Scroll verder

“Wij geven garantie op onze zes pluspunten

Familiebedrijf

Met trots vertellen wij graag het verhaal van ons familiebedrijf. Ruim 10 jaar geleden zijn Johan en Bert samen begonnen met Velthuizen Keukens en inmiddels is de hele familie werkzaam in het bedrijf. Onze insteek was en blijft altijd kwaliteit leveren. Kwaliteit is niet alleen een goede keuken neerzetten maar het hele proces is belangrijk. Elke dag leren, elke dag beter worden: met z’n allen.

Eigen montage

Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs en een vaste groep ervaren ZZP’ers uitgevoerd. Stuk voor stuk echte vakmensen; iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. En dus durven wij de montage van de keukens met een gerust hart over te laten. Ze gaan pas weg als de keuken volledig functioneel is; je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

Deskundig advies

Van ons kun je altijd goed advies verwachten. Daar nemen we echt de tijd voor en worden we vrolijk van. Te beginnen bij advies over de mooiste indeling van jullie nieuwe keuken. En dan niet denken in standaardoplossingen maar bedenken juist een variant waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Ook over de materialen, kleuren, apparaten en accessoires denken wij graag mee. Het meedenken en advies geven gaat bij Velthuizen Keukens verder dan onze adviseurs. Ook onze after-salesafdeling en monteurs denken in de uitvoering van de keuken met je mee.

Geen aanbetaling

Een samenwerking voor je keuken is op basis van vertrouwen. Jullie hebben ons het vertrouwen gegeven voor het maken van de keuken, dat is nogal wat. Dit is geen aankoop die je elk jaar doet en als jullie ons de opdracht gunnen, zijn we daar erg dankbaar voor. Dat vertrouwen willen we je ook terug geven. Wij vragen bij aankoop van de keuken geen aanbetaling, maar we verwachten wel dat de keuken betaald is op de dag van de levering. De factuur ontvang je twee weken voor levering van de keuken zodat er genoeg tijd is om de betaling in orde te maken. Wij accepteren alleen elektronische betalingen.

Direct een eerlijke prijs

In het tweede gesprek heeft jouw adviseur, naast de mooie 3D-tekeningen van jullie keuken, ook de offerte voorbereid. Bij ons kan je altijd direct rekenen op een eerlijke prijs. We spelen geen koehandel met keukens. In alle gevallen gaan we serieus met de keukenplannen om en maken we een serieuze offerte. Wij kunnen als klein familiebedrijf de kosten laag houden en zo ook de verkoopprijzen scherp houden.

Ontwerp 3D-keuken

Na het eerste gesprek, waarin de indeling en materialen voor jullie keuken zijn gekozen, maakt jouw adviseur een prachtige 3D-tekening van jullie keuken. Omdat we je willen verrassen met prachtige tekeningen en over alle details nadenken, werkt jouw adviseur de tekening uit als voorbereiding op het tweede gesprek. Deze ontwerpen presenteren wij in onze beamerruimte. Uiteraard denken wij ook graag mee over de plek van jullie eettafel of andere elementen in dezelfde ruimte.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook