Maak een afspraak

Johan van Velthuizen

Naast mijn interesse voor alles wat met keukens te maken heeft, ben ik mijn vrije tijd graag bij mijn gezin. Mijn vrouw en ik hebben twee fantastische zoontjes. De tijd die ik hiernaast over heb, ben ik aan de waterkant te vinden. Heerlijk om even mijn hengel uit te gooien; voor mij de perfecte manier om even tot rust te komen. Binnen Velthuizen Keukens houd ik me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten die in onze visie passen.

Contact opnemen

Bert van Velthuizen

Inmiddels ben ik 10 jaar getrouwd en vader van 2 zoons en een dochter. Ik breng graag zoveel mogelijk tijd met hen door. Als het even kan probeer ik 1 keer in de week te squashen. Fijn om op deze manier te kunnen ontspannen en letterlijk alles van je af te slaan! Ondertussen bestaat Velthuizen Keukens ruim 7 jaar: een mooie tijd om op terug te kijken. Er is een mooie basis gelegd en ik hoop dit, samen met ons team, in de toekomst voort te kunnen zetten.

Contact opnemen

Evert-Jan

Verkoopleider

Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters en 1 zoon. Ik geniet volop van mijn gezin en daarnaast mag ik graag zaalvoetballen. In mijn werk als adviseur bij Velthuizen Keukens ben ik volledig in mijn element. Mooi om samen met u bewust en met alle aandacht uw nieuwe keuken naar uw persoonlijke wensen samen te stellen, zodat u straks smakelijke gerechten kunt bereiden in uw droomkeuken.

Contact opnemen

Arris

Verkoper

Samen met mijn vrouw woon ik alweer 3 jaar in ons nieuwe huis in Renswoude. Sinds kort zijn wij trotse ouders van een dochter. Ik geniet ervan om op een vrije dag samen met mijn gezin er op uit te trekken en tijdens vakanties zoveel mogelijk van de omgeving te verkennen. Zaalvoetballen doe ik ook graag, als het even kan doe ik dat elke week. Het werk bij Velthuizen Keukens spreekt mij vooral aan vanwege het sociale aspect. Ik houd ervan om u in een open en eerlijk gesprek  te helpen uw keukenwensen vorm te geven.

Contact opnemen

Wilbrand

Verkoper

Ik  woon op loopafstand van mijn werk, ideaal! Binnen Velthuizen Keukens is Velthuizen Keukens aan Huis mijn verantwoordelijkheid. Graag kom ik met mijn bus boordevol fronten en werkbladen bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Bij u thuis zijn alle ingrediënten aanwezig om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Zo wordt het ontwerp echt persoonlijk en helemaal in stijl. Eerlijk advies, daar sta ik voor!

Contact opnemen

Johan

Verkoper

Ik kom uit Leerdam, maar woon nu samen met mijn vrouw alweer bijna een jaar in Schoonrewoerd. Sporten doe ik graag, vroeger was dat vooral voetbal. Maar tegenwoordig kan dat van alles zijn, van volleybal tot tennis, ik probeer elke week wel iets te doen. Werken bij een bloeiend bedrijf als Velthuizen Keukens bevalt mij goed. Samen met een jong en enthousiast team maken we er elke dag weer iets moois van.

Contact opnemen

Remco

Verkoper

Ik ben Remco, getrouwd en een hele trotse vader van een dochter. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door.  Zo’n 1 á 2 keer per week ga ik hardlopen. Fitness doe ik ook graag, op dit moment iets minder maar wie weet komt daar binnenkort weer verandering in. Een tijdlang heb ik mezelf bezig gehouden met de verkoop van bedden en de laatste jaren was ik werkzaam bij een andere keukenzaak. De keukenbranche spreekt mij erg aan. Toch miste ik de verdieping bij het ontwerp van een keuken, wilde heel graag nóg mooiere dingen maken en verkopen. Vandaar dat ik bij Velthuizen Keukens op mijn plek ben. Hier worden kwalitatief goede keukens verkocht en krijgt de klant alle tijd en aandacht om de juiste keuzes te maken. Precies zoals ik dat graag zie.

