Scroll verder

Topline: het grootste aanbod in maatwerkbladen”

Soms wordt nog wel eens vergeten hoe belangrijk een werkblad is in een keuken. De kleuren en structuren kunnen je keuken (af)maken, en ieder materiaal heeft bepaalde eigenschappen die passen bij verschillende typen kookliefhebbers. Gelukkig hebben wij in Topline een specialist in maatwerkbladen, zowel wat betreft kleuren en structuren als voor materialen.

Topline werbladen: van kunststof tot marmer en keramiek

 

“Topline is een totaalleverancier van werkbladen. Dat betekent dat je bij ons elk soort werkblad kan kiezen’, legt Maurice Verkade uit. Volgens de accountmanager is dit de kracht van Topline. “We leveren natuurlijk werkbladen van kunststof, composiet, keramiek en graniet, maar ook werkbladen van materialen als roestvrij staal, sima core, glas of massief hout zijn bij ons beschikbaar.” Naast een ruim assortiment verzorgt Topline maatwerk bij de levering van haar werkbladen. “Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, een goed prijsniveau en betrokkenheid bij klanten. Doordat we zo betrokken zijn, kunnen we op een mooie manier maatwerk leveren. De lengte, dikte en afwerking van het werkblad zijn te personaliseren. Zo creëren we een werkblad die echt voor een specifieke keuken gemaakt is!”

 

Maurice ziet eenzelfde soort betrokkenheid terugkomen binnen het team van Velthuizen Keukens. “De werknemers zijn ontzettend betrokken, dat valt me echt op. Het familiegevoel komt letterlijk terug binnen het bedrijf”, lacht hij. “Ik hoop dat we onze samenwerking nog lang door kunnen zetten. Ik zie het dan ook als een partnership, we proberen elkaar altijd te helpen waar het kan. Ik kom in ieder geval geregeld over de vloer, bijvoorbeeld voor een producttraining. Dat draagt sowieso bij aan een geslaagde samenwerking.”

Wil jij ook een

werkblad van Topline?

Maak een afspraak met Ralph!

"Ik adviseer je graag over de werkbladen van Topline!"


Ralph Interieurdesigner

Referenties met Topline

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Familie Van Hulzen

De familie Hulzen kwam bij ons binnen met tekeningen van de architect. Mooie plannen lagen op tafel; er werd een royale aanbouw gerealiseerd. Een verdubbeling van de keukenruimte.

Frisse leefkeuken

Deze frisse Schmidt keuken in Driebergen is een lust voor het oog. De keukenopstelling vormt door de gekozen materialen en kleuren een mooi geheel.

Familie Van de Munt

De keukenruimte van de familie van de Munt heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn wanden verplaatst om oude hoekkeuken te kunnen vervangen voor deze riante keukenopstelling met schiereiland.

Architectuur

Familie Van de Meulen

Deze frisse, moderne keuken is voorzien van genoeg karakter en sfeer. De maatwerkkeuken straalt zowel rust als gezelligheid uit.

Familie De Lange

Deze zwarte keuken heeft een gepolijst werkblad met marmerstructuur. De eyecatcher is de gouden Quooker.

Familie Heijstek

Een mooie, strakke keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze ruimtelijke keuken is voorzien van een royaal keukeneiland en een fraaie apparatenlijn.

Familie Pluijmen

Een royale eilandkeuken met maar liefst drie frontkleuren en twee verschillende werkbladen. Een warme combinatie!

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Familie Wethmar

Deze moderne keuken bestaat uit een kastenwand met nis, en een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden.

Familie Van de Weerd

Het werkblad met cortenstaal-look is uniek! Deze hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte dankzij de brede lades.

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Familie Van Wilsum

Contrasterende keuken met twee kleuren fronten. Ook het werkblad vormt een mooi contrast met de greeplijst, de kraan en de spoelbak.

Familie Van den Berg

Volledig zwart, deze eilandkeuken! Dankzij het patroon in de fronten en de natuurlijke details oogt deze keuken zeker niet saai!

