Onze keukens worden getransporteerd door Methorst Groep, gevestigd op steenworp afstand van ons bedrijf. Ideaal! De keuken wordt één dag voor montage bij jullie afgeleverd, de exacte tijd wordt telefonisch afgestemd.

Afspraak maken

Stap 7 Facturatie

Wij vragen geen aanbetaling, wel verwachten wij dat de keuken betaald is op de dag van levering. Helma verzorgt deze facturatie. Dit geheel zoals eerder overeengekomen.
De factuur ontvang je 2 weken voor levering van de keuken zodat er tijd genoeg is om de betaling in orde te maken.

Afspraak maken

Stap 8 Montage

Wij zijn trots op ons eigen montageteam. Daarnaast hebben wij een vaste kring van zelfstandige keukenmonteurs die wij kunnen inhuren in drukke tijden. Door de inmiddels jarenlange samenwerking met deze vakmensen weten wij dat ook zij het vakmanschap beheersen die wij zo belangrijk vinden. Zo kunnen wij verder gaan in kwaliteit, service en planning. Onze mannen gaan pas naar huis als je tevreden bent! Over het algemeen kan je binnen 2 á 3 dagen genieten van de nieuwe keuken.

Afspraak maken

Stap 9 Nazorg

Ook na plaatsing van de keuken kan je altijd bij ons terecht. Corine zorgt ervoor dat je vragen bij de juiste persoon binnen ons bedrijf terechtkomen of lost dit zelf al met fabrikanten op zodat het snel afgerond wordt. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Dus voor al je vragen rondom de keuken zijn wij je aanspreekpunt.

Afspraak maken

Onze showroom is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.