Witte keukens kun je met elke interieurstijl combineren. Ideaal!”

Afspraak maken

Op zoek naar een witte keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een witte keuken geeft een lichte uitstraling in huis. Bovendien zijn witte keukens met elke interieurstijl te combineren. Daarom zijn deze keukens al jarenlang populair. Voeg zwarte elementen toe en je nieuwe keuken krijgt een extra stijlvolle uitstraling. Bij Velthuizen Keukens helpen we je graag aan jouw witte droomkeuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

De opstelling benadrukt de lengte en geeft diepte aan de ruimte.

“De combinatie tussen witte fronten en een wit werkblad is er altijd een met een risico. Het zal namelijk nooit 100% dezelfde kleur wit worden en...


Bekijk de foto's

“Ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens”

Waarom een witte keuken?

Of je nu in een boerderij, herenhuis, rijtjeshuis of villa woont: een lichte keuken past overal. Door lichte met donkere kleuren te combineren creëer je een speciale sfeer in je nieuwe keuken. Je denkt misschien in eerste instantie dat een witte keuken zorgt voor een wel heel licht huis. Maar het tegenovergestelde is waar! Vaak zorgt een witte keuken juist voor diepgang in de keuken en een warm gevoel. Daarnaast is een witte keuken een stijlvolle toevoeging aan je huis. Een keuken waar je elke dag met plezier staat!

Advies over lichte materialen

Met een witte keuken kun je dus alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een lichte keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur van je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je lichte keuken vooruit. Je witte keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Of ga je toch voor een donkere keuken? Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Witte keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige witte keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Keramieke werkbladen Keramieke keukenbladen Witte keuken Witte keuken - Velthuizen Keukens

Kies jij ook voor wit?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”