Maak een afspraak

Het verhaal achter onze gastheer Martijn!

22 mei 2018

Op zaterdag is het altijd extra feest bij ons. Terwijl de verkopers zich bezig houden met hun afspraken wordt er in de keuken druk gebakken en gekookt. Taart bij de koffie en een lekkere lunch. Het hoort er allemaal bij op zaterdag. Om ervoor te zorgen dat ook de oriënterende klanten de aandacht krijgen die ze verdienen werd het hoogtijd voor assistentie. Iemand die het net zo leuk vind als wij om het onze klanten naar de zin te maken. De klanten ontvangt en eventuele vragen kan beantwoorden. Gelukkig hebben we Martijn ontdekt!

‘Ik ben Martijn en heb net mijn examens achter de rug. Komend schooljaar ga ik een tussenjaar Horeca Management volgen. Daarna ben ik van plan de koksopleiding te gaan doen. Koken en bakken is echt een hobby van mij. Met mijn werk bij Velthuizen Keukens kan ik praktijk ervaring op doen. Niet alleen met het klaar maken van lekker eten maar ook het contact met de klanten. Nu ik even vrij ben van school doe ik ook vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis.’

Met Martijn erbij hoeven wij ons geen zorgen meer te maken dat het onze klanten aan iets ontbreekt. Dat zit wel goed. Wil jij proeven wat Martijn er van bakt? Kom eens langs om kennis te maken! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon bij ons komt werken… Als verkoper snoep je namelijk net zo hard mee met onze klanten. Lijkt dat je wat? Op werkenbij.velthuizenkeukens.nl lees je hier meer over. Naast de vacature van verkoper zoeken wij ook nog een extra paar handen in de montage!

 

Terug naar Blog