Scroll verder

“Een mooi moment: je gaat een nieuwe keuken kopen!”

Op zoek naar een nieuwe keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Het kopen van een nieuwe keuken is een erg mooi moment, maar ook spannend: er is namelijk zo veel te kiezen! Zo zijn er allerlei stijlen: ga je bijvoorbeeld voor een landelijke open keuken, of kies je voor een moderne keuken met veel opbergruimte? Wil je een marmer of een composiet werkblad? En kies je voor een combimagnetron, of een oven met stoomfunctie?

 

Bij Velthuizen Keukens begrijpen we dat het kiezen van jouw droomkeuken lastig is, en daarom proberen we je zo goed mogelijk te helpen. In onze werkwijze garanderen we betrokkenheid bij iedere stap in het proces. Zo helpen we je in onze keukenshowroom met oriënteren, brengen we na de eerste afspraak alle ideeën in kaart in een overzichtelijke 3D-tekening, en hebben we een eigen montageteam voor de montage van jouw keuken. Meer weten? Lees vooral verder!

Werkwijze

 

Onze werkwijze bestaat uit een stappenplan, waarin we in 9 fases jouw wensen omtoveren in een nieuwe keuken. Dit begint met oriënteren, om vervolgens een afspraak te maken in onze showroom. Na de eerste afspraak tekent één van onze adviseurs jouw plannen uit in een 3D-tekening en bespreken jullie deze in een vervolgafspraak, waar jullie ook veel dieper in gaan op de details. Zo maken jullie keuzes over de indeling, de fronten, het werkblad en de apparaten. Wanneer alles naar wens is, en de koop is getekend, gaat de opdracht door naar de aftersales. Eén van onze projectbegeleiders wordt vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt, zodat hij snel jouw vragen kan beantwoorden. Vervolgens wordt de keuken ingekocht en bij jou geleverd, en zal ons eigen montageteam voor het installeren van de keuken zorgen. En ook na de plaatsing van de keuken kun je altijd bij ons terecht. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en voor al je vragen rondom jouw keuken zijn wij je aanspreekpunt.

Waarom Velthuizen Keukens?

 

Eén van onze belangrijkste kenmerken is het geven van deskundig advies. Wij nemen echt de tijd om samen na te denken over jouw droomkeuken, en denken dan ook verder dan de standaard keukens. Heeft je huis afwijkende hoeken, een hoog plafond of een ronde vorm? Maatwerk is geen probleem voor de ontwerpers van Velthuizen Keukens. Op basis van jouw wensen en de maten van jouw keuken, gaan we aan de slag met het vinden van passende indelingen, apparatuur en designs. Want wij vinden namelijk dat élk huis een mooie keuken verdient.

 

In het tweede gesprek heeft jouw adviseur, naast een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken, ook een offerte voorbereid. Bij ons kun je altijd rekenen op een eerlijke prijs. In alle facetten mag je van ons verwachten dat we serieus met jouw keukenplannen omgaan, en dus mag je dan ook verwachten dat we een serieuze offerte maken. Omdat we een familiebedrijf zijn kunnen we persoonlijk een gespecialiseerd te werk gaan, de kosten laag houden en daardoor ook de verkoopprijzen scherp houden.

 

En besluit je uiteindelijk een keuken bij ons te kopen? Dan verwachten we geen aanbetaling van je. Het realiseren van jouw keuken is namelijk een samenwerking op basis van vertrouwen. Het kopen van een nieuwe keuken is geen aankoop die je ieder jaar doet, en we zijn dan ook blij en trots in het vertrouwen dat je ons geeft.

Op zoek naar een nieuwe keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken!"


Jeroen Teamleider Projectbegeleiding

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak