Scroll verder

Uitgebreide mogelijkheden en trendsetter: dat is Rotpunkt“

Rotpunkt keukens worden gebouwd in Duitsland en zijn daarmee synoniem voor hoge kwaliteit. Het merk werd in 1930 opgericht en kijkt daarmee terug op een rijke historie als erkend keukenmerk. De nog altijd Duitse productie garandeert geweldige ervaringen. Wij zijn jouw dealer voor Rotpunkt: het is één van onze vaste A-merken in de collectie.

 

Het merk gebruikt moderne en innovatieve technieken voor kwalitatief hoogwaardige keukens. De hoge kwaliteit van een Rotpunkt-keuken herken je bijvoorbeeld aan:

 

– 19 mm dikke bodems en legplanken voor extra stabiliteit
– 8 mm dikke geschroefde en verzonken rugwand
– Watervaste verlijming van alle zijkanten
– Blumotion geruisloos sluitende scharnieren
– Binnen en buiten rondom in dezelfde kleur

Nieuwe keuken in de gemeente Ede, in Lunteren

Rotpunkt Keukens: Duitse degelijkheid voor een eerlijke prijs

 

De hoogwaardige keukens van Rotpunkt leiden tot geweldige ervaringen van onze klanten. Het is vanaf het begin af aan één van onze A-merken, waarover we je graag adviseren. We vertellen je over de gebruikte materialen en de oerdegelijke toepassingen, waar je jaar na jaar veel plezier van hebt. Een keuken om enthousiast in te koken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de materialen.

 

Duurzame keukens van Rotpunkt

 

Rotpunkt gaat altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit, maar niet zonder ook de duurzaamheid in het oog te houden. Niet voor niets staan design, kwaliteit en duurzaamheid centraal in de filosofie van het Duitse merk. De nieuwste Greenline-keukens zijn bijvoorbeeld van BioBoard; een recyclebaar plaatmateriaal, gemaakt van mais, éénjarige planten en verantwoord hout. Het resultaat is een milieuvriendelijke en energiezuinig geproduceerde keuken die volledig recyclebaar is, met dezelfde kwaliteit als andere keukens van Rotpunkt. We vertellen je hier graag meer over vanuit onze passie voor mooie keukens. We helpen je de ideale keuken samen te stellen of wijzen je op de belangrijke punten waar je op kunt letten als je die zelf samenstelt.

 

Kom naar onze showroom

 

Benieuwd naar de hoge kwaliteit van Rotpunkt-keukens en wil je de materialen het liefst zelf een keer in handen houden? Kom naar onze showroom of maak meteen een afspraak. We nemen ruim de tijd voor je in onze showroom in Woudenberg om de keukens van Rotpunkt te ontdekken, net als de rest van onze collectie. Onze adviseurs maken graag een ontwerp voor je, zodat je precies weet wat er mogelijk is bij jou in de keuken. Door een afspraak te maken kunnen we uitgebreid de tijd nemen en heb je de kans om alle materialen en apparatuur op je gemak uit te zoeken. Wil je je eerst thuis nog oriënteren? Download dan de Rotpunkt Innovaties Brochure (7 MB).

De nieuwe keuken van mevrouw Middendorp uit Ede

Wil jij ook een

Rotpunkt keuken?

Maak een afspraak met Mark!

"Ik adviseer je graag over de keukens van Rotpunkt!"


Mark Adviseur

Referenties met Rotpunkt

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Dennis en Joanne

Dennis en Joanne kochten twee jaar geleden een nieuwbouwwoning in Woudenberg. De oplevering liet nog een poos op zich wachten, dus er was tijd genoeg om goed na te denken over de indeling en kleuren.

Gideon en Mijke

Toen wij begonnen met de zoektocht, wist ik al vrij zeker dat onze nieuwe keuken geen effen front zou krijgen. Het front dat wij nu hebben gekozen, had ik al een aantal keer voorbij zien komen.

Familie De Kuijer

Over het keukenontwerp van de familie Kuijer is slim nagedacht. Ten opzichte van de oude situatie beschikt de keuken nu over veel meer werk- en bergruimte.

Familie Hartog

Tijdens het eerste gesprek bij Velthuizen Keukens ontstond er een mooie schets. De adviseur tekende een verrassende opstelling waarbij onze eettafel aan het keukeneiland vast zat.

Margreth’s tiny house

Zodra het koopcontract van mijn tiny house getekend was, ben ik aan tafel gegaan met Ricardo. Hij ontwierp een compacte keuken die precies bij mijn woonstijl én in het tiny house past!"

Familie Van Dijk

In oktober 2022 kregen wij de sleutel van ons droomhuis. Althans, dat moest het gaan worden. We wisten dat er een blauwe keuken moest komen, onze zoektocht hiernaar bracht ons al snel bij Velthuizen Keukens.

Familie Wilpstra

Toen wij vijf jaar geleden in deze woning kwamen wonen waren we niet erg enthousiast over de keuken, maar hij functioneerde prima. Een jaar geleden begaf de oven het. Toen wisten we dat het tijd was om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Architectuur

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creëren in de ruimte.

