“Wij geven garantie op onze 6 pluspunten”

Doorloop pluspunten

Pluspunt 1 Deskundig advies

Advies. Daar worden wij vrolijk van, nemen we echt de tijd voor en moet je van ons verwachten. Als eerste een advies over de mooiste indeling van jullie nieuwe keuken. En dan niet denken in standaard oplossingen maar juist een variant bedenken waar je nog helemaal niet op gekomen was. Ook over de materialen, kleuren, apparaten en accessoires denken wij graag mee. Het meedenken en advies geven gaat bij Velthuizen Keukens verder dan onze adviseurs. Ook onze after-salesafdeling en monteurs denken in de uitvoering van de keuken met je mee.

Afspraak maken

Pluspunt 2 Ontwerp 3D-keuken

Na het eerste gesprek waarin de indeling en materialen voor jullie keuken zijn gekozen gaat jouw adviseurs een prachtige 3D-tekening maken van jullie keuken. Omdat we je willen verrassen met een prachtige tekening en over alle details willen nadenken werkt jouw adviseur de tekening uit als voorbereiding op het tweede gesprek. Deze ontwerpen presenteren wij in onze grote beamerruimte. Uiteraard denken wij ook graag mee over de indeling van jullie eettafel of andere elementen in dezelfde ruimte.

Afspraak maken

Pluspunt 3 Direct een eerlijke prijs

In het tweede gesprek heeft jouw adviseur naast de mooie 3D-tekeningen van jullie keuken ook de offerte voorbereidt. Bij ons kan je altijd rekenen op direct een eerlijke prijs. Bij ons wordt er geen koehandel gespeeld over de keuken. In alle facetten mag je van ons verwachten dat we serieus met de keukenplannen omgaan en mag je dan ook verwachten dat we een serieuze offerte maken. Wij kunnen als klein familiebedrijf de kosten laag houden en zo ook de verkoopprijzen scherp houden.

Afspraak maken

Pluspunt 4 Eigen montage

Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs en een vaste groep ervaren ZZP’ers uitgevoerd. Stuk voor stuk echte vakmensen; iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. En dus durven wij de montage van de keukens met een gerust hart over te laten. Ze gaan pas weg als de keuken volledig functioneel is; je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

Afspraak maken

Pluspunt 5 Familiebedrijf

Met trots vertellen wij graag het verhaal van ons familiebedrijf. Bijna 10 jaar geleden zijn Johan en Bert samen begonnen met Velthuizen Keukens en inmiddels is de hele familie werkzaam in het bedrijf. Onze insteek was en blijft altijd kwaliteit leveren. Kwaliteit is niet alleen een goede keuken neerzetten maar het hele proces is belangrijk. Elke dag leren, elke dag beter worden: met z’n allen.

Afspraak maken

Pluspunt 6 Geen aanbetaling

Een samenwerking voor je keuken is op basis van vertrouwen. Jullie hebben ons het vertrouwen gegeven met de keuken, dat is nogal wat. Het zijn geen aankopen die je elk jaar doet en als jullie ons de opdracht gunnen zijn we daar erg blij mee. Dat vertrouwen willen we ook terug geven. Wij vragen bij aankoop van de keuken geen aanbetaling, wel verwachten wij dat de keuken betaald is op de dag van de levering. De factuur ontvang je 2 weken voor levering van de keuken zodat er genoeg tijd is om de betaling in orde te maken.

Afspraak maken

Overtuigd door onze pluspunten?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Deskundig advies voor jouw droomkeuken”