Contact opnemen

Arthur

Verkoper

Ik woon in Woudenberg en volg de opleiding commerciële economie. De laatste tijd ontbreekt het me nog weleens aan tijd, maar moutainbiken doe ik graag. Een biertje met vrienden in het weekend vind ik ook altijd leuk! Op vrijdagavond en zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens vinden. Deze baan sluit perfect aan bij het commerciële gedeelte van mijn opleiding. En omdat ik een grote interesse heb voor alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft vind ik het geweldig om met keukens bezig te zijn. Uiteindelijk voor onze klanten een creatief, passend ontwerp op tafel te leggen, daar ga ik voor!

Contact opnemen

Ilko

Projectbegeleider

Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Als ontspanning mag ik graag squashen. Of toeren met de motor samen met mijn vrouw, heerlijk om zo even het hoofd leeg te maken. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Ooit begonnen als keukenmonteur, inmiddels houd ik mij bezig met onder andere orderverwerking, de planning en het inmeten van keukens. Wie weet kom ik binnenkort bij u uw nieuwe keuken inmeten!

Contact opnemen

Martin

Projectbegeleider

Sinds kort ben ik getrouwd met Annemieke. Sporten doe ik graag, met name voetbal. Zodra mijn agenda het toe laat, ben ik op het voetbalveld te vinden. Een lange periode ben ik werkzaam geweest in de montage bij Velthuizen Keukens. Sinds kort maak ik mezelf nuttig op de afdeling aftersales. Ik houd me onder andere bezig met het aansturen van de monteurs en planning. Een hele nieuwe uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!

Contact opnemen

Lennard

Inkoper

Samen met mijn vrouw, waar ik 2 jaar mee getrouwd ben woon ik in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd doe ik nog wel eens potje zaalvoetbal. Mijn taak binnen Velthuizen Keukens is het zo efficiënt mogelijk inkopen van de keukens. Op die manier is er vaak veel winst te behalen, en dat is voor zowel de klant als ons als bedrijf een voordeel. Elke keer weer een uitdaging!

Contact opnemen

Tineke

Orderverwerkster

Mijn naam is Tineke, ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen, drie dochters en een zoon. Soms heb ik heel even tijd om met een boek op de bank te kruipen, dat vind ik heerlijk! Met mijn werk bij Velthuizen Keukens ondersteun ik inkoper Lennard bij het hele bestelproces. Van het maken van plattegrondtekeningen tot het controleren van bestellingen.

Contact opnemen

Corine

Administratief medewerkster

Ik woon in een fijn appartement in het mooie Lunteren. In mijn vrije tijd pak ik mijn mountainbike voor een rondje in het Lunterse bos. Of hardlopen vind ik ook heerlijk. Mijn werkzaamheden bij Velthuizen Keukens zijn heel divers. Orderverwerking, telefonie en allerlei voorkomende werkzaamheden. Geweldig om met een jong en enthousiast team samen te werken!

Contact opnemen

Marieke

PR medewerkster

Ik ben mama van 2 heerlijke jongens van 14 en 17 jaar. Lang leve het pubertijdperk! Fotograferen is voor mij begonnen als hobby, nu zo’n 7 jaar geleden. Inmiddels is het een belangrijk onderdeel van mijn werk bij Velthuizen Keukens. Werken bij Velthuizen Keukens is voor mij heel afwisselend: hier hoort onder andere fotografie en reclame bij, maar ook hoop ik u door middel van blogs op onze website op de hoogte te houden van de nieuwste weetjes en handige tips.

Contact opnemen

Helma

Administratief medewerkster

Ik ben moeder van 3 kinderen en getrouwd met Frank. Naast mijn gezin en het werk bij Velthuizen Keukens ontspan ik mij graag met het lezen van een boek. Even op de bank met koffie, een dekentje en een fijn boek… Pure ontspanning! Met erg veel plezier werk ik bij Velthuizen Keukens. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt.

