Familie Blankestijn uit Ede

Bekijk foto's

De moderne keuken in zijn optima forma, voorzien van alle gemakken.

“Denk je aan een moderne keuken, dan komen de woorden wit, hoogglans en greeploos al snel naar boven. Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij een moderne keuken, maar bij de familie Blankestijn moest dit het wel worden. Het is een prachtig eindresultaat geworden. De hoge kastenwand springt er voor mij echt uit. Ik kan genieten van hoe de belijning klopt. Verder is het mooi om te zien hoe de eettafel en gekozen accessoires het geheel tot een warm totaal maken.”

Afspraak maken

Fris, tijdloos en een mooi lijnenspel

Wit, hoogglans en greeploos; het blijft nog steeds een favoriete combinatie. Het is tijdloos en te combineren met verschillende stijlen qua inrichting. Ook bij deze eiland keuken. De hoge kastenwand is een echte blikvanger. Bijzonder aan deze kastenwand is natuurlijk de hoogte. Hij is op maat gemaakt, tot aan het plafond. Verder laten de vormwanden rondom het kookeiland het composiet werkblad mooi ‘zweven’.

De greeplijsten zijn hier verticaal toegepast. Dit zorgt gevoelsmatig voor nog meer hoogte en een mooi lijnenspel. Deze greeplijsten zijn in meerdere kleuren leverbaar, maar in deze keuken hebben we voor RVS gekozen; dat maakt een eenheid met de plint.

Alle referenties

Ook een moderne keuken?Johan adviseert je graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”