Scroll verder

Uitbreiding bij de orderverwerkers; welkom Gideon!

Ons team van orderverwerkers kon wel wat extra ondersteuning gebruiken. Om alle orders zo foutloos mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat aan elke order voldoende tijd besteedt kan worden. Want we weten het allemaal; haastige spoed is zelden goed! Op de vacature van orderverwerker kregen wij een flink aantal reacties. Ook Gideon stuurde ons een motiverende mail. Inmiddels is hij al helemaal ingeburgerd en wordt het tijd om hem aan jullie voor te stellen!

 

“Ik woon in Ede samen met mijn vriendin. In het weekend vind ik het leuk om af te spreken met mijn familie of vrienden om spelletjes te doen of gezellig een biertje te drinken.

 

Lange tijd heb ik in de zorg gewerkt, maar kwam er na een aantal jaar achter dat het niet meer bij mij paste. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging kwam ik al snel de vacature van orderverwerker tegen bij Velthuizen Keukens. Ik was gelijk enthousiast! Een vriend van mij werkt samen met Velthuizen Keukens en ik vroeg hem naar zijn ervaringen met het bedrijf. Zijn positieve verhaal gaf mij nog een extra motivatie om te solliciteren.

 

Voor mij is de keukenwereld helemaal nieuw. Velthuizen Keukens geeft mij de tijd en ruimte om alles te ontdekken en leren kennen, dat is erg fijn. De werkzaamheden zijn leuk, het geeft mij meer dan voldoende uitdaging om elke order passend en kloppend te maken. Ik word ingewerkt door de andere orderverwerkers, zij geven mij goede tips en laten mij zien hoe ingewikkeld een keuken kan zijn, hier zie ik absoluut uitdaging in.

 

Wat ik ook altijd belangrijk vind is de sfeer binnen een bedrijf en op de afdeling. Nu ik alweer een aantal weken meedraai kan ik zeggen dat het met de sfeer helemaal in orde is. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen!”