Scroll verder

Een nieuwe verkooptopper: maak kennis met Danny!

We hebben er een verkooptopper bij! Begin dit jaar maakte adviseur Jeroen de overstap naar het After Sales team. Hierdoor kwam er plek vrij en al snel werd deze ingevuld door Danny. Inmiddels zijn de eerste keukens al verkocht en is het écht tijd voor een voorstelronde.

 

“Ik ben Danny, geboren en getogen in Veenendaal. Samen met mijn zoontje van bijna vier jaar woon ik er nog steeds. Ik volgde Velthuizen Keukens al een tijd via de socials en dat bleef mij gevoelsmatig aanspreken. Daarom besloot ik op een gegeven moment een bakje koffie te gaan doen met Jeroen, die ik al langere tijd ken. Toen ik de showroom van Velthuizen Keukens binnenstapte, sloeg dat gevoel wat ik had al gelijk over; de warme uitstraling, het familiegevoel en de gastvrijheid. Toen had ik al vrij snel de keuze gemaakt om voor Velthuizen te gaan!

 

Inmiddels zit ik al een aantal jaar in het keukenvak als verkoopadviseur. De klant enthousiast maken, verrassen en ontzorgen, daar word ik echt blij van. Ik help mensen graag en zie mezelf als een verbindende factor. Ik krijg energie van het verkopen, helemaal op de manier zoals dit binnen Velthuizen Keukens gaat. Op basis van vertrouwen en gevoel gecombineerd met creativiteit. Binnen Velthuizen Keukens kan dat allemaal met een mooi en hecht team. Het voelt als één familie waarbij we alles samendoen en ik heb elke dag weer zin om er tegen aan te gaan!”

 

Wil jij net als Danny ook deel uitmaken van ons sales team? We zijn op zoek naar zowel junior, als ervaren verkoopadviseurs. Bekijk voor meer informatie onze vacatures op onze website: werkenbijvelthuizen.nl.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook