Scroll verder

Weg met de baas 2023

Wat een ongelofelijke topdag hebben wij afgelopen maandag gehad met elkaar! Ons jaarlijkse bedrijfsuitje kón niet beter wat ons betreft. Dit jaar wilden wij graag op 1 locatie te blijven. Daarom besloten we de Beachclub bij De Kaap in Zoelen af te huren, dit was onze uitvalsbasis voor de hele dag. Een beetje mooi weer heb je eigenlijk wel nodig als je voor deze locatie kiest, gelukkig was er geen wolkje aan de lucht. Wat een temperatuurtje! Er zijn weer bizar veel foto’s gemaakt en die zeggen meer als duizend woorden. Kijk je even lekker mee?

 

 

Expeditie Robinson

 

Na de koffie startten we met het Expeditie Robinson spel, waar Kamp Zuid en Kamp Noord met pittige proeven streden voor de winst. Uiteraard kwam hier ook een stukje teambuilding bij kijken! En hoe vaak er ook werd geroepen; “Jongens, het is maar een spelletje!”,  uiteindelijk was iedereen bloedfanatiek. De finale werd gespeeld door Johan, Martijn, Jeroen en Lennard. Lennard won en is nu onze enige echte Robinson!

 

Lunch

Na de Expeditie Robinson was het tijd om even te chillen terwijl de lunch klaar werd gezet. En dat chillen kan heel goed bij de beachclub. Heel relax op de plofbank, op het strand of gewoon lekker in het water. Het kan allemaal! Het lunchbuffet ging er goed in, verse broodjes met veel keus aan beleg.

Wipe Out of Roadtrip

Na de lunch was het tijd voor de volgende activiteit. Van te voren had iedereen al een keuze gemaakt tussen de Wipe Out baan of een relaxte Roadtrip met een eendje, fatbike of E-chopper. Jammergenoeg zijn er van de Wipe Out geen foto’s, om dat de camera mee ging op een fatbike. Maar goed, dat is reden om nog een keer naar deze locatie terug te gaan.😉

Green Egg

 

Niets is lekkerder om na een snikhete en actieve dag met je blote voetjes in het zand te zitten met een koud drankje en bittergarnituur. Daar worden wij in ieder geval met z’n allen heel gelukkig van! Sommigen doken nog even het water in, wat een fantastische sfeer tijdens zo’n heerlijke zomeravond. Later stond het BBQ buffet van de Green Eggs klaar. Heerlijk eten en volleyballen tijdens golden hour. Wat wil een mens nog meer?

 

Het mag duidelijk zijn; we hebben hele mooie herinneringen gemaakt. Het is goed om de teamspirit te voelen tijdens dit soort dagen. Want als het erop aan komt doen we het allemaal samen. Hard werken én hard genieten!