Familie Van Wilsum uit Amersfoort

Bekijk foto's

Van een nieuwbouwwoning, naar een heerlijk een nieuw 'thuis'

“In maart 2018 zocht de familie Van Wilsum bij ons een nieuwe keuken uit voor hun nieuwbouwwoning in Amersfoort. Inmiddels wonen zij alweer ruim een jaar in hun prachtige nieuwe woning, het is een heerlijk ‘thuis’ geworden. De moderne keuken past fantastisch bij de mooie gietvloer en de rest van het interieur. Licht, ruim en er kan geleefd worden, precies zoals de familie het voor ogen had.”

Afspraak maken

Mooi contrast in de fronten, greeplijst en het werkblad

De familie Van Wilsum heeft gekozen voor een moderne Rotpunkt keuken. Voor de rechte wandopstelling kozen zij een front van licht eiken en de hoge kastenwand is uitgevoerd met antractiet fronten, dit laatste front is extra mat en geeft een mooi contrast met het hout. Deze keukenopstelling is ideaal, en benut de keukenruimte zo praktisch mogelijk. Drie hoge kasten, een rechte opstelling met veel lades en in de nis naast de hoge kasten is ruimte voor de koffiemachine.

Ook een mooi contrast in deze moderne keuken is het werkblad in combinatie met de greeplijst. Het werkblad is van composiet in de kleur Super White met gepolijste afwerking, de zwarte greeplijst steekt hier mooi bij af. Daarbij matcht de greeplijst ook nog eens perfect met de zwarte spoelbak en kraan van Caressi. De keuken heeft een complete apparatenlijn van Neff gekregen, onder andere een FlexInductie kookplaat met TwistPad bediening. Voor het afzuigen van kookluchtjes zorgt de plafondafzuiging van Wave Design, deze is mooi op kleur gebracht en strak weggewerkt in de koof.

Een nieuwe keuken in Amersfoort?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”