Scroll verder

De ontdekking van leerling monteur Gwendelynn

Gwendelynn is terug en maakt nu deel uit van ons team als leerlingmonteur! Ze startte haar reis hier als stagiaire en ontdekte tijdens deze stage haar liefde voor het keukenmonteur-vak. Tegelijkertijd ontdekten wij haar vastberadenheid om alles te leren over keukens en haar oog voor detail. Toen Gwendelynn na haar stageperiode besloot voor de keukenmontage te kiezen en daarnaast de BBL opleiding  Interieurbouw te volgen, was voor ons de keuze niet moeilijk; met veel plezier voegen wij haar toe aan ons team!

 

“Tijdens mijn examenjaar moest ik drie weken een technische stage lopen. Mijn vader Martin werkt als service monteur ook bij Velthuizen Keukens en vertelde me dat het wellicht een goed idee was om deze stage bij Velthuizen Keukens te doen. Al heel jong wist ik dat ik iets met techniek wilde gaan doen, alleen aan keukenmontage had ik nooit gedacht. Ik ontdekte tijdens de stage hoe leuk en afwisselend het werk eigenlijk is en raakte steeds enthousiaster over het vak. Na het behalen van mijn diploma besloot er ik voor te gaan en me in te schrijven voor de BBL opleiding Interieurbouw. Al snel werd duidelijk dat ik weer welkom was bij Velthuizen Keukens om het vak in de praktijk te leren.

 

Inmiddels ben ik alweer een tijdje onderweg met opleiding en werk, het bevalt me enorm! Mijn leermeester Gijs en ik werken super goed samen. Hij legt dingen perfect uit en vind het geen probleem om dat vaker te doen als ik het niet helemaal heb begrepen. We lachen wat af, het werken met Gijs is nooit saai en ik leer heel veel van hem.”