Scroll verder

Neff CircoTherm: gelijkmatige verdeling van hetelucht

Wij vertellen je graag alles over het prachtige NEFF!”

Een specialist in NEFF-keukenapparatuur gezocht? Wij zijn de keukenwinkel die je zoekt voor onder andere ovens, inductiekookplaten of vaatwassers van dit merk, vol innovatieve functies en van oerdegelijke kwaliteit. Bij ons staat de hoge kwaliteit altijd hoog in het vaandel, en dat geldt ook voor dit van oorsprong Duitse merk. NEFF maakt het beste in de keuken graag voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar en is daarom een mooie en toekomstgerichte keuze in de keuken, te gebruiken in een keuken in iedere gewenste stijl. Het merk is marktleider in Engeland en Duitsland op het gebied van hoogwaardige ovens. Kom naar onze showroom in Woudenberg, waar we je de apparatuur graag laten zien.

NEFF: elegant design en perfecte functionaliteiten voor de keuken van nu

 

NEFF is een absolute specialist op het gebied van apparatuur, bijvoorbeeld dankzij de ovens met Slide & Hide. De deur valt netjes weg in het apparaat zelf, ideaal bij een oven op werkhoogte. Zo kun je makkelijk je gerechten in de oven zetten of juist uit de oven halen, en de kans dat je je armen verbrand aan de deur wordt weggenomen. Of ontdek de CircoTherm-hetelucht van NEFF, een technologie die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van hetelucht door de gehele oven. CircoTherm garandeert de perfecte temperatuur op ieder niveau in de oven, zodat je in een grote oven of stoomoven geen last hebt van smaak- en geuroverloop.

 

De kookplaten van NEFF zijn voorzien van een TwistPad of TFT-display voor de bediening. Met de TwistPad heb je alle controle onder één knop, terwijl het TFT-display werkt op basis van touchscreen. Beide technologieën zijn stijlvol en erg makkelijk in gebruik. We kunnen je dat goed laten zien bij ons in de showroom, waar je het bovendien kunt uitproberen. Onze adviseurs geven dan ook graag advies over inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging.

 

Marktleider in Engeland en Duitsland

 

NEFF is marktleider in Engeland en Duitsland, bijvoorbeeld met de innovatieve ovens. Het merk is ontzettend vooruitstrevend en krijgt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond. Het merk sluit goed aan bij ons eigen DNA als specialist in mooie en degelijke keukens voor een breed publiek. We laten je graag kennismaken met dit merk en zorgen er in de verschillende NEFF-keukenvoorstellingen voor dat je alles zelf kunt ervaren.

 

Showroom met NEFF-keukenapparatuur

 

In onze showroom hebben we meerdere complete keukens met NEFF-apparatuur staan. Op die manier kunnen we je goed laten zien wat er mogelijk is, hoe de apparatuur is afgewerkt en hoe dat mooi past binnen de verschillende stijlen. Onze specialisten vertellen je graag meer over de apparatuur van dit meer dan 140 jaar oude merk, die we je als NEFF MasterPartner voor de keuken kunnen leveren. En wil je een complete keuken laten ontwerpen of heb je specifieke wensen? Maak dan een afspraak. We kunnen dan goed de tijd nemen om jouw wensen te bespreken en aan de hand daarvan een ontwerp te maken. Inclusief de apparatuur van NEFF, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. Meer informatie over NEFF? Open dan de NEFF catalogus.

Wil jij ook NEFF

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Ricardo!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van NEFF!"


Ricardo Adviseur

Referenties met NEFF

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie De Kuijer

Over het keukenontwerp van de familie Kuijer is slim nagedacht. Ten opzichte van de oude situatie beschikt de keuken nu over veel meer werk- en bergruimte.

Keuken met eyecatcher

Als basis koos de familie voor een rustige keukenopstelling in een neutrale kleur. De hoekopstelling is voorzien van een front in de kleur Vison. Bij binnenkomst in de ruimte valt in eerste instantie niet direct de kastenwand op.

Familie Warmerdam

Ons pas aangekochte appartement had een upgrade nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten wisten we direct dat dit was wat wij zochten

Familie Van Dijke

Wij begonnen met onze zoektocht naar een nieuwe keuken en eindigden uiteindelijk met een complete verbouwing van de benedenverdieping. Voor ons was deze keuze snel gemaakt.

Familie Hartog

Tijdens het eerste gesprek bij Velthuizen Keukens ontstond er een mooie schets. De adviseur tekende een verrassende opstelling waarbij onze eettafel aan het keukeneiland vast zat.

Familie Van Dijk

In oktober 2022 kregen wij de sleutel van ons droomhuis. Althans, dat moest het gaan worden. We wisten dat er een blauwe keuken moest komen, onze zoektocht hiernaar bracht ons al snel bij Velthuizen Keukens.

