“Ook in Woudenberg staat jouw keukenwens centraal!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Woudenberg?

Kom ons bezoeken!

Woudenberg is een prachtige plaats in de regio Utrecht, met het mooie gemeentehuis en het Henschotermeer. In Woudenberg vind je niet alleen deze publiekstrekkers, maar ook Velthuizen Keukens. Wist je dat er al heel veel Velthuizen Keukens in Woudenberg staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt! Wij verwelkomen je graag in onze showroom!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Licht en ruimte; twee speerpunten voor deze keuken.

"Wat een mooie lichte ruimte heeft de familie Hazeleger. Licht en ruim! Om de ruimte deze uitstraling te laten houden, is gekozen voor een witte...


Bekijk de foto's

“Een verrassende keukenopstelling met schiereiland in Woudenberg

Keukeninspiratie in de showroom

In onze showroom staan prachtige keukenopstellingen. Je doet hier inspiratie op voor jouw droomkeuken. Dat kun je in alle rust doen. In de showroom vind je onze Nederlandse en internationale merken als Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Tijdens een rondje door de showroom nemen we de tijd voor jouw wensen. Een oven van Miele of toch Siemens? We begrijpen dat je goed over jouw vragen wilt nadenken. Natuurlijk helpen we je graag in het maken van deze keuzes.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je nu voor Velthuizen Keukens kiezen? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord? Wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Natuurlijk mag je ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken. En onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na de montage uitstekend kunt bereiken. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. En je wilt niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in ons pand in Woudenberg: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Keuken in Woudenberg Keuken Woudenberg Woudenberg keuken Keuken in Woudenberg

Wil jij ook prachtig maatwerk?Maak een afspraak in Woudenberg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Woudenberg leveren wij de beste kwaliteit keukens!”