“Quooker kranen zijn alleskunners. Tijd- en energiebesparend”

Lees alles over Quooker

De kraan die alles kan: Quooker

Quooker-kranen zijn ware alleskunners. Letterlijk in het geval van de Cube. De kraan zorgt voor warm, koud, kokend en zelfs bruisend en gefilterd water. Uit één kraan, als stijlvolle keuze in de keuken.

Als je zoekt naar een kraan die alles (of zoveel mogelijk) kan, is een Quooker niet uit jouw keuken weg te denken. Hij is beschikbaar in diverse strakke designs, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen. Ontdek de Flex, de Fusion of de Nordic Twintaps, als mooie alternatieven voor de Cube.

Cube van Quooker

De Cube is de ware alleskunner van Quooker. De fabrikant levert uitsluitend kranen en combineert daarin meerdere functies. Het meest bekend is natuurlijk de functie om kokend water te tappen, net zo makkelijk als koud en warm water.

De alleskunners van Quooker combineren handige functies en bieden tegelijkertijd maximale veiligheid. Slimme systemen en de bediening voorkomen dat kinderen per ongeluk kokend water kunnen tappen. Zelfs na het vullen van een pan pasta met kokend water is de kraan meteen weer normaal te bedienen met koud of warm water.

Flex, Fusion en meer

Populaire modellen van Quooker zijn bijvoorbeeld de Flex en de Fusion. De Quooker Flex combineert een kokendwaterkraan en een mengkraan. De flexibele uittrekslang maakt het makkelijk om het water te richten en creëert extra bereik in de spoelbak.
De Quooker Fusion combineert ook een kokendwaterkraan en een mengkraan. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit dezelfde kraan. Een kraan die zich veilig laat bedienen, zodat je daar geen zorgen over hoeft maken.

De Quooker Cube combineert dezelfde kokendwaterkraan en mengkraan, inclusief de mogelijkheid om koel bruisend en gefilterd water te tappen. Op die manier is het de kraan die alles kan, op dezelfde veilige en gebruiksvriendelijke manier.

Showroom met Quooker kranen

Zelf een Quooker-kraan uitproberen om koud, warm, kokend of bruisend water te tappen? We hebben verschillende kranen in de showroom staan, waaronder de Quooker Cube in fusion of flex uitvoering. Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken uit zowel de kranen als de boilers die beschikbaar zijn, allemaal met hun eigen voor- en nadelen.
Een Quooker-kraan in jouw keukenontwerp? Maak een afspraak. We kunnen dan goed de tijd nemen om aan de hand van jouw wensen de volledige keuken te ontwerpen, inclusief een kraan van Quooker.

Meer weten over Quooker? Maak een afspraak met Evert Jan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Evert Jan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Quooker apparatuur

Familie Voordes uit Utrecht

Bekijk meer

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.