Scroll verder

“Plannen voor een nieuwe keuken. Hoe werkt dat bij ons?”

Stap 1

Oriënteren

Een keuken uitzoeken begint met oriënteren. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen! Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je te woord te staan en je eerste vragen te beantwoorden. In onze nieuwe showroom vind je 30 showroomkeukens die allemaal met veel zorg zijn uitgedacht. Met zoveel mogelijk variatie in stijlen en opstellingen, waarbij iedere keuken zijn eigen sfeer en styling heeft. Op een andere manier inspiratie opdoen? Vraag dan ons magazine aan of bekijk de ruim 60 binnenkijkers op onze site!

Stap 2

Afspraak maken

Voor een adviesgesprek maken wij graag een afspraak met jou en één van onze adviseurs in onze showroom. Zo weet je zeker dat alle tijd en aandacht voor jou alleen is. In dit eerste gesprek worden alle wensen en ideeën in kaart gebracht en starten we met het schetsen van de opstelling. Daarin denken wij altijd mee en mag je ook zeker creatieve ideeën verwachten. Het tweede deel van dit gesprek gaan we met de uitstraling aan slag. Aan het einde van dit gesprek kunnen wij een indicatie maken zodat de investering voor je keuken helder wordt.

Stap 3

Vervolgafspraak

Een nieuwe keuken is een grote investering waar veel tijd en aandacht in zit. Daarom plannen we altijd een vervolgafspraak, zodat jouw adviseur de tijd heeft om jouw toekomstige keuken uit te werken in een offerte en een 3D-tekening. Je krijgt de 3D-tekening, met daarin de gekozen indeling en materialen, te zien in onze beamerruimte. Zo zie je jouw toekomstige keuken op groot formaat, extra realistisch. Vervolgens gaan we weer kijken naar de gemaakte keuzes van indeling, fronten, werkblad en accessoires en gaan we ook dieper inzoomen op apparatuur. Als alles naar wens is, wordt de keuken definitief gemaakt.

Stap 4

Inmeten

Aan iedere keuken wordt een projectbegeleider gekoppeld: hij is vanaf dit moment jouw vaste aanspreekpunt. Dit is een unieke functie in de keukenwereld, en daarom zijn we extra trots om maar liefst acht projectbegeleiders in ons team te hebben. De projectbegeleider controleert samen met de adviseur jouw order. Voordat de keuken besteld gaat worden komt de projectbegeleider jouw keuken exact inmeten. Eventuele vragen, opmerkingen of aanpassingen bespreek je dan ook altijd met jouw verantwoordelijke projectbegeleider.

Stap 5

Bestellen

Na het inmeten controleert de projectbegeleider alle maten met één van onze orderverwerkers: Roland, Jordy, Eliza of Gideon. Mocht er na het inmeten iets aangepast worden, dan zal de projectbegeleider contact met je opnemen en de wijzigingen bespreken. Als alles besproken en akkoord is wordt de keuken door de orderverwerker besteld. Vervolgens zal Stefan, onze planner, de exacte montagedatum vaststellen.

Stap 6

Transport

Jouw keuken wordt een paar weken na het bestellen geleverd in ons eigen magazijn. De keuken wordt één werkdag voor montage bij je afgeleverd, hierover krijg je via jouw projectbegeleider bericht. Het transportbedrijf neemt één werkdag voor het transport telefonisch contact op om het exacte tijdstip af te stemmen.

Stap 7

Facturatie

Wij vragen geen aanbetaling, maar we verwachten wel dat dat de keuken betaald is op de dag van levering. Helma verzorgt deze facturatie. Dit geheel zoals eerder is overeengekomen met de adviseur. De factuur ontvang je 2 weken voor levering van de keuken per mail. Zo heb je voldoende tijd om de betaling in orde te maken.

 

Wij accepteren alleen elektronische betalingen.

Stap 8

Montage

Wij zijn trots op ons eigen montageteam. Stuk voor stuk vakmannen die pas naar huis gaan als jij tevreden bent. Een vast team van eigen monteurs en ZZP’ers vinden wij belangrijk, omdat we hierdoor verder kunnen gaan in kwaliteit, service en planning. Binnen een paar dagen geniet je van je nieuwe keuken.

Stap 9

Nazorg

Ook na de verkoop en het leveren van de keuken kan je altijd bij ons terecht. Conny en Marry zorgen ervoor dat je vragen bij de juiste persoon terecht komen, en onze serviceafdeling staat dagelijks voor je klaar om eventuele keukenproblemen om te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, dus voor al je vragen rondom de keuken blijven wij je aanspreekpunt.

Geïnspireerd door

onze werkwijze?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop