Scroll verder

Bereikbare keukens voor iedere doelgroep

Prijsstijgingen. Gaat het nog weleens ergens anders over tegenwoordig? Oplopende prijzen van gas, boodschappen die steeds maar duurder worden; het lijkt bijna een favoriet onderwerp tijdens de koffiepauze op je werk of op verjaardagen. Ook de keukenbranche heeft te maken met prijsstijgingen, en daar willen we het in dit blog over hebben. Want hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze keukens betaalbaar blijven? Achter de schermen werken we er hard aan om bereikbaar te blijven voor het grote publiek, zonder daarbij concessies te doen aan onze kwaliteit en de verrassende ontwerpen. We nemen je mee in onze mooie plannen om dit waar te kunnen maken!

Oorzaak en gevolg

 

Laten we je eerst even uitleggen waar wij tegenaan lopen. Neem bijvoorbeeld onze showroom, die in 2021 flink verbouwd is. Bij het samenstellen van onze showroomkeukens hebben wij er rekening mee gehouden keukens te kunnen laten zien in verschillende prijsklassen. Dat nu door de prijsstijgingen sommige keukens niet meer betaalbaar zijn voor een bepaalde doelgroep is iets wat ons aan het hart gaat. Een showroomkeuken die bij ons eerder rond de € 19.000 kostte, komt nu bijvoorbeeld op de € 23.000 uit. Je begrijpt; daar moeten we iets mee!

Inleveren op kwaliteit?

 

Je zult je nu misschien afvragen; prima, een betaalbare keuken, maar dan zal ik wel in moeten leveren op kwaliteit? Dat is dus iets wat wij absoluut niet willen. Een betaalbare keuken hoeft niet kwalitatief slecht of een standaard keukenontwerp te zijn. Zo krijg je bij ons nog steeds alle tijd en aandacht tijdens het verkoopproces. Voor onze klanten gaan wij tot het uiterste om een betaalbare keuken te realiseren. Daarbij denken wij realistisch én creatief. De keukenmeubelen zijn van degelijke kwaliteit en er wordt gekeken naar uitstekende apparatuur passend binnen het budget. Johan maakte in zijn vlog, die je hieronder ziet, de vergelijking tussen de BMW 1 serie en de X7.  Een mooiere vergelijking kunnen we niet maken!

 

Voorbeeld uit de praktijk

 

En mooi voorbeeld van wat wij precies bedoelen met bereikbare kwaliteitskeukens zie je op de afbeeldingen in deze blog. Ricardo heeft prachtige 3D tekeningen gemaakt, hier hebben we te maken met een hoekkeuken van Rotpunkt, uitgevoerd met een extra mat zwart front. Het kunststof werkblad heeft een marmerstructuur voor het tintje luxe. Voor de apparatuur koos Ricardo voor ETNA, een merk dat bekend staat om 160 jaar ervaring en betaalbare Hollandse smaak. De keuken in dit ontwerp kost om precies te zijn € 8933, en dat is ook nog eens inclusief montage door onze eigen vakmensen.

Weer verbouwen?

 

Ja, dat klopt! Om ervoor te zorgen dat ook in onze showroom het aanbod aan bereikbare keukens zichtbaar is in de realiteit waarin wij nu leven, gaan we weer een verbouwen. De bedoeling is om hier het komende jaar mee te starten en dat deze werkzaamheden aan het einde van het eerste kwartaal afgerond zijn. Op de eerste etage van onze showroom bouwen we ‘huisjes’ met daarin herkenbare kwaliteitskeukens voor een passend budget. We zullen je de komende tijd meenemen in deze verbouwing!

Showroomaanbiedingen

 

De komende verbouwing betekent ook dat een aantal bestaande showroomkeukens plaats moet maken. In totaal zijn acht keukens waar we afscheid van gaan nemen. Wellicht is dit voor jou de uitgelezen kans om een luxe keuken aan te schaffen! De prijzen van deze keukens komen binnenkort online en zullen we natuurlijk ook delen op social media. Wil je daarop niet wachten? Bel of mail ons gerust, we vertellen er graag meer over!