Gert Jan en Anne

Projectbegeleider Gert Jan en zijn vrouw Anne kochten in 2014 een huis in het Scherpenzeel. Sprake van een nieuwe keuken was er nog niet, totdat Gert Jan bij Velthuizen Keukens ging werken.

Architectuur

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Familie Spruijt

Deze woning staat in project Koningshof in Renswoude. Als aangesloten keukenleverancier mochten wij een maatwerkkeuken creëren voor de familie Spruijt.

Familie Uljee

De materialen voor de keuken heeft de familie Uljee met zorg en gevoel voor stijl uitgekozen. En dit zie je in het eindresultaat heel duidelijk terug! De tijd van enkel zwarte of witte keukens ligt achter ons.

Familie Dekker

Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Doordat de familie al jarenlang in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren.

Familie Hartkamp

Wat een prachtig eindresultaat bij Rico en Daphne! Het grote voordeel van een totale verbouwing is dat je alles op elkaar aan kunt passen. De gekozen kleuren van de fronten matchen perfect.

Familie Sanders

De woning van de familie Sanders was toe aan een flinke verbouwing. Eenmaal bij ons aan tafel besloten we om de keuken uit de hoek van de woning te halen en te verplaatsen naar de andere kant.

Architectuur

Familie Van Hulzen

De familie Hulzen kwam bij ons binnen met tekeningen van de architect. Mooie plannen lagen op tafel; er werd een royale aanbouw gerealiseerd. Een verdubbeling van de keukenruimte.

Familie Van Veldhuizen

De keukenruimte van Mark en Arita leent zich perfect voor een royaal keukenontwerp. Omdat de hele ruimte grondig aangepakt ging worden was er de mogelijkheid om met creatieve oplossingen te komen.

Architectuur

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Familie Eijgelaar

Omringt door water in de wijk Nieuwland heeft de familie Eijgelaar een fantastische woning gevonden. De grote raampartijen zorgen voor het van-buiten-naar-binnen-gevoel.

Architectuur

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Familie Drost

Deze frisse keuken is hét perfecte voorbeeld dat je, ook al moet je vasthouden aan bepaalde afmetingen van de keukenruimte, nog steeds voor een creatief ontwerp kunt gaan.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Architectuur

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Familie Van Meeuwen

De familie Van Meeuwen ruilde hun appartement in Utrecht in voor deze fijne eengezinswoning en brachten een bezoek aan onze showroom voor de juiste keukeninspiratie.

Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Architectuur

Familie Ruiter-Koopmans

Een uniek pand vraagt om een unieke keuken. Het bruine, marmeren werkblad steekt prachtig af tegen de natuurlijke houtaccenten en de gietvloer.

Architectuur

Familie Van Velthuizen

De uitbouw gaf ruimte voor een uitgebreide woonkeuken mét eethoek. Verschillende elementen geven deze keuken een luxe uitstraling.

Familie Van de Munt

De keukenruimte van de familie van de Munt heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn wanden verplaatst om oude hoekkeuken te kunnen vervangen voor deze riante keukenopstelling met schiereiland.

Architectuur

Familie De Zwarte

Een voormalige dokterswoning boordevol karakter. De uitgestrekte keuken is strak, maar niet hypermodern, en beschikt over een royale eethoek.

Familie De Kruif

Stijlvolle keuken met een mooie combinatie van fronten. Het royale keukeneiland beschikt over een wijnklimaatkast.

Architectuur

Familie Van de Meulen

Deze frisse, moderne keuken is voorzien van genoeg karakter en sfeer. De maatwerkkeuken straalt zowel rust als gezelligheid uit.

Familie De Lange

Deze zwarte keuken heeft een gepolijst werkblad met marmerstructuur. De eyecatcher is de gouden Quooker.

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Familie Bronswijk

Mooie zwarte keuken met een marmeren werkblad. Dankzij de inductiekookplaat met afzuiging is een open sfeer ontstaan.

Arno & Gerda

Frisse leefkeuken met de combinatie van hoogglans en eiken. Er is onder andere ruimte voor een Siemens koffiemachine.

Familie Van Beek

Een riante eilandkeuken met warme materialen. Echte eyecatcher is de pui die volledig opengeschoven kan worden.

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Martin & Annemieke

Een tikkeltje gewaagd om voor zowel een wit front als een wit werkblad te kiezen, maar het heeft goed uitgepakt!

Familie Heijstek

Een mooie, strakke keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze ruimtelijke keuken is voorzien van een royaal keukeneiland en een fraaie apparatenlijn.

Familie Jansen

Parallelopstelling met rustige tinten en Siemens apparatuur. Mooi detail is het verdiepte werkblad!

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Familie Wethmar

Deze moderne keuken bestaat uit een kastenwand met nis, en een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden.

Familie Bell

Glans in de fronten én het werkblad zorgen voor veel licht in deze keuken. De houtlook zorgt daarentegen voor een gezellige, warme sfeer.

