Scroll verder

“De mooiste oplossing: een maatwerkkeuken”

Een maatwerkkeuken nodig?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Zoek je jouw droomkeuken, maar heb je een schuine wand in je huis? Of zit er een lastige hoek waar geen standaard keukenkastje in kan? Geen paniek! Met onze maatwerkkeukens is er altijd een oplossing. Zo krijg je toch die droomkeuken.

 

Keukens op maat

 

Hoe werkt dat precies, een keuken op maat? Bij Velthuizen Keukens werken we met drie keukenmerken. Tristar, Rotpunkt en Schmidt. Normaal gesproken leveren zij standaardafmetingen. Maar bij Velthuizen Keukens vinden we dat élk huis een mooie keuken verdient. Dus ook in jouw huis, met afwijkende hoeken of plafond, maken wij jouw keuken op maat. Op die manier benut je elk gedeelte van je keuken en creëer je meer opbergruimte. Maatwerk kan ook een mooie oplossing bieden voor bijvoorbeeld kastladen die anders niet even breed zijn. Door een lade in breedte in te korten, krijg je twee even grote laden. Handiger én mooier!

 

Maatwerk in kleuren en materialen

 

Zie jij jouw nieuwe keuken al helemaal voor je? En wil je graag een bepaalde kleur of specifiek materiaal? Natuurlijk is dat mogelijk! Welke kleur of afwerking je ook wilt, bij ons is alles mogelijk. En je hoeft niet bang te zijn dat er daardoor minder lange garantie op je keuken zit, want die is ook hier levenslang op lade-geleiders, kastwerk van 19 mm dik en aluminium beschermplaten in de spoelkast. En de kwaliteit? Uiteraard van het hoogste niveau!

 

Interieurs en meubels op maat

 

Jouw wasmachine of droger staat misschien wel het handigst in de bijkeuken. En een stevige kast eromheen zorgt voor een opgeruimd huis. Daarom maken we voor je bijkeuken én keuken ook het interieur op maat. Zelfs de meubels kunnen op maat. Bij je kookeiland een zwevend meubel in de kleuren en materialen van de keuken: dat geeft wat extra’s. Zo heb je gelijk een mooie plek voor je koffiemachine! Onze eigen monteurs plaatsen jouw keuken op maat met de grootste precisie. Elk onderdeel wordt met grote zorg geplaatst. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jouw droomkeuken!

Ook een maatwerkkeuken?
Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Ralph Interieurdesigner

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook