Scroll verder

Meld je aan voor een stoomtraining!

De stoomoven wordt steeds populairder, want het apparaat heeft veel voordelen. Koken met een stoomoven is gezonder, gemakkelijker en lekkerder! Aan de andere kant is het een hele andere manier van koken, waardoor veel mensen hun stoomoven niet optimaal benutten. Om dit te voorkomen organiseren wij gratis stoomtrainingen voor beginners!

 

Gastheer Martijn geeft tijdens de stoomtrainingen een demonstratie, waarbij de vele mogelijkheden van de stoomoven naar voren komen. Uiteraard moet er ook geproefd worden, dus kom zeker met een lege maag naar de stoomtraining! Ook vertelt Martijn meer over de verschillende functies die de stoomoven heeft, zoals regenereren of gering stoom toevoegen aan het bereidingsproces.

 

De stoomtrainingen zijn bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met de stoomoven. Heb je al een stoomoven in huis, maar gebruik je deze (te) weinig? Of ben je aan het oriënteren of je een stoomoven in je nieuwe keuken wil? Dan is deze stoomtraining voor beginners zeker iets voor jou! Via het aanmeldformulier hieronder kun je jezelf aanmelden voor een gratis stoomtraining. De training duurt circa 1 uur.

 

Naar het aanmeldformulier

Meld je aan voor een stoomtraining!

 

Naam(Vereist)
Hidden

 

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook