Scroll verder

“Een eilandkeuken is de ideale combinatie van luxe en functionaliteit“

Op zoek naar een eilandkeuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een eiland keuken is de ideale combinatie van luxe en functionaliteit. Je betrekt met een keukeneiland eenvoudig je nieuwe keuken bij de rest van je woning. Dat straalt luxe uit en zorgt voor interactie met de rest van de kamer. Daarnaast heb je een hoop extra opbergruimte. Kies je ervoor om te koken op het eiland? Of creëer je liever een gezamenlijke ruimte door barkrukken eromheen te plaatsen? De keuze is aan jou.

Waarom een eilandkeuken?

 

Een eilandkeuken is multifunctioneel en kan precies ingedeeld worden naar jouw wensen. Kom je werkruimte tekort of vergroot je je graag het aantal kookpitten? Breidt je werkblad dan uit met een keukeneiland. Trek de stijl van je woon- of eetkamer door in je keuken en maak er één leefruimte van. Ook in beperkte ruimtes kunnen eilandkeukens een oplossing bieden. Ze zorgen namelijk voor extra opbergruimte, creëren een open gevoel en het eiland kan als eettafel functioneren. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is in jouw ruimte? Velthuizen Keukens kijkt graag met je mee. Je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waarin we je kunnen adviseren en inspireren.

 

Advies over eilandkeukens

 

Met een eilandkeuken kun je alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een eilandkeuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je eilandkeuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Komt jouw kook- en/of spoeleiland in een witte of zwarte keuken? Wordt de stijl modern of landelijk? Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Eilandkeukens: advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige hoogglans keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Ook een eilandkeuken?
Maak snel een afspraak!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Privé: Niels Adviseur

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook