Scroll verder

Quooker kranen zijn alleskunners. Tijd- en energiebesparend”

Quooker-kranen zijn ware alleskunners, letterlijk in het geval van de Cube. De kraan zorgt voor warm, koud, kokend en zelfs bruisend en gefilterd water. Uit één kraan, als stijlvolle keuze in de keuken. Zo maak je gemakkelijk de lekkerste limonades en cocktails, en kook je nog sneller een pan pasta. Als je zoekt naar een kraan die alles (of zoveel mogelijk) kan, is een Quooker niet uit jouw keuken weg te denken. Hij is beschikbaar in diverse strakke designs, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen. Ontdek de Flex, de Fusion, of de Nordic Twintaps, welke allen te combineren zijn met de Cube.

Quooker: de kraan die alles kan

 

De Cube is de ware alleskunner van Quooker. De fabrikant levert uitsluitend kranen en combineert daarin meerdere functies. Het meest bekend is natuurlijk de functie om kokend water te tappen, net zo makkelijk als koud en warm water. De multifunctionele kranen combineren handige functies en bieden tegelijkertijd maximale veiligheid. Slimme systemen en de bediening voorkomen dat kinderen per ongeluk kokend water kunnen tappen. Zelfs na het vullen van een pan rijst met kokend water is de kraan meteen weer normaal te bedienen met koud of warm water.

 

Flex, Fusion en meer

 

Populaire modellen van Quooker zijn bijvoorbeeld de Flex en de Fusion. De Quooker Flex combineert een kokendwaterkraan en een mengkraan. De flexibele uittrekslang maakt het makkelijk om het water te richten en creëert extra bereik in de spoelbak. De kraan heeft een stijlvol rondvormig design, en is verkrijgbaar in de kleuren chroom, roestvrij staal en zwart.

 

De Quooker Fusion combineert ook een kokendwaterkraan en een mengkraan. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit dezelfde kraan. Een kraan die zich veilig laat bedienen, zodat je daar geen zorgen over hoeft maken. Qua design is de Fusion erg divers; je kunt kiezen voor een ronde of vierkante variant, en de kraan is in vijf verschillende kleuren beschikbaar.

 

De Quooker Cube combineert dezelfde kokendwaterkraan en mengkraan, inclusief de mogelijkheid om koel bruisend en gefilterd water te tappen. Op die manier is het de kraan die alles kan, op dezelfde veilige en gebruiksvriendelijke manier. Als je veel bruisend of gefilterd water drinkt, bespaar je met de Cube op jaarbasis een hoop geld. Daarnaast is deze kraan een milieubewust alternatief voor het kopen van flesjes water.

 

Showroom met Quooker kranen

 

Zelf een Quooker-kraan uitproberen om koud, warm, kokend of bruisend water te tappen? We hebben verschillende kranen in de showroom staan, waaronder de Cube in Fusion- of Flex-uitvoering. Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken uit zowel de kranen als de boilers die beschikbaar zijn, allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

 

Ben je er al zeker van dat je een Quooker-kraan in jouw keukenontwerp wilt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We kunnen dan goed de tijd nemen om aan de hand van jouw wensen de volledige keuken te ontwerpen. De verschillende modellen van Quooker vind je terug in hun brochure (17 MB).

Wil jij ook een Quooker

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Ricardo!

"Ik adviseer je graag over de kranen van Quooker!"


Ricardo Adviseur

Referenties met Quooker

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Keuken met eyecatcher

Als basis koos de familie voor een rustige keukenopstelling in een neutrale kleur. De hoekopstelling is voorzien van een front in de kleur Vison. Bij binnenkomst in de ruimte valt in eerste instantie niet direct de kastenwand op.

Architectuur

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Familie Warmerdam

Ons pas aangekochte appartement had een upgrade nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten wisten we direct dat dit was wat wij zochten

Familie Van Dijke

Wij begonnen met onze zoektocht naar een nieuwe keuken en eindigden uiteindelijk met een complete verbouwing van de benedenverdieping. Voor ons was deze keuze snel gemaakt.

Architectuur

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Architectuur

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Van Arkel

Toen wij de kans kregen om het huis van mijn opa en oma te kunnen kopen, hoefden wij niet lang na te denken. Dat onze keuken een Velthuizen Keuken moest worden was voor ons bijna vanzelfsprekend; onze eerste keuken kochten wij er al.

