Maak een afspraak

Nieuw in de montage, Martin!

28 september 2018

 

Alles in eigen beheer, dat is toch wel ons ‘stokpaardje.’ Daarom zijn wij ook zo blij met ons eigen montageteam. We willen er voor zorgen dat de werkdruk niet te groot word bij onze jongens, daarom zijn wij op zoek gegaan naar nog een vakman voor het plaatsen van onze keukens.

Al snel diende Martin zich aan en na een aantal gesprekken was het van beide kanten wel duidelijk; Martin word onze zesde keukenmonteur! Direct na de bouwvakantie is hij bij ons gestart en eigenlijk al niet meer weg te denken. Hoogtijd voor Martin zijn voorstelronde…

“Ik woon samen met mijn vrouw, drie dochters en twee honden in Wageningen. Heb een heel actief gezinsleven en nu van mijn hobby weer mijn beroep kunnen maken. Want het begon toch weer te kriebelen… Een aantal jaar terug was ik al werkzaam als keukenmonteur. Na een tijd gewerkt te hebben in een totaal andere branche, wilde ik graag weer met mijn handen werken. Mooie dingen maken, dat doe ik toch wel het liefste.”

“De inwerkperiode was fijn, met alle afdelingen heb ik een aantal dagen mee kunnen lopen. Goed om te zien hoe het ‘keukenproces’ van A tot Z verloopt. Nog een groot voordeel; zo heb ik alle collega’s goed leren kennen waardoor ik me direct thuis voel. Het groepsgevoel bij Velthuizen Keukens is groot!”

 

Terug naar Blog