“Quooker kranen zijn alleskunners. Tijd- en energiebesparend”

Lees alles over Quooker

Quooker:
De kraan die alles kan

Quooker-kranen zijn ware alleskunners, letterlijk in het geval van de Cube. De kraan zorgt voor warm, koud, kokend en zelfs bruisend en gefilterd water. Uit één kraan, als stijlvolle keuze in de keuken. Zo maak je gemakkelijk de lekkerste limonades en cocktails, en kook je nog sneller een pan pasta. Als je zoekt naar een kraan die alles (of zoveel mogelijk) kan, is een Quooker niet uit jouw keuken weg te denken. Hij is beschikbaar in diverse strakke designs, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen. Ontdek de Flex, de Fusion, of de Nordic Twintaps, welke allen te combineren zijn met de Cube.

Cube van Quooker

De Cube is de ware alleskunner van Quooker. De fabrikant levert uitsluitend kranen en combineert daarin meerdere functies. Het meest bekend is natuurlijk de functie om kokend water te tappen, net zo makkelijk als koud en warm water. De multifunctionele kranen combineren handige functies en bieden tegelijkertijd maximale veiligheid. Slimme systemen en de bediening voorkomen dat kinderen per ongeluk kokend water kunnen tappen. Zelfs na het vullen van een pan rijst met kokend water is de kraan meteen weer normaal te bedienen met koud of warm water.

Flex, Fusion en meer

Populaire modellen van Quooker zijn bijvoorbeeld de Flex en de Fusion. De Quooker Flex combineert een kokendwaterkraan en een mengkraan. De flexibele uittrekslang maakt het makkelijk om het water te richten en creëert extra bereik in de spoelbak. De kraan heeft een stijlvol rondvormig design, en is verkrijgbaar in de kleuren chroom, roestvrij staal en zwart.

De Quooker Fusion combineert ook een kokendwaterkraan en een mengkraan. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit dezelfde kraan. Een kraan die zich veilig laat bedienen, zodat je daar geen zorgen over hoeft maken. Qua design is de Fusion erg divers; je kunt kiezen voor een ronde of vierkante variant, en de kraan is in vijf verschillende kleuren beschikbaar.

De Quooker Cube combineert dezelfde kokendwaterkraan en mengkraan, inclusief de mogelijkheid om koel bruisend en gefilterd water te tappen. Op die manier is het de kraan die alles kan, op dezelfde veilige en gebruiksvriendelijke manier. Als je veel bruisend of gefilterd water drinkt, bespaar je met de Cube op jaarbasis een hoop geld. Daarnaast is deze kraan een milieubewust alternatief voor het kopen van flesjes water.

Showroom met Quooker kranen

Zelf een Quooker-kraan uitproberen om koud, warm, kokend of bruisend water te tappen? We hebben verschillende kranen in de showroom staan, waaronder de Cube in Fusion- of Flex-uitvoering. Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken uit zowel de kranen als de boilers die beschikbaar zijn, allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

Ben je er al zeker van dat je een Quooker-kraan in jouw keukenontwerp wilt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We kunnen dan goed de tijd nemen om aan de hand van jouw wensen de volledige keuken te ontwerpen. De verschillende modellen van Quooker vind je terug in hun brochure (12 MB).

Afspraak maken
Quooker kokendwaterkraan - Velthuizen Keukens Quooker - Velthuizen Keukens Quooker kranen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Quooker

Quooker CUBE: voor bruisend én gefilterd water uit één kraan!

De kranen van Quooker zijn inmiddels bekend bij de meeste Nederlanders. Als je denkt aan een kokendwaterkraan, denk je automatisch aan dit...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Quooker? Maak een afspraak met Ricardo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ricardo geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Quooker apparatuur

Familie Voordes uit Utrecht

Bekijk meer