Familie Hartog

Tijdens het eerste gesprek bij Velthuizen Keukens ontstond er een mooie schets. De adviseur tekende een verrassende opstelling waarbij onze eettafel aan het keukeneiland vast zat.

Familie Van Dijk

In oktober 2022 kregen wij de sleutel van ons droomhuis. Althans, dat moest het gaan worden. We wisten dat er een blauwe keuken moest komen, onze zoektocht hiernaar bracht ons al snel bij Velthuizen Keukens.

Architectuur

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creëren in de ruimte.

Gert Jan en Anne

Projectbegeleider Gert Jan en zijn vrouw Anne kochten in 2014 een huis in het Scherpenzeel. Sprake van een nieuwe keuken was er nog niet, totdat Gert Jan bij Velthuizen Keukens ging werken.

Architectuur

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Architectuur

Bas en Eveline

Voor de Bas en Eveline hebben wij een uniek keukenontwerp mogen maken. De specifieke wens was dat het allemaal 'anders' mocht, en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Familie Wenneker

In een prachtige landelijke omgeving staat de boerderij van de familie Wenneker. Deze boerderij is al jarenlang van vader op zoon in de familie, en kon inmiddels een update goed gebruiken.

Familie Uljee

De materialen voor de keuken heeft de familie Uljee met zorg en gevoel voor stijl uitgekozen. En dit zie je in het eindresultaat heel duidelijk terug! De tijd van enkel zwarte of witte keukens ligt achter ons.

Architectuur

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Familie Van Barneveld

De charmante jaren '30 woning van William en Jannica was toe aan een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Toen zij bij ons in de showroom kwamen, hadden ze al een helder beeld welke stijl de woning moest uitstralen.

Familie Dijker

De zoektocht naar een nieuwe, geschikte keuken begint over het algemeen altijd met oriënteren. Zo ook voor de familie Dijker, zij hadden al een helder beeld welke aspecten zij graag in hun keuken terug wilden zien.

Familie Dekker

Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Doordat de familie al jarenlang in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren.

Familie Mensinga

De familie Mensinga woonde al een tijdje in hun karakteristieke woning in Doorn, toen zij besloten voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping te gaan. De woning is prachtig verbouwd.

Familie Hartkamp

Wat een prachtig eindresultaat bij Rico en Daphne! Het grote voordeel van een totale verbouwing is dat je alles op elkaar aan kunt passen. De gekozen kleuren van de fronten matchen perfect.

Architectuur

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Familie Sanders

De woning van de familie Sanders was toe aan een flinke verbouwing. Eenmaal bij ons aan tafel besloten we om de keuken uit de hoek van de woning te halen en te verplaatsen naar de andere kant.

Architectuur

Familie Van Hulzen

De familie Hulzen kwam bij ons binnen met tekeningen van de architect. Mooie plannen lagen op tafel; er werd een royale aanbouw gerealiseerd. Een verdubbeling van de keukenruimte.

Familie Van Veldhuizen

De keukenruimte van Mark en Arita leent zich perfect voor een royaal keukenontwerp. Omdat de hele ruimte grondig aangepakt ging worden was er de mogelijkheid om met creatieve oplossingen te komen.

Architectuur

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Familie Eijgelaar

Omringt door water in de wijk Nieuwland heeft de familie Eijgelaar een fantastische woning gevonden. De grote raampartijen zorgen voor het van-buiten-naar-binnen-gevoel.

Architectuur

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Familie Drost

Deze frisse keuken is hét perfecte voorbeeld dat je, ook al moet je vasthouden aan bepaalde afmetingen van de keukenruimte, nog steeds voor een creatief ontwerp kunt gaan.

Architectuur

Familie Boom-Mijnlieff

Vroegere tijden herleven in deze monumentale boerderij. De landelijke, groene kleur ademt de sfeer van toen.

Gijsbert & Petra

Op een vrijdagmiddag liep Gijsbert het kantoor van Johan in. Hij had de maten van de keuken en wat inspiratiefoto's en binnen een mum van tijd stond zijn nieuwe keuken in een 3D-tekening voor hem!

Architectuur

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Familie Baars

Het prachtige appartement van de familie Baars uit Zeist heeft schitterende raampartijen en een plafondhoogte waar je als keukenadviseur van gaat watertanden.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie Jacobs

De benedenverdieping van de familie Jacobs was toe aan een grondige verbouwing. De oude keuken bevond zich in een meer afgesloten gedeelte.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Familie Boukes

De woning van de familie Boukes uit Utrecht heeft een verrassende indeling. Het woongedeelte en de keukenruimte bevinden zich namelijk op de eerste etage.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Frisse leefkeuken

Deze frisse Schmidt keuken in Driebergen is een lust voor het oog. De keukenopstelling vormt door de gekozen materialen en kleuren een mooi geheel.

