“Met een hoogglans keuken kun je alle kanten op in jouw huis”

Afspraak maken

Op zoek naar een hoogglans keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Hoogglans keukens zijn al geen opkomende keukentrend meer te noemen, want ze zijn al enkele jaren mateloos populair. Dat komt voornamelijk door de prachtig luxe uitstraling. Ben je dus op zoek naar een stijlvolle keuken? Dan kan een hoogglans keuken wel eens dé keuken voor jou zijn. Bij Velthuizen Keukens adviseren we je graag bij alle keuzes die je maakt voor jouw droomkeuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Een prachtige ruimte waar dit royale kookeiland mooi tot z'n recht komt.

“De moderne keuken van de familie van Esveld is een pareltje geworden. De hoge kasten bieden optimaal ruimte voor apparatuur en servies, het...


Bekijk de foto's

“Ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens”

Waarom een hoogglans keuken?

Een hoogglans keuken geeft je huis een luxe uitstraling. Dat is ook meteen voor veel mensen de grootste reden om een hoogglans keuken te kiezen. Want als je voor hoogglans gaat, moet je je wel beseffen dat vette vingers op de glanzende kastjes zeer goed zichtbaar zijn. En dus moet je niet vies zijn van een flinke schoonmaakbeurt. Heb je daar geen moeite mee en vind je hoogglans ook zo prachtig? Dan ben je van harte welkom bij Velthuizen Keukens. Twijfel je nog of wil je toch iets anders? Is een matte keuken meer jouw smaak? Dat begrijpen we. Dus ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wij brengen je wensen grondig in kaart, zodat jij straks de keuken hebt waar je nog heel lang van geniet.

Advies over hoogglans materialen

Met een hoogglans keuken kun je alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een hoogglans keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je hoogglans keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Hoogglans keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige hoogglans keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Moderne keuken Hoogglans keuken Moderne keuken hoogglans Hoogglans keuken modern

Ook op zoek naar een hoogglans keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij ontwerpen graag jouw hoogglans keuken!”