Architectuur

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creëren in de ruimte.

Gert Jan en Anne

Projectbegeleider Gert Jan en zijn vrouw Anne kochten in 2014 een huis in het Scherpenzeel. Sprake van een nieuwe keuken was er nog niet, totdat Gert Jan bij Velthuizen Keukens ging werken.

Architectuur

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Familie Spruijt

Deze woning staat in project Koningshof in Renswoude. Als aangesloten keukenleverancier mochten wij een maatwerkkeuken creëren voor de familie Spruijt.

Familie Duinkerke

In het buitengebied van Scherpenzeel bouwden Piet en Annet aan hun droomwoning. Over elk detail, vanaf de eerste steen tot aan de laatste kwaststreek is nagedacht, en dat zie je.

Familie Dekker

Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Doordat de familie al jarenlang in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren.

Familie Mensinga

De familie Mensinga woonde al een tijdje in hun karakteristieke woning in Doorn, toen zij besloten voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping te gaan. De woning is prachtig verbouwd.

Familie Baar

De familie Baar kwam bij ons terecht toen zij plannen maakten om de benedenverdieping van hun prachtige water-woning grondig te verbouwen. De nieuwe keukenopstelling is totaal anders.

Architectuur

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Familie Sanders

De woning van de familie Sanders was toe aan een flinke verbouwing. Eenmaal bij ons aan tafel besloten we om de keuken uit de hoek van de woning te halen en te verplaatsen naar de andere kant.

Familie Van Veldhuizen

De keukenruimte van Mark en Arita leent zich perfect voor een royaal keukenontwerp. Omdat de hele ruimte grondig aangepakt ging worden was er de mogelijkheid om met creatieve oplossingen te komen.

Architectuur

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Architectuur

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Gijsbert & Petra

Op een vrijdagmiddag liep Gijsbert het kantoor van Johan in. Hij had de maten van de keuken en wat inspiratiefoto's en binnen een mum van tijd stond zijn nieuwe keuken in een 3D-tekening voor hem!

Familie Baars

Het prachtige appartement van de familie Baars uit Zeist heeft schitterende raampartijen en een plafondhoogte waar je als keukenadviseur van gaat watertanden.

Familie Jacobs

De benedenverdieping van de familie Jacobs was toe aan een grondige verbouwing. De oude keuken bevond zich in een meer afgesloten gedeelte.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Frisse leefkeuken

Deze frisse Schmidt keuken in Driebergen is een lust voor het oog. De keukenopstelling vormt door de gekozen materialen en kleuren een mooi geheel.

Familie Van Meeuwen

De familie Van Meeuwen ruilde hun appartement in Utrecht in voor deze fijne eengezinswoning en brachten een bezoek aan onze showroom voor de juiste keukeninspiratie.

Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Familie Barendregt

De keuken van de familie Barendregt ademt een fijne sfeer. Dit komt niet alleen door de gekozen materialen van de keuken zelf, maar juist ook door de accessoires.

Architectuur

Familie Ruiter-Koopmans

Een uniek pand vraagt om een unieke keuken. Het bruine, marmeren werkblad steekt prachtig af tegen de natuurlijke houtaccenten en de gietvloer.

Architectuur

Familie Van Velthuizen

De uitbouw gaf ruimte voor een uitgebreide woonkeuken mét eethoek. Verschillende elementen geven deze keuken een luxe uitstraling.

Architectuur

Familie De Zwarte

Een voormalige dokterswoning boordevol karakter. De uitgestrekte keuken is strak, maar niet hypermodern, en beschikt over een royale eethoek.

Architectuur

Familie Van de Meulen

Deze frisse, moderne keuken is voorzien van genoeg karakter en sfeer. De maatwerkkeuken straalt zowel rust als gezelligheid uit.

Architectuur

Familie Eckeveld

De fronten zijn gebeitst en hebben daardoor een mooie, matte uitstraling. Dit wordt versterkt door het contrast met de witte stollen en het lichte werkblad.

Familie Heijstek

Een mooie, strakke keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze ruimtelijke keuken is voorzien van een royaal keukeneiland en een fraaie apparatenlijn.

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Familie Van de Weerd

Het werkblad met cortenstaal-look is uniek! Deze hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte dankzij de brede lades.

Familie De Graaf

Een royale eilandkeuken met matzwarte fronten en een koffiecorner. Dankzij de verschillende ovens heb je de beschikking over oneindig veel ovenfuncties!

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Project Zeghezoom

Fraaie eilandkeuken met koken tegen de wand. Het Brown Steel front vind je ook terug in onze showroom.

Familie Van Wilsum

Contrasterende keuken met twee kleuren fronten. Ook het werkblad vormt een mooi contrast met de greeplijst, de kraan en de spoelbak.

