Scroll verder

Management team op volle sterkte; maak kennis met Hans

Met de komst van Operationeel Manager Hans is ons management team weer op volle sterkte! En dat is fijn want een groter team betekent natuurlijk meer organisatie achter de schermen. De ontwikkelingen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat er vlijmscherpe strategieën en gedegen plannen van aanpak nodig zijn. Laat Hans nu net zo’n type zijn die zijn hoofd daar graag over wil breken. Uiteraard laten wij jullie ook even kennismaken met Hans!

“Ik woon in Veenendaal samen met mijn vrouw en ons zoontje. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie en vrienden. Daar hoort natuurlijk lekker eten en drinken bij. Ik geniet ervan om dat klaar te maken. Of ik een vast recept heb? Nee, ik probeer graag verschillende dingen uit. Dus het is altijd een verrassing wat het wordt. Tijdens de pauzes hebben wij het regelmatig over lekker eten en wisselen we tips uit over de beste kooktechniek. Dat levert veel inspiratie op!

 

Wij streven naar tevreden klanten en doen dat door het leveren van kwaliteit, uitstekende service en hanteren een eerlijke prijs. Natuurlijk gaat er ook wel eens wat mis, maar wij lossen het altijd op. Dat vind ik mooi om te zien. Ook zijn wij in staat om voor elk budget een passende keuken te leveren. Betaalbare keukens bij starters of jonge gezinnen tot exclusieve interieurprojecten waarbij de gehele woning in dezelfde stijl wordt ingericht. Juist die afwisseling maakt het uitdagend.”

“Ik heb een brede interesse en werkervaring opgedaan in diverse sectoren en beroepen. Het mooie vind ik dat bij Velthuizen Keukens gebruik kan maken van mijn technische kennis maar ook van mijn ervaring op het gebied van mens en organisaties. In deze functie helpt het mij om van veel zaken iets af te weten. Maar het mooiste aan de rol van Operationeel Manager vind ik dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van collega’s en onze organisatie.

 

Er heerst hier een goede sfeer en er wordt veel aandacht besteed aan het persoonlijke contact. Zo krijgt elke medewerker een inwerktraject waarin hij/zij met elke afdeling meeloopt. Daardoor voel ik mij snel op mijn gemak en ken ik in korte tijd veel collega’s. Ook wordt iedereen uitgenodigd om na te denken waar je jezelf kunt ontwikkelen en hoe je kunt bijdragen aan de verbetering van het bedrijf. Zo wordt ook vanaf het eerste moment naar mijn mening gevraagd en voel ik dat die serieus genomen wordt, dat is erg mooi om te ervaren.”

 

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak