“Wave Design: een specialist voor afzuiging en verlichting”

Ontdek Wave Design

Wave Design: voor bijzondere afzuigkappen en verlichting in de keuken

Wave Design is een ware specialist in afzuigkappen en bijzondere verlichting voor in de keuken. Het merk staat synoniem voor bijzondere oplossingen, als je zoekt naar design afzuigkappen en verlichting.
Bij ons in de showroom hebben we verschillende plafondunits en lampen van Wave Design hangen, die onze adviseurs je graag laten zien. Het toont de mogelijkheden en de hoge kwaliteit, terwijl jij altijd de keuze hebt om alles helemaal naar wens samen te stellen. Dat geldt voor de afzuigkappen en de verlichting, waarmee er tot in de puntjes maatwerk mogelijk is.

Afzuigkappen voor kookeilanden

De plafondunits van Wave Design gelden als een belangrijke benchmark voor afzuigkappen boven kookeilanden. Een platte unit aan het plafond met een mooi design. De plafondunit kun je in iedere RAL-kleur of Sikkens-kleur laten spuiten, om die zo mooi mogelijk op te laten gaan in de koof of het (verlaagd)plafond.

Tip: Je kunt een plafondunit koppelen met dimbare LED-spots in het eiland. Al het licht voor het eiland heeft dan precies dezelfde kleurtint en je bedient alle lampen met één afstandsbediening. Dat creëert eenheid in de verlichting van de keuken, zodat er rust ontstaat.

De designverlichting van Wave Design biedt vergelijkbare mogelijkheden tot personalisatie. Het merk biedt je bijvoorbeeld de kans om de kleur van het leer en zelfs de kleur van het stiksel te kiezen. Op die manier stel je een bijzondere combinatie van verlichting en afzuigkappen samen, voor puur design in de keuken en een geweldige ervaring.

Aan de wand of aan het plafond

Wave Design is gespecialiseerd in verlichting en afzuigkappen, zowel voor boven een kookeiland als aan de wand en aan het plafond. Er is altijd sprake van bijzondere modellen. Een bijzonder design dat de aandacht verdient, terwijl jij de kans hebt om de touwtjes in handen te nemen. Onze adviseurs denken graag met je mee over het creëren van de beste ervaring in de keuken.

Showroom met Wave Design

Benieuwd naar de mogelijkheden met het design en de ervaringen van Wave Design? Kom naar onze showroom, waar we je de plafondunits en verlichting kunnen laten zien. Loop op je gemak een rondje en ervaar zelf hoe het bijzondere design een prachtige uitstraling creëert.
Wil je de afzuigkappen of verlichting van Wave Design opnemen in een keukenontwerp? Maak een afspraak, zodat onze adviseurs goed de tijd kunnen nemen. We bespreken jouw wensen en vragen, waarna we zorgen voor een ontwerp met daarin de onderdelen van Wave Design.

Meer weten over Wave Design? Maak een afspraak met Privé: Wilbrand

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Privé: Wilbrand geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.