Familie Pietersen

Modern, functioneel en warm, deze U-keuken met schiereiland! Ruim opgezet en met een fraaie eilandkap van Wave Design.

Familie Idema

De mix van houten en witte fronten geeft deze keuken een heerlijke uitstraling! Het werkblad van keramiek is hittebestendig en krasvast.

Familie Tanis

De lange maar smalle keukenruimte vroeg om een verrassend keukenontwerp. Alle wensen, waaronder een kookeiland en een aparte koffiecorner, zijn gerealiseerd!

Familie Gouma

Een keuken die rust uitstraalt dankzij zijn rechte lijnen en het hoogglans wit. Een strak geheel met een royaal eiland en veel daglicht.

Familie Van de Linden

All the way black in deze keuken! Een gewaagde keuze om zowel het werkblad als de fronten in het zwart uit te voeren, maar het heeft goed uitgepakt.

Familie Potjer

Een unieke keukenopstelling waarbij het eiland verwerkt is in de buitenmuur. Een heerlijke sfeer met heel veel daglicht.

Familie Van Niejenhuis

In deze royale keuken is het eiland om de staande draagbalk gebouwd. Met NEFF-apparatuur, een koffiecorner en een bargedeelte ontbreekt het werkelijk aan niets.

Familie Piera

In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

Familie Haacke

Deze keuken heeft een warme uitstraling dankzij het houtlook werkblad. Daarnaast is er plek voor onder andere een keukenbar en een koffienis.

Johan & Angelique

Adviseur Johan heeft voor zijn eigen keuken ervaren hoe moeilijk het is bepaalde keuzes te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een keuken met een luxe tintje.

Familie Dewulf

Een mooie eilandkeuken met een fraaie Amerikaanse koelkast. De familie Dewulf vertelt graag over hun ervaringen bij Velthuizen Keukens!

Familie Koelewijn

Een betonnen werkblad van ruim vier meter, dat is bijzonder! De keuken is eigentijds en sfeervol, alles volgens de laatste trends!

Familie Robbertsen

Een mooie landelijke keuken met veel houten details. Uiteraard kon een vrijstaand fornuis niet ontbreken!

Familie Wijnen

De witte en zwarte fronten vormen een mooi contrast. Leuk detail is het verlaagde plafond, dat dankzij stalen balken lijkt te zweven.

Familie Bloemendal

Deze royale keuken heeft een verrassende indeling. Door het hoge plafond leek de afzuiging een probleem, maar dit is prachtig opgelost!

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Familie Vos

Een stijlvolle hoekkeuken met fenix fronten. Dankzij een zestal lades is er veel bergruimte en gebruiksgemak.

Familie Oliveira

Een spannende keuze, deze gele keuken! Zelfs op sombere dagen schijnt hier de zon, waar je gezellig aanschuift aan het vierkante eiland.

Blue Steel keuken

De combinatie van robuust hout en blauw staal is prachtig! De royale eilandkeuken beschikt ook nog eens over een fraai zwevend meubel.

Familie Van Velthuizen

Deze keuken ademt de landelijke sfeer, die terugkomt in de schouw, kranslijsten en tegels. Mooi detail is de draagbalk die in het werkblad verwerkt is.

Familie Teuwissen

Een mooie combinatie van hout met hoogglans wit. Koken en tafelen komen samen aan de keukenbar.

Familie Jansen

Dankzij een grote verbouwing is een mooie, open keuken gecreëerd. Fijn detail is het werkblad van keramiek. dat doorloopt naar de zijkant van het eiland.

Familie Visser

De verschillende kasthoogtes zorgen voor een speelse combinatie. In het werkblad zijn losse gaspitten verwerkt; mooie technologie!

Familie Mast

Het interieur van de keuken geeft de sfeer van een luxe hotelsuite. De volledige apparatenlijn van NEFF bevat onder andere een stoomoven en warmhoudlade.

Familie Ten Hove

Wit, witter, witst in deze keuken. Een gedurfde keuze om zowel werkblad als front in het wit uit te voeren, maar het zorgt juist voor luxe!

Familie Van Driel

Ruim opgezette keuken met robuust houten fronten. Het vrijstaande fornuis is een echte blikvanger.

Familie Hazendonk

Een echte landelijke keuken met kaderfronten en kranslijsten. Toch heeft de keuken ook eigentijdse accenten, zoals de Wave afzuiglamp.

Familie Slok

De fronten en het werkblad contrasteren mooi. Dankzij het spoeleiland is er fijn contact tussen de keuken en de eettafel.

Familie Blankestijn

Fris en tijdloos is deze witte hoogglans keuken. De verticale greeplijsten zorgen in de plafondhoge kastenwand voor een mooi lijnenspel.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook