Scroll verder

Zwarte keuken in Amersfoort

Kom langs in jouw keukenwinkel vlakbij Amersfoort!

In Amersfoort vind je jouw nieuwe keuken

 

Woon je in Amersfoort en ben je toe aan een nieuwe keuken? Ontdek Velthuizen Keukens! Binnen ca 20 minuten rijd je vanuit Amersfoort naar de keukenwinkel in Woudenberg.
Waar je in Amersfoort op veel plekken betaald parkeren hebt, zet je je auto bij Velthuizen Keukens gewoon meteen gratis voor de deur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 

Van Amersfoort naar Woudenberg

 

Hier vind je ruim 25 showroomkeukens met apparatuur van gerenommeerde merken als Siemens, Miele, ATAG en NEFF. Laat je inspireren door verrassende opstellingen, kleuren en materialen. Alle actuele keukentrends, bekijk en ervaar je rustig, in je eigen tempo.

 

Deskundige keuken adviseurs
De gespecialiseerde adviseurs van Velthuizen Keukens staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te adviseren en/of om in een later stadium jouw droomkeuken te ontwerpen. Een nieuwe keuken vanuit Amersfoort, ligt binnen handbereik, waar jouw stijl en smaak samenkomt.

 

  • Deskundig advies en een uitgebreide 3D-tekening
  • Op slechts 20 minuten rijden vanuit  Amersfoort
  • 5 jaar garantie op je keuken
  • Direct een eerlijke prijs en geen aanbetaling
  • CBW erkend: hierdoor word je als consument extra goed beschermt
  • Eigen montagedienst met jarenlange ervaring
  • Klanten waarderen Velthuizen Keukens bij Qasa met een rating van 9,7 uit 170 beoordelingen.

 

Maak nu een afspraak

Laat je inspireren en bezoek de showroom

 

Inspireren voor je nieuwe keuken in Amersfoort doe je in de showroom bij Velthuizen keukens. Ontdek jouw keukenwinkel vlakbij Amersfoort! Behalve een ruime selectie aan showroomkeukens, vind je hier ook een groot aanbod aan keukens in verrassende inspiratiewoningen. Hier ervaar je 3 benedenverdiepingen, die volledig zijn ingericht naar de woonstijlen Japandi, Hotel Chic en Industrieel. Daarnaast krijg je inspiratie voor jouw nieuwe keuken in Amersfoort via ons magazine. Bekijk ook de keukens van onze tevreden klanten uit Amersfoort, want vele Keientrekkers gingen je voor!

De nieuwe keuken van de familie Van der Leij uit Amersfoort
Binnenkijken in de nieuwe keuken van de familie Dijker uit Amersfoort

Binnenkijken in Amersfoort bij de familie Van der Leij (links) en bij de familie Dijker (rechts).

 

Persoonlijke begeleiding tot aan de montage van je keuken in Amersfoort

 

Ben je tevreden met het keukenontwerp van jouw droomkeuken? Dan gaat de projectbegeleider aan de slag. De functie van projectbegeleider is uniek in de keukenwereld. Hij komt je nieuwe keuken inmeten en is het vaste aanspreekpunt voor al je vragen rondom jouw nieuwe keuken in Amersfoort.

Als je van plan bent te verbouwen kun je ook bij je projectbegeleider aankloppen. Hij regelt dat bijvoorbeeld het leiding- en stucwerk op tijd uitgevoerd wordt. Zo kunnen onze eigen monteurs jouw keuken in Amersfoort volgens de planning plaatsen.

De familie Harmsen in hun nieuwe keuken in Amersfoort
De keuken van de familie Wilpstra ná een grote verbouwing

Bekijk de keuken van de familie Harmsen uit Amersfoort (links), of ontdek de verbouwing van de familie Wilpstra.

 

Hoe bereik je jouw keukenwinkel vanuit Amersfoort?

 

Velthuizen Keukens is vanuit Amersfoort goed te bereiken. Kom je met de auto? Klik hier om gemakkelijk naar de showroom te navigeren. Je parkeert gemakkelijk en gratis op onze eigen parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk vanuit Amersfoort naar Velthuizen Keukens. Buslijn 80 brengt je naar bushalte Pothbrug, op 3 minuten lopen van de showroom. De koffie staat klaar, dus zien we je snel in Woudenberg?

Wil jij ook een nieuwe keuken in Amersfoort?
Maak snel een afspraak!

“Ik adviseer je graag over jouw nieuwe keuken in Amersfoort!"


Dennis Adviseur