Scroll verder

“Met een hoogglanskeuken kun je alle kanten op in jouw huis”

Op zoek naar een hoogglanskeuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Hoogglanskeukens zijn al geen opkomende keukentrend meer te noemen, want ze zijn al enkele jaren mateloos populair. Dat komt voornamelijk door de prachtig luxe uitstraling. Ben je dus op zoek naar een stijlvolle keuken? Dan kan een hoogglanskeuken wel eens dé keuken voor jou zijn. Bij Velthuizen Keukens adviseren we je graag bij alle keuzes die je maakt voor jouw droomkeuken.

Waarom een hoogglanskeuken?

 

Een hoogglans keuken geeft je huis een luxe uitstraling. Dat is ook meteen voor veel mensen de grootste reden om een hoogglanskeuken te kiezen. Want als je voor hoogglans gaat, moet je je wel beseffen dat vette vingers op de glanzende kastjes zeer goed zichtbaar zijn. En dus moet je niet vies zijn van een flinke schoonmaakbeurt. Heb je daar geen moeite mee en vind je hoogglans ook zo prachtig? Dan ben je van harte welkom bij Velthuizen Keukens. Twijfel je nog of wil je toch iets anders? Is een matte keuken meer jouw smaak? Dat begrijpen we. Dus ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wij brengen je wensen grondig in kaart, zodat jij straks de keuken hebt waar je nog heel lang van geniet.

 

Advies over hoogglansmaterialen

 

Met een hoogglanskeuken kun je alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een hoogglanskeuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je hoogglanskeuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Hoogglanskeukens: advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige hoogglanskeuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Ook op zoek naar een hoogglanskeuken?
Maak snel een afspraak!