“In een moderne keuken vind je de nieuwste apparatuur en keukentrends

Afspraak maken

Op zoek naar een moderne keuken?

Wij zijn jouw specialist!

In een moderne keuken vind je de nieuwste apparatuur en keukenmode. Met strakke lijnen, glad afgewerkte keukenbladen en moderne kleuren maken we je keuken tot jouw droomkeuken. Ga je voor een betonnen look met industriële stijl of liever voor een warmere strakke keuken met kleur? Bij Velthuizen Keukens is de kennis altijd up-to-date en we adviseren je dan ook graag bij jouw moderne keuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een eiland met zitgedeelte, waar koken en tafelen samenkomen!

“De moderne keuken verplaatsen naar het woonkamergedeelte is een hele verbouwing, maar biedt wel kansen om iets moois neer te zetten. Een...


Bekijk de foto's

“Wij zijn ontzettend blij met onze keuken, ontworpen door Velthuizen Keukens”

Waarom een moderne keuken?

De moderne look voeren we door in de hele keuken. Zo kijken we naar materiaalkeuze, apparatuur, kleur, stof, indeling en design. Geheel naar jouw smaak richten we de keuken in met de modernste technieken zoals zwevende kasten, greeploze keukenkasten, kokendwaterkranen en automatische zeeppompjes. Zoek je een blikvanger in je keuken? Dan werken wij met bijzondere texturen en opvallende kleuren. Ook natuurlijke of industriële stijlen passen goed in de moderne keuken. Met zo’n keuken creëer je je persoonlijke, exclusieve leefruimte.

Advies over moderne materialen

De moderne keuken is het verlengde van de stijl in jouw huis. Het is dus belangrijk om de stijl van je huis te bepalen. Weet je wel al dat je een moderne keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? Bekijk de showroom of referenties op onze website dan en doe inspiratie op. Natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar in onze vestiging. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want hoe zorg je ervoor dat je keuken de komende tijd modern blijft? Daarnaast moet je keuken naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Moderne keukens: advies en montage

Bekijk onze stapsgewijze werkwijze waarin we garanderen bij ieder stap betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige moderne keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!


Bekijk alle foto's
Moderne keuken Hoogglans keuken Moderne keuken hoogglans Hoogglans keuken modern

Wil jij ook een moderne keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij ontwerpen graag jouw moderne keuken!”