Scroll verder

Nóg een vakman voor het montageteam; Albert!

We hebben weer een vakman aan ons montageteam mogen toevoegen! Via een advertentie in de krant meldde Albert zich bij ons aan, het was al snel duidelijk dat hij een meer dan welkome aanvulling zou zijn. Na een inwerkperiode waar hij op verschillende afdelingen heeft kunnen rondkijken, kon hij al snel zelfstandig op pad en heeft zijn eerste keukens al met succes geplaatst.

 

“Mijn naam is Albert en samen met mijn vriendin woon ik in Veenendaal. In mijn vrije tijd fiets ik graag en de laatste tijd probeer ik mij iets meer te verdiepen in fotografie, een gezamenlijke hobby van mijn vriendin en mij. Daarnaast wandelen we regelmatig in het bos of op de heide. Waar ook veel vrije tijd in gaat zitten is onze moestuin, heel ontspannend om daar mee bezig te zijn en een groot voordeel; elke dag kakelverse groenten!

 

Ik zat niet meer echt op mijn plek bij mijn vorige werkgever. Toen ik de vacature van keukenmonteur bij Velthuizen Keukens in de krant zag staan, besloot ik te solliciteren. Velthuizen Keukens gaf mij tijdens de gesprekken direct al een vertrouwd gevoel. Dat vertrouwde gevoel is er nog steeds, ik vind mijn werk gewoon erg leuk! Bij Velthuizen Keukens heb ik veel meer het idee dat je deel uitmaakt van een team en dat we alles samen doen. Ook mijn mening telt, en dat is heel prettig!”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook