Scroll verder

De NEFF Twistpad Fire geeft je maximale controle

De TwistPad Fire laat zien dat bij NEFF de kookbeleving centraal staat. Als liefhebber moet je jouw creativiteit kunnen uiten in heerlijke gerechten. Producten van NEFF moeten daarom technologisch top zijn, maar ook de gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Eerder bespraken we al hoe de Slide&Hide ovens en de CircoTherm heteluchttechnologie aan deze voorwaarden voldoen. De NEFF TwistPad Fire is een andere hoogstaande technologie die écht bij NEFF past. Waarom deze technologie zo speciaal is? Dat lees je in dit blog!

Twistpad Fire op een inductiekookplaat van NEFF

NEFF TwistPad Fire: bediening in één beweging

 

De TwistPad Fire is een afneembare bedieningsknop voor inductiekookplaten. Bij gebruik licht hij rood op, en bedien je jouw kookplaat met één vinger. Je selecteert met je vinger de kookzone, en in eenzelfde beweging stel je direct het gewenste vermogensniveau in. Zo bedien je met één knop alle kookzones op je kookplaat. Erg handig in gebruik dus! Daarnaast is de knop stijlvol vormgegeven; de knop heeft dezelfde kleur als de kookplaat en een mooie RVS-rand.

Veiligheid en schoonmaakgemak

 

De TwistPad Fire wordt op zijn plaats gehouden door magneten, en is dus van de kookplaat af te nemen. Wanneer de TwistPad Fire niet verbonden is met de kookplaat, kun je de kookplaat niet gebruiken. En wanneer de TwistPad wordt verwijderd, schakelt de kookplaat zich automatisch uit. Een veilig systeem dus en ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het kunnen loskoppelen van de knop heeft nog een voordeel, want hierdoor kun je de kookplaat gemakkelijk schoonmaken. De inductieplaat is volledig glad en dus makkelijk af te nemen, en omdat de TwistPad niet aangesloten is kan de kookplaat ook niet zomaar geactiveerd worden.

 

Meer functies van NEFF kookplaten

 

De inductiekookplaten van NEFF hebben meer innovatieve functies, zoals FlexInduction, PowerTransfer en PowerMove. Benieuwd wat er allemaal kan met de kookplaten van NEFF? Maak een afspraak met een van onze adviseurs!

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook