Maak een afspraak

Lennard durft het aan..!

11 april 2018

De functie inkoper is een totaal nieuwe functie binnen ons bedrijf. We zochten iemand ter ondersteuning van Martin en Ilko. Iemand die zich volledig kan focussen op het inkopen van keukens.

Het takenpakket heeft nog een aantal losse eindjes omdat niet precies uit te stippelen valt hoe een functie als deze zich zal ontwikkelen. Dus ja, zoek maar eens iemand die het aan durft om dit samen verder uit te rollen. Maar het is opnieuw gelukt! Maak kennis met Lennard, hij durft het aan!

“Samen met mijn vrouw, met wie ik 2 jaar getrouwd ben woon ik Scherpenzeel. In mijn vrije tijd doe ik nog weleens een potje zaalvoetbal. Ik ben 7 jaar lang verkoper geweest van relatiegeschenken. Na al die jaren was ik toe aan iets nieuws, liefst in een totaal andere branche. Met de functie als inkoper bij Velthuizen Keukens heb ik gevonden wat ik zocht. Mijn taak is het zo efficiĆ«nt mogelijk inkopen van de keukens. Op die manier is er vaak veel winst te behalen, en dat is voor zowel de klant als voor ons als bedrijf een voordeel. Ik ga de uitdaging aan!”

Ben jij net als Lennard toe aan iets nieuws? Zie jij het bijvoorbeeld als een uitdaging om ons verkoopteam te versterken of steek je liever je handen uit de mouwen binnen onze montagedienst? Er zijn nog verschillende functies beschikbaar. Op onze vacaturesite kun je vinden om welke functies het precies gaat en vind je een uitgebreide omschrijving. Check ‘em maar eens!

Terug naar Blog