“Een eiland keuken is de ideale combinatie van luxe en functionaliteit

Afspraak maken

Op zoek naar een eiland keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een eiland keuken is de ideale combinatie van luxe en functionaliteit. Je betrekt met een keukeneiland eenvoudig je nieuwe keuken bij de rest van je woning. Dat straalt luxe uit en zorgt voor interactie met de rest van de kamer. Daarnaast heb je een hoop extra opbergruimte. Kies je ervoor om te koken op het eiland? Of creëer je liever een gezamenlijke ruimte door barkrukken eromheen te plaatsen? De keuze is aan jou.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Hout en Blue Steel een mooie mix

De combinatie van robuust hout, Blue Steel fronten en een Blue Stone composiet werkblad is een prachtig resultaat geworden in deze eiland keuken. Het...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Waarom een eiland keuken?

Een eiland keuken is multifunctioneel en kan precies ingedeeld worden naar jouw wensen. Kom je werkruimte tekort of vergroot je je graag het aantal kookpitten? Breidt je werkblad dan uit met een keukeneiland. Trek de stijl van je woon- of eetkamer door in je keuken en maak er één leefruimte van. Ook in beperkte ruimtes kunnen eiland keukens een oplossing bieden. Ze zorgen namelijk voor extra opbergruimte, creëren een open gevoel en het eiland kan als eettafel functioneren. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is in jouw ruimte? Velthuizen Keukens kijkt graag met je mee. Je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waarin we je kunnen adviseren en inspireren.

Advies over eiland keukens

Met een eiland keuken kun je alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een eiland keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je eiland keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Komt jouw kook- en/of spoeleiland in een witte of zwarte keuken? Wordt de stijl modern of landelijk? Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Eiland keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige hoogglans keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Eilandkeuken Kookeiland Velthuizen Keukens - Maatwerkkeukens Maatwerk bij Velthuizen Keukens

Ook een eiland keuken?Wij zijn jouw specialist!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”