“De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit.”

Hoe het allemaal begon…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie. Totdat ze een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten ze: hier moeten we wat mee doen!’

Samen voelden ze echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan keukentechnisch en Bert puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, dat was de basis van alles. Als we nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.

Een duidelijke visie

Kwaliteit op alle vlakken. Kwaliteit is niet alleen een goede keuken neerzetten. Alle onderdelen die bij het hele proces horen zijn allemaal even belangrijk. En dat doen we bij Velthuizen Keukens met zijn allen. Elke dag leren, elke dag beter worden.

Bert: “Ons bedrijf is toekomstgericht. Wij zijn bezig met het neerzetten van een betrouwbaar bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Niet met het zo snel mogelijk groot worden. Het vertrouwen krijgen van onze klanten én leveranciers, daar doen we het voor!”

Johan: “In de loop van de jaren hebben we onder andere geleerd dat het belangrijk is om focus te houden. Onze focus is altijd kwaliteit op alle vlakken geweest. In het verleden is er weleens een uitstap naar bepaalde apparatuur gemaakt, puur voor de prijs. Maar al snel kom je er dan achter dat dat niet is wat wij willen. Onze keuze is dan snel gemaakt. Wij willen waar kunnen maken waar we voor staan.”

Trots

Bert: “Het meest trots ben ik toch wel dat alles wat je ziet zelfstandig opgebouwd is. Met eigen middelen en door keihard werken. Nu we als team zo gegroeid zijn kan ik trots zijn dat we met elkaar de hoogte én dieptepunten kunnen vieren. We hebben alles in eigen beheer. Er staat een team dat we kunnen vertrouwen, als Johan en ik er niet zijn, gaat alles door!” Johan: “Men denkt vaak dat groter worden ten kostte gaat van kwaliteit. Maar wij willen blijven leren en beter worden. Onze klantgerichtheid is in afgelopen jaren alleen maar verdiept. En dat doen we samen met ons team.”

Waarom kiezen voor Velthuizen Keukens?

Johan: “De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit. Onze mensen zijn stuk voor stuk betrokken met de klant. Dat geldt in de verkoop, after sales en onze mannen van de montage. Problemen kunnen zich altijd voordoen, het gaat erom dat het uiteindelijk opgelost wordt op de juiste manier. We leren daarvan en worden elke dag beter.”

Velthuizen Keukens: Bert & Johan Orderverwerking - Velthuizen Keukens De monteurs van Velthuizen Keukens Team - Velthuizen Keukens

Verder kennis maken met ons bedrijf?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij maken keukens om momenten in te creëren”