Contact opnemen

Ruud

Montage

Ik ben getrouwd en trotse vader van 4 kinderen, 1 zoon en 3 dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze dieren. Met onze pony’s, de katten en hond, kom ik mijn vrije tijd wel door! Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring als keukenmonteur. Ooit begonnen in de scheepsbouw, waar ik geleerd heb met verschillende materialen te werken. Dat komt natuurlijk goed van pas met mijn werk als keukenmonteur. Ik doe mijn werk met veel plezier, werk graag zelfstandig. Bij Velthuizen Keukens krijg ik daar alle ruimte voor!

Tonny

Montage

Mijn vriendin en ik hebben samen een fantastische zoon. In mijn vrije tijd staat mijn gezin op nummer één. Daarnaast ben ik fanatiek met wandelen. Hoe verder, hoe beter! Mijn werk als keukenmonteur bij Velthuizen Keukens bevalt mij uitstekend. Ervaring heb ik al 20 jaar in de montage, maar werken met een hecht team maakt het alleen maar nóg leuker!

Christiaan

Montage

Ik woon in Voorthuizen en mijn werk is mijn passie. In mijn vrije tijd lees ik nog wel eens wat. Of vissen, eerder veel gedaan. Hoogtijd dat ik dat weer eens oppak! Bij Velthuizen Keukens plaatsen we mooie keukens met regelmatig maatwerk. Ook krijg ik de tijd om een keuken tot in puntjes keurig te monteren. Absoluut geen massawerk en daar houd ik van. Het werken in deze regio vind ik prettig , de mentaliteit bevalt me. Hier doe je nog eens wat voor elkaar!

Dick

Montage

Ik ben getrouwd en ons gezin bestaat uit 3 zonen, 2 schoondochters en een 2 kleinkinderen. Ik woon in Kesteren, dus kom ik elke dag met de montagebus de brug over richting Woudenberg. Over het algemeen doe ik de service bij Velthuizen Keukens. Dat is wat ik het liefste doe! Service staat hoog aangeschreven bij Velthuizen Keukens, dus bij mij ook!

Bas

Montage

Ik woon in Barneveld en ben inmiddels alweer 1 jaar getrouwd. Mijn vorige werk als interieurbouwer sluit goed aan bij mijn huidige baan bij Velthuizen Keukens. De sfeer onderling in het team is perfect. ’s Morgens is er altijd een ‘goedemorgen’ en een praatje tussendoor kan ook gewoon. Een goede werksfeer, dat vind ik prettig!

Martin

Ik woon samen met mijn vrouw, drie dochters en twee honden in Wageningen. Heb een heel actief gezinsleven en nu van mijn hobby weer mijn beroep kunnen maken. Want het begon toch weer te kriebelen… Een aantal jaar terug was ik al werkzaam als keukenmonteur. Na een tijd gewerkt te hebben in een totaal andere branche, wilde ik graag weer met mijn handen werken. Mooie dingen maken, dat doe ik toch wel het liefste.”

De inwerkperiode was fijn, met alle afdelingen heb ik een aantal dagen mee kunnen lopen. Goed om te zien hoe het ‘keukenproces’ van A tot Z verloopt. Nog een groot voordeel; zo heb ik alle collega’s goed leren kennen waardoor ik me direct thuis voel. Het groepsgevoel bij Velthuizen Keukens is groot!

Martijn

Gastheer

Op zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens in de keuken vinden. Koken en bakken is een grote hobby van mij. Extra leuk dus dat ik mij daar de hele dag mee bezig mag houden. Ik zorg ervoor dat het onze klanten op zaterdag aan niets ontbreekt. Komend schooljaar start ik met een tussenjaar horeca management. Daarna ben ik van plan om de koksopleiding te gaan doen.