Familie Pietersen

Modern, functioneel en warm, deze U-keuken met schiereiland! Ruim opgezet en met een fraaie eilandkap van Wave Design.

Familie Jochemsen

De eilandkeuken heeft een fraaie landelijke stijl. De houten tafel en krukken passen perfect bij de donkere keuken, de zwarte kenmerken creëren een modern geheel.

Familie Tanis

De lange maar smalle keukenruimte vroeg om een verrassend keukenontwerp. Alle wensen, waaronder een kookeiland en een aparte koffiecorner, zijn gerealiseerd!

Familie Potjer

Een unieke keukenopstelling waarbij het eiland verwerkt is in de buitenmuur. Een heerlijke sfeer met heel veel daglicht.

Familie Ten Broek

De open keuken biedt ruimte voor een grote eettafel, de perfecte plek om samen te zijn! Het stijlvolle werkblad van keramiek heeft een marmerlook.

Familie Van Dijk

Een vrijstaande kast met inbouwapparatuur op stalen poten, dat zie je niet vaak! Laat je verrassen door de twee frontkleuren.

Familie Haacke

Deze keuken heeft een warme uitstraling dankzij het houtlook werkblad. Daarnaast is er plek voor onder andere een keukenbar en een koffienis.

Familie Dewulf

Een mooie eilandkeuken met een fraaie Amerikaanse koelkast. De familie Dewulf vertelt graag over hun ervaringen bij Velthuizen Keukens!

Familie Robbertsen

Een mooie landelijke keuken met veel houten details. Uiteraard kon een vrijstaand fornuis niet ontbreken!

Familie Wijnen

De witte en zwarte fronten vormen een mooi contrast. Leuk detail is het verlaagde plafond, dat dankzij stalen balken lijkt te zweven.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Familie Vos

Een stijlvolle hoekkeuken met fenix fronten. Dankzij een zestal lades is er veel bergruimte en gebruiksgemak.

Familie Oliveira

Een spannende keuze, deze gele keuken! Zelfs op sombere dagen schijnt hier de zon, waar je gezellig aanschuift aan het vierkante eiland.

Familie Van Velthuizen

Deze keuken ademt de landelijke sfeer, die terugkomt in de schouw, kranslijsten en tegels. Mooi detail is de draagbalk die in het werkblad verwerkt is.

Familie Teuwissen

Een mooie combinatie van hout met hoogglans wit. Koken en tafelen komen samen aan de keukenbar.

Familie Jansen

Dankzij een grote verbouwing is een mooie, open keuken gecreëerd. Fijn detail is het werkblad van keramiek. dat doorloopt naar de zijkant van het eiland.

Familie Visser

De verschillende kasthoogtes zorgen voor een speelse combinatie. In het werkblad zijn losse gaspitten verwerkt; mooie technologie!

Familie Mast

Het interieur van de keuken geeft de sfeer van een luxe hotelsuite. De volledige apparatenlijn van NEFF bevat onder andere een stoomoven en warmhoudlade.

Familie Ten Hove

Wit, witter, witst in deze keuken. Een gedurfde keuze om zowel werkblad als front in het wit uit te voeren, maar het zorgt juist voor luxe!

Familie Van de Weerd

Een woning bomvol oude details, waardoor de keukens strak gehouden is. De lengte van de strakke schouw benadrukt de plafondhoogte.

Familie Van Driel

Ruim opgezette keuken met robuust houten fronten. Het vrijstaande fornuis is een echte blikvanger.

Familie Hazendonk

Een echte landelijke keuken met kaderfronten en kranslijsten. Toch heeft de keuken ook eigentijdse accenten, zoals de Wave afzuiglamp.

Familie Slok

De fronten en het werkblad contrasteren mooi. Dankzij het spoeleiland is er fijn contact tussen de keuken en de eettafel.

Familie Blankestijn

Fris en tijdloos is deze witte hoogglans keuken. De verticale greeplijsten zorgen in de plafondhoge kastenwand voor een mooi lijnenspel.