Scroll verder

“Binnen 20 minuten ben je vanuit Amersfoort in onze showroom!”

Op zoek naar een keuken in Amersfoort?

 

Kom ons bezoeken!

 

Iedereen kent de prachtige Koppelpoort van Amersfoort, die steevast op de foto’s van de stad te vinden is. Daarnaast is Amersfoort economisch sterk en heeft het een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Woon je in Amersfoort of omgeving en ben je op zoek naar een keuken? Wij kennen Amersfoort niet alleen van de Koppelpoort of het treinstation: veel van onze klanten komen uit deze mooie stad. Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt!

Keukeninspiratie in de showroom

 

Binnen ongeveer 20 minuten ben je vanuit Amersfoort in onze showroom in Woudenberg. Wij ontvangen je vanwege de coronamaatregelen graag op afspraak, maar je kunt je alvast oriënteren door onze showroomkeukens online te bekijken. We hebben verschillende keukenopstellingen in onze showroom staan. Die kun je in alle rust bekijken, want een keuken kopen doe je niet even. Daarom nemen we de tijd voor je. Je vindt in onze showroom Nederlandse en internationale merken van hoge kwaliteit. Denk aan onder andere Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je ideale keuken krijgt vanzelf vorm.

 

Jouw keukenwens centraal

 

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Zo plan je met ons altijd minimaal twee afspraken voordat je een nieuwe keuken koopt. Het is immers een grote aankoop waar je nog jaren van wilt genieten. Alvast oriënteren vanuit huis? Vraag dan ons magazine aan voor inspiratie op het gebied van verschillende stijlen, trends en technologieën.

 

Van keukenontwerp tot keukenmontage

 

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

 

Transparante prijzen

 

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met uiterste precisie en onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na montage goed kunt bereiken. Nieuwsgierig hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

 

Kwalitatieve keukens

 

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Dichtbij Amersfoort, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Een kwaliteitskeuken in Amersfoort nodig?
Maak snel een afspraak!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Dennis Adviseur

Beperkte bereikbaarheid op 20 augustus i.v.m. Vuelta

Vraag ons magazine aan!