Scroll verder

Een mooi moment: je gaat een nieuwe keuken kopen!

Op zoek naar een nieuwe keuken?

 

Je bent bij ons aan het juiste adres!

 

Het kopen van een nieuwe keuken is een erg mooi moment, maar ook spannend: er is namelijk zo veel te kiezen! Zo zijn er allerlei stijlen: ga je bijvoorbeeld voor een landelijke open keuken, of kies je voor een moderne keuken met veel opbergruimte? Wil je een marmer of een composiet werkblad? En kies je voor een combimagnetron, of een oven met stoomfunctie?

 

Bij Velthuizen Keukens begrijpen we dat het samenstellen van jouw droomkeuken lastig is, en daarom proberen we je zo goed mogelijk te helpen. In onze showroom vind je twee etages keukeninspiratie, met 26 showroomkeukens en drie unieke inspiratiewoningen. Jouw keukenwensen verdienen maatwerk, dus besteden we veel tijd en aandacht aan het ontwerp. Zo vinden er minimaal twee afspraken plaats voor de aankoop van een nieuwe keuken. Na de aankoop kun je met al jouw vragen terecht bij jouw vaste aanspreekpunt, de projectbegeleider. De keuken wordt uiteindelijk geplaatst door ons eigen montageteam, en achteraf kun je ons altijd bellen en mailen als er iets aan de hand is. Meer over onze werkwijze lees je hieronder!

Werkwijze

 

Onze werkwijze bestaat uit een stappenplan, waarin we in 9 fases jouw keukenwensen vertalen naar een nieuwe keuken. Dit begint met oriënteren, online of in onze showroom, om vervolgens een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Na de eerste afspraak tekent de adviseur jouw plannen uit in een 3D-tekening en bespreken jullie deze in een vervolgafspraak, waar jullie ook veel dieper in gaan op de details. Zo maken jullie keuzes over de indeling, de fronten, het werkblad en de apparaten. Wanneer alles naar wens is, en de order is getekend, gaat de opdracht door naar de aftersales. Eén van onze projectbegeleiders wordt vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Dit is een unieke functie in de keukenwereld; hij verzorgt onder andere de planning van de keuken, beantwoord al jouw vragen en levert de keuken op na plaatsing.

 

De projectbegeleider zorgt er, samen met één van onze orderverwerkers, voor dat de keuken wordt besteld. Eén werkdag voor montage zal de keuken bij je thuis worden geleverd, en ons eigen montageteam zal zorgen voor de installatie van de keuken. En ook na de plaatsing van de keuken kun je altijd bij ons terecht. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en voor al je vragen rondom jouw keuken blijven wij je aanspreekpunt.

Waarom Velthuizen Keukens?

 

Eén van onze belangrijkste kenmerken is het geven van deskundig advies. Wij nemen echt de tijd om samen na te denken over jouw droomkeuken, en denken dan ook verder dan de standaardkeukens. Heeft je huis afwijkende hoeken, een hoog plafond of een ronde vorm? Maatwerk is geen probleem voor onze verkoopadviseurs. Op basis van jouw wensen en de maten van jouw keuken, gaan we aan de slag met het vinden van passende indelingen, apparatuur en designs. Want wij vinden namelijk dat élk huis een mooie keuken verdient.

 

In het tweede gesprek heeft jouw adviseur, naast een mooi 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken, ook een offerte voorbereid. Bij ons kun je altijd rekenen op een eerlijke prijs. In alle facetten mag je van ons verwachten dat we serieus met jouw keukenplannen omgaan, en dus mag je dan ook verwachten dat we een serieuze offerte maken. Omdat we een familiebedrijf zijn kunnen we persoonlijk en gespecialiseerd te werk gaan, de kosten laag houden en daardoor ook de verkoopprijzen scherp houden. Ook verwachten we geen aanbetaling van je. Het realiseren van jouw keuken is namelijk een samenwerking op basis van vertrouwen. Het kopen van een nieuwe keuken is geen aankoop die je ieder jaar doet, en we zijn dan ook trots op het vertrouwen dat je ons geeft.

 

Ten slotte staat service bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets hebben wij acht projectbegeleiders in ons team om alle keukens zorgvuldig te begeleiden. Of de opstelling nu hetzelfde blijft of dat er een complete verbouwing nodig is maakt niet uit, onze projectbegeleiders regelen altijd alles tot in de puntjes. Na de montage van de keuken kun je ons altijd bellen of mailen als je problemen of vragen hebt. Je krijgt bij ons onder andere 5 jaar garantie op de montage, maar ook daarna staan we altijd voor je klaar!

De nieuwe keuken van de familie Van Barneveld uit Veenendaal

Showroom

 

Ben je nog aan het oriënteren en op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Wij helpen je graag! Op onze website vind je meer dan 100 binnenkijkers in allerlei stijlen en opstellingen. Voor de echte keukenbeleving kom naar onze showroom in Woudenberg. Hier ervaar je onze 26 showroomkeukens, maar ook de unieke Velthuizen Inspiratiewoningen. Dit zijn drie compleet ingerichte benedenverdiepingen, waar je ook inspiratie opdoet voor de inrichting van je woonkamer of voor een verbouwing. Van harte welkom!

Op zoek naar een nieuwe keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken!"


Ricardo Adviseur

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook