“De mooiste oplossing: een maatwerk keuken”

Afspraak maken

Een maatwerkkeuken nodig?

Wij zijn jouw specialist!

Zoek je jouw droomkeuken, maar heb je een schuine wand in je huis? Of zit er een lastige hoek waar geen standaard keukenkastje in kan? Geen paniek! Met onze maatwerk keukens is er altijd een oplossing. Zo krijg je toch die droomkeuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Een zee van ruimte dankzij het slimme ontwerp

"De familie Van Niejenhuis heeft van de krappe keukenruimte één geheel gemaakt door muren weg te halen. Daarbij kwam een uitdaging kijken voor het...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Keukens op maat

Hoe werkt dat precies, een keuken op maat? Bij Velthuizen Keukens werken we met drie keukenmerken. Tristar, Rotpunkt en Schmidt. Normaal gesproken leveren zij standaardafmetingen. Maar bij Velthuizen Keukens vinden we dat élk huis een mooie keuken verdient. Dus ook in jouw huis, met afwijkende hoeken of plafond, maken wij jouw keuken op maat. Op die manier benut je elk gedeelte van je keuken en creëer je meer opbergruimte. Maatwerk kan ook een mooie oplossing bieden voor bijvoorbeeld kastladen die anders niet even breed zijn. Door een lade in breedte in te korten, krijg je twee even grote laden. Handiger én mooier!

Maatwerk in kleuren en materialen

Zie jij jouw nieuwe keuken al helemaal voor je? En wil je graag een bepaalde kleur of specifiek materiaal? Natuurlijk is dat mogelijk! Welke kleur of afwerking je ook wilt, bij ons is alles mogelijk. En je hoeft niet bang te zijn dat er daardoor minder lange garantie op je keuken zit, want die is ook hier levenslang op lade-geleiders, kastwerk van 19 mm dik en aluminium beschermplaten in de spoelkast. En de kwaliteit? Uiteraard van het hoogste niveau!

Interieurs en meubels op maat

Jouw wasmachine of droger staat misschien wel het handigst in de bijkeuken. En een stevige kast eromheen zorgt voor een opgeruimd huis. Daarom maken we voor je bijkeuken én keuken ook het interieur op maat. Zelfs de meubels kunnen op maat. Bij je kookeiland een zwevend meubel in de kleuren en materialen van de keuken: dat geeft wat extra’s. Zo heb je gelijk een mooie plek voor je koffiemachine! Onze eigen monteurs plaatsen jouw keuken op maat met de grootste precisie. Elk onderdeel wordt met grote zorg geplaatst. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jouw droomkeuken!


Onze showroom
Eilandkeuken Kookeiland Velthuizen Keukens - Maatwerkkeukens Maatwerk bij Velthuizen Keukens

Ook een maatwerk keuken?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Vakkundig op maat gemaakt, ook bij jou thuis!”