Scroll verder

Wave Design: een specialist voor afzuiging en verlichting”

Wave Design is een ware specialist in afzuigkappen en bijzondere verlichting voor in de keuken. Het merk staat synoniem voor bijzondere oplossingen, als je zoekt naar design afzuigkappen en verlichting. Daar wordt een hoogwaardige afwerking doorgevoerd tot in het kleinste detail.

 

Bij ons in de showroom hebben we verschillende plafondunits en lampen van Wave Design hangen, die onze adviseurs je graag laten zien. Het toont de mogelijkheden en de hoge kwaliteit, terwijl jij altijd de keuze hebt om alles helemaal naar wens samen te stellen. Dat geldt voor de afzuigkappen en de verlichting, waarmee er tot in de puntjes maatwerk mogelijk is.

Wave Design: voor bijzondere afzuigkappen en verlichting in de keuken

 

 

Afzuigkappen voor kookeilanden

 

De plafondunits van Wave Design gelden als een belangrijke benchmark voor afzuigkappen boven kookeilanden. Een platte unit aan het plafond met een mooi design. De plafondunit kun je in iedere RAL-kleur of Sikkens-kleur laten spuiten, om die zo mooi mogelijk op te laten gaan in de koof of het (verlaagd)plafond.

 

Tip: Je kunt een plafondunit koppelen met dimbare LED-spots in het eiland. Al het licht voor het eiland heeft dan precies dezelfde kleurtint en je bedient alle lampen met één afstandsbediening. Dat creëert eenheid in de verlichting van de keuken, zodat er rust ontstaat.

 

De designverlichting van Wave Design biedt vergelijkbare mogelijkheden tot personalisatie. Het merk biedt je bijvoorbeeld de kans om de kleur van het leer en zelfs de kleur van het stiksel te kiezen. Op die manier stel je een bijzondere combinatie van verlichting en afzuigkappen samen, voor puur design in de keuken en een geweldige ervaring.

 

Aan de wand of aan het plafond

 

Wave Design is gespecialiseerd in verlichting en afzuigkappen, zowel voor boven een kookeiland als aan de wand en aan het plafond. Er is altijd sprake van bijzondere modellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afzuigunits in frames die een volledig kookeiland overspannen. Een bijzonder design dat de aandacht verdient, terwijl jij de kans hebt om de touwtjes in handen te nemen. Onze adviseurs denken graag met je mee over het creëren van de beste ervaring in de keuken.

 

Showroom met Wave Design

 

Benieuwd naar de mogelijkheden met het design en de ervaringen van Wave Design? Kom naar onze showroom, waar we je de plafondunits en verlichting kunnen laten zien. Loop op je gemak een rondje en ervaar zelf hoe het bijzondere design een prachtige uitstraling creëert. Of bekijk alvast onze online showroom.

 

Wil je de afzuigkappen of verlichting van Wave Design opnemen in een keukenontwerp? Maak dan een afspraak, zodat onze adviseurs goed de tijd kunnen nemen. We bespreken jouw wensen en vragen, waarna we zorgen voor een ontwerp met daarin de onderdelen van Wave Design. Inspiratie opdoen kan ook online: download hier de brochures voor eilandmodellen (13 MB), inbouwunits (11 MB) en wandmodellen (12 MB), of bekijk de Frame Special (7 MB).

Wil jij ook een Wave

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Ralph!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Wave!"


Ralph Interieurdesigner

Referenties met Wave Design

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Architectuur

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie Blom

Voor het keukenontwerp koos de familie voor een parallelopstelling met een koffiecorner aansluitend bij de hoge kasten.

Familie Van de Munt

De keukenruimte van de familie van de Munt heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn wanden verplaatst om oude hoekkeuken te kunnen vervangen voor deze riante keukenopstelling met schiereiland.

Familie De Kruif

Stijlvolle keuken met een mooie combinatie van fronten. Het royale keukeneiland beschikt over een wijnklimaatkast.

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Arno & Gerda

Frisse leefkeuken met de combinatie van hoogglans en eiken. Er is onder andere ruimte voor een Siemens koffiemachine.

Familie De Graaf

Een royale eilandkeuken met matzwarte fronten en een koffiecorner. Dankzij de verschillende ovens heb je de beschikking over oneindig veel ovenfuncties!

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Project Zeghezoom

Fraaie eilandkeuken met koken tegen de wand. Het Brown Steel front vind je ook terug in onze showroom.

Familie Van Wilsum

Contrasterende keuken met twee kleuren fronten. Ook het werkblad vormt een mooi contrast met de greeplijst, de kraan en de spoelbak.

Familie Pietersen

Modern, functioneel en warm, deze U-keuken met schiereiland! Ruim opgezet en met een fraaie eilandkap van Wave Design.

Familie Idema

De mix van houten en witte fronten geeft deze keuken een heerlijke uitstraling! Het werkblad van keramiek is hittebestendig en krasvast.

Familie Tanis

De lange maar smalle keukenruimte vroeg om een verrassend keukenontwerp. Alle wensen, waaronder een kookeiland en een aparte koffiecorner, zijn gerealiseerd!

Familie Van Niejenhuis

In deze royale keuken is het eiland om de staande draagbalk gebouwd. Met NEFF-apparatuur, een koffiecorner en een bargedeelte ontbreekt het werkelijk aan niets.

Familie Van Dijk

Een vrijstaande kast met inbouwapparatuur op stalen poten, dat zie je niet vaak! Laat je verrassen door de twee frontkleuren.

Johan & Angelique

Adviseur Johan heeft voor zijn eigen keuken ervaren hoe moeilijk het is bepaalde keuzes te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een keuken met een luxe tintje.

Familie Dewulf

Een mooie eilandkeuken met een fraaie Amerikaanse koelkast. De familie Dewulf vertelt graag over hun ervaringen bij Velthuizen Keukens!

Familie Robbertsen

Een mooie landelijke keuken met veel houten details. Uiteraard kon een vrijstaand fornuis niet ontbreken!

Familie Wijnen

De witte en zwarte fronten vormen een mooi contrast. Leuk detail is het verlaagde plafond, dat dankzij stalen balken lijkt te zweven.

Familie Bloemendal

Deze royale keuken heeft een verrassende indeling. Door het hoge plafond leek de afzuiging een probleem, maar dit is prachtig opgelost!

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Teuwissen

Een mooie combinatie van hout met hoogglans wit. Koken en tafelen komen samen aan de keukenbar.

Familie Jansen

Dankzij een grote verbouwing is een mooie, open keuken gecreëerd. Fijn detail is het werkblad van keramiek. dat doorloopt naar de zijkant van het eiland.

Familie Visser

De verschillende kasthoogtes zorgen voor een speelse combinatie. In het werkblad zijn losse gaspitten verwerkt; mooie technologie!

Familie Ten Hove

Wit, witter, witst in deze keuken. Een gedurfde keuze om zowel werkblad als front in het wit uit te voeren, maar het zorgt juist voor luxe!

Familie Hazendonk

Een echte landelijke keuken met kaderfronten en kranslijsten. Toch heeft de keuken ook eigentijdse accenten, zoals de Wave afzuiglamp.

Familie Blankestijn

Fris en tijdloos is deze witte hoogglans keuken. De verticale greeplijsten zorgen in de plafondhoge kastenwand voor een mooi lijnenspel.