Scroll verder

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Service, hoe gaat dat bij Velthuizen Keukens?

 

Wij zijn een familiebedrijf in het midden van het land en staan voor kwaliteit, eerlijkheid en transparantie. Bij ons krijgt iedere klant persoonlijke aandacht en voldoende tijd om de juiste keuzes te maken. Een keuken kopen doe je tenslotte niet elke dag. Naast het goed begeleiden bij de aanschaf van een keuken en het nauwkeurig plaatsen van de keuken, vinden wij service net zo belangrijk.

 

 

Garantie              Productregistratie

Aftersales

Nadat je keuken in bestelling is genomen, kan je altijd contact opnemen voor je vragen. De adviseur die je in het aankoopproces heeft begeleid, draagt de keuken over aan een van de collega’s van de aftersales. Voor al je technische of praktische vragen staan zij dan voor je klaar. Het juiste telefoonnummer en e-mailadres vind je in de documenten die je van ons ontvangen hebt.

Het team projectbegeleiding van Velthuizen Keukens

Vakkundige keukenmontage

Wil je er zeker van zijn dat je nieuwe keuken perfect wordt opgeleverd? Laat dan je keuken plaatsen door onze monteurs. Zo blijft alles in eigen hand, worden alle apparaten zorgvuldig en veilig aangesloten en kan de keuken direct in gebruik genomen worden. Daarnaast krijg je dan ook nog 5 jaar montagegarantie!

Het montageteam van Velthuizen Keukens

Nazorg

Wij monteren een keuken in een paar dagen. Voordat de keuken geleverd wordt, is deze uiteraard nauwkeurig besteld zodat alles geleverd wordt zoals is besproken. Echter kan het gebeuren dat er toch een onderdeel ontbreekt of door transport beschadigd is. Dat is erg jammer, maar wij zullen dan zo spoedig mogelijk oplossen zodat je keuken snel compleet afgewerkt is. Want wij zijn pas echt tevreden als jij dat ook bent.

 

Wil je weten hoe klanten onze werkwijze hebben ervaren? Of wat de ervaringen zijn over onze monteurs? Bekijk dan onze reviews op Qasa.nl, een onafhankelijke reviewwebsite. 

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook