Scroll verder

Meld je aan voor een kookdemo tijdens de Lenteweek!

De stoomoven wordt steeds populairder, want het apparaat heeft veel voordelen. Koken met een stoomoven is gezonder, gemakkelijker en lekkerder! Aan de andere kant is het een hele andere manier van koken. Om meer mensen kennis te laten maken met de stoomoven, organiseren wij tijdens de Velthuizen Lenteweek meerdere kookdemo’s!

 

Gastheer Martijn laat tijdens de kookdemo’s de vele mogelijkheden van de stoomoven zien. Hij bereidt een kleine maaltijd in de stoomoven, die uiteraard ook geproefd moet worden. Kom daarom zeker met een lege maag naar de stoomtraining! Aangezien het aspergeseizoen tijdens de Lenteweek in volle gang is, zal het witte goud op het menu staan. Ook vertelt Martijn meer over de verschillende functies die de stoomoven heeft, zoals regenereren of gering stoom toevoegen aan het bereidingsproces.

 

De stoomtrainingen zijn bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met de stoomoven. Heb je al een stoomoven in huis, maar gebruik je deze (te) weinig? Of ben je aan het oriënteren of je een stoomoven in je nieuwe keuken wil? Dan is deze stoomtraining zeker iets voor jou! Via het aanmeldformulier hieronder kun je jezelf aanmelden voor een gratis stoomtraining. De training duurt ongeveer een uur.

 

Naar het aanmeldformulier

Meld je aan voor een kookdemo!

 

Naam(Vereist)
Hidden

 

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook