“De mooiste oplossing: een maatwerk keuken”

Maak direct afspraak

Een maatwerk keuken nodig? Wij zijn jouw specialist!

Heb je een huis of appartement waar de keuken tegen een schuine wand moet komen? Of heb je te maken met een lastige hoekje? Wil je de kastenwand tot het plafond, op de millimeter nauwkeurig? Dan is een maatwerk keuken de oplossing! Bij Velthuizen Keukens werken we met een drietal keukenmerken.

Deze fabrikanten hebben uiteraard diverse standaardafmetingen maar in het maatwerk is ons niets te gek. Wij ontwerpen op zo’n manier dat de ruimte optimaal benut wordt en jij dus zoveel mogelijk opbergruimte in de keuken hebt.
Soms is maatwerk niet perse praktisch de oplossing maar meer vormgeving-technisch. Want zeg nu eerlijk: twee laden van 70 cm. breed is toch mooier dan één lade van 60 cm. en één van 80 cm?

Maatwerk in kleuren en materialen

Heb je een specifieke kleur voor jouw droomkeuken in gedachten? Of wil je werken met keuken in een authentieke strijklak front? Of wil je voor extreem industrieel gaan en de keuken voorzien van RVS-fronten? Bij ons heb je alle vrijheid in de keuze van kleur en afwerking van de keuken.

Welke kleur of afwerking je ook kiest de kwaliteit van de keuken is altijd van het hoogste niveau. Levenslange garantie op de lade-geleiders, kastwerk van 19 mm dik en aluminium beschermplaten in de spoelkast zijn bij ons standaard. Uiteraard hoort in een maatwerk keuken apparatuur van topkwaliteit. Wij maken altijd een compleet plan en dus mag je hierin ook ons advies verwachten.

Interieurs en meubels op maat

Naast het maken van een complete keuken op maat zijn complete interieurs of meubels op maat ook mogelijk. Dus wil je naast een nieuwe keuken ook je bijkeuken voorzien van nieuwe kasten dan denken wij daar graag in mee. Op deze manier kunnen we mooi de wasmachine en droger achter deuren plaatsen. Dat geeft een opgeruimd gezicht!
Maar ook een meubel op maat is mogelijk. Bij het eiland een zwevend meubel in de kleuren en materialen van de keuken: dat geeft wat extra’s. Zo heb je gelijk een mooie plek voor je koffiemachine!

Vakkundige montage

Als je een maatwerk keuken aanschaft dan is het natuurlijk ook belangrijk dat de montage van de keuken van het hoogste niveau is. Want wat heb je aan een keuken van topkwaliteit zonder dit precisie tijdens het plaatsen? Bij Velthuizen Keukens hebben we een eigen montageteam waar we jouw maatwerk keuken ook plaatsen. Nadat je de keuken hebt aangeschaft bij een van onze adviseurs wordt de keuken overgedragen naar een van onze after sales collega’s.

Deze spreekt de complete keuken door met de montage die jullie keuken gaat plaatsen. Op deze manier, met eigen monteurs, houden we de lijntjes zo kort mogelijk. Dat alles dat jullie maatwerk keuken perfect gemonteerd wordt!

Ook een maatwerk keuken? Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag met je mee over de indeling en materialen voor je keuken! ”