Familie Van de Weerd

Het werkblad met cortenstaal-look is uniek! Deze hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte dankzij de brede lades.

Project Zeghezoom

Fraaie eilandkeuken met koken tegen de wand. Het Brown Steel front vind je ook terug in onze showroom.

Familie Van Wilsum

Contrasterende keuken met twee kleuren fronten. Ook het werkblad vormt een mooi contrast met de greeplijst, de kraan en de spoelbak.

Familie Van den Berg

Volledig zwart, deze eilandkeuken! Dankzij het patroon in de fronten en de natuurlijke details oogt deze keuken zeker niet saai!

Familie Idema

De mix van houten en witte fronten geeft deze keuken een heerlijke uitstraling! Het werkblad van keramiek is hittebestendig en krasvast.

Familie Jochemsen

De eilandkeuken heeft een fraaie landelijke stijl. De houten tafel en krukken passen perfect bij de donkere keuken, de zwarte kenmerken creëren een modern geheel.

Familie Tanis

De lange maar smalle keukenruimte vroeg om een verrassend keukenontwerp. Alle wensen, waaronder een kookeiland en een aparte koffiecorner, zijn gerealiseerd!

Familie Gouma

Een keuken die rust uitstraalt dankzij zijn rechte lijnen en het hoogglans wit. Een strak geheel met een royaal eiland en veel daglicht.

Familie Van de Linden

All the way black in deze keuken! Een gewaagde keuze om zowel het werkblad als de fronten in het zwart uit te voeren, maar het heeft goed uitgepakt.

Familie Potjer

Een unieke keukenopstelling waarbij het eiland verwerkt is in de buitenmuur. Een heerlijke sfeer met heel veel daglicht.

Familie Van Niejenhuis

In deze royale keuken is het eiland om de staande draagbalk gebouwd. Met NEFF-apparatuur, een koffiecorner en een bargedeelte ontbreekt het werkelijk aan niets.

Familie Ten Broek

De open keuken biedt ruimte voor een grote eettafel, de perfecte plek om samen te zijn! Het stijlvolle werkblad van keramiek heeft een marmerlook.

Familie Piera

In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

Familie Van Dijk

Een vrijstaande kast met inbouwapparatuur op stalen poten, dat zie je niet vaak! Laat je verrassen door de twee frontkleuren.

Familie Haacke

Deze keuken heeft een warme uitstraling dankzij het houtlook werkblad. Daarnaast is er plek voor onder andere een keukenbar en een koffienis.

Familie Dewulf

Een mooie eilandkeuken met een fraaie Amerikaanse koelkast. De familie Dewulf vertelt graag over hun ervaringen bij Velthuizen Keukens!

Familie Robbertsen

Een mooie landelijke keuken met veel houten details. Uiteraard kon een vrijstaand fornuis niet ontbreken!

Familie Wijnen

De witte en zwarte fronten vormen een mooi contrast. Leuk detail is het verlaagde plafond, dat dankzij stalen balken lijkt te zweven.

Familie Bloemendal

Deze royale keuken heeft een verrassende indeling. Door het hoge plafond leek de afzuiging een probleem, maar dit is prachtig opgelost!

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Van de Haar

Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Familie Vos

Een stijlvolle hoekkeuken met fenix fronten. Dankzij een zestal lades is er veel bergruimte en gebruiksgemak.

Familie Spaan

Een heerlijke combinatie tussen hout, zwart en wit. Dankzij slimme oplossingen is veel bergruimte, apparatuur en een keukenbar gecreëerd.

Familie Oliveira

Een spannende keuze, deze gele keuken! Zelfs op sombere dagen schijnt hier de zon, waar je gezellig aanschuift aan het vierkante eiland.

Familie Van der Wardt

Een heerlijke landelijke keuken. Het rode Boretti fornuis, de vooruitspringende spoelbak en de tegeltjes met kippen zijn echte blikvangers.

Familie Teuwissen

Een mooie combinatie van hout met hoogglans wit. Koken en tafelen komen samen aan de keukenbar.

Familie Jansen

Dankzij een grote verbouwing is een mooie, open keuken gecreëerd. Fijn detail is het werkblad van keramiek. dat doorloopt naar de zijkant van het eiland.

Familie Visser

De verschillende kasthoogtes zorgen voor een speelse combinatie. In het werkblad zijn losse gaspitten verwerkt; mooie technologie!

Familie Ten Hove

Wit, witter, witst in deze keuken. Een gedurfde keuze om zowel werkblad als front in het wit uit te voeren, maar het zorgt juist voor luxe!

Familie Hazendonk

Een echte landelijke keuken met kaderfronten en kranslijsten. Toch heeft de keuken ook eigentijdse accenten, zoals de Wave afzuiglamp.

Familie Slok

De fronten en het werkblad contrasteren mooi. Dankzij het spoeleiland is er fijn contact tussen de keuken en de eettafel.

Familie Blankestijn

Fris en tijdloos is deze witte hoogglans keuken. De verticale greeplijsten zorgen in de plafondhoge kastenwand voor een mooi lijnenspel.