Architectuur

Familie De Witte

Deze prachtige woning staat tegen de dijk in een mooie, landelijk omgeving. Beetje bij beetje wordt de woning op geknapt naar de wensen van deze tijd.

Familie Blom

Voor het keukenontwerp koos de familie voor een parallelopstelling met een koffiecorner aansluitend bij de hoge kasten.

Architectuur

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Familie Van Meeuwen

De familie Van Meeuwen ruilde hun appartement in Utrecht in voor deze fijne eengezinswoning en brachten een bezoek aan onze showroom voor de juiste keukeninspiratie.

Architectuur

Familie Hetterschijt

Royaal herenhuis met veel sfeervolle elementen. De moderne keuken is daarentegen strak en heeft een riant kookeiland.

Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Familie Barendregt

De keuken van de familie Barendregt ademt een fijne sfeer. Dit komt niet alleen door de gekozen materialen van de keuken zelf, maar juist ook door de accessoires.

Architectuur

Familie Ruiter-Koopmans

Een uniek pand vraagt om een unieke keuken. Het bruine, marmeren werkblad steekt prachtig af tegen de natuurlijke houtaccenten en de gietvloer.

Familie Harmsen

De schitterende nieuwbouwwoning van de familie Harmsen heeft een fantastische plafondhoogte. Om deze hoogte te benadrukken zijn de hoge kast en koffienis in de wand gecreëerd.

Architectuur

Familie Van Velthuizen

De uitbouw gaf ruimte voor een uitgebreide woonkeuken mét eethoek. Verschillende elementen geven deze keuken een luxe uitstraling.

Familie Van de Munt

De keukenruimte van de familie van de Munt heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn wanden verplaatst om oude hoekkeuken te kunnen vervangen voor deze riante keukenopstelling met schiereiland.

Architectuur

Familie De Zwarte

Een voormalige dokterswoning boordevol karakter. De uitgestrekte keuken is strak, maar niet hypermodern, en beschikt over een royale eethoek.

Familie De Kruif

Stijlvolle keuken met een mooie combinatie van fronten. Het royale keukeneiland beschikt over een wijnklimaatkast.

Architectuur

Familie Van de Meulen

Deze frisse, moderne keuken is voorzien van genoeg karakter en sfeer. De maatwerkkeuken straalt zowel rust als gezelligheid uit.

Familie De Lange

Deze zwarte keuken heeft een gepolijst werkblad met marmerstructuur. De eyecatcher is de gouden Quooker.

Architectuur

Familie Eckeveld

De fronten zijn gebeitst en hebben daardoor een mooie, matte uitstraling. Dit wordt versterkt door het contrast met de witte stollen en het lichte werkblad.

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Arno & Gerda

Frisse leefkeuken met de combinatie van hoogglans en eiken. Er is onder andere ruimte voor een Siemens koffiemachine.

Familie Van Beek

Een riante eilandkeuken met warme materialen. Echte eyecatcher is de pui die volledig opengeschoven kan worden.

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Martin & Annemieke

Een tikkeltje gewaagd om voor zowel een wit front als een wit werkblad te kiezen, maar het heeft goed uitgepakt!

Familie Heijstek

Een mooie, strakke keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze ruimtelijke keuken is voorzien van een royaal keukeneiland en een fraaie apparatenlijn.

Familie Pluijmen

Een royale eilandkeuken met maar liefst drie frontkleuren en twee verschillende werkbladen. Een warme combinatie!

Familie Jansen

Parallelopstelling met rustige tinten en Siemens apparatuur. Mooi detail is het verdiepte werkblad!

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Familie Van de Weerd

Het werkblad met cortenstaal-look is uniek! Deze hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte dankzij de brede lades.

Familie De Graaf

Een royale eilandkeuken met matzwarte fronten en een koffiecorner. Dankzij de verschillende ovens heb je de beschikking over oneindig veel ovenfuncties!

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Pietersen

Modern, functioneel en warm, deze U-keuken met schiereiland! Ruim opgezet en met een fraaie eilandkap van Wave Design.

Familie Jochemsen

De eilandkeuken heeft een fraaie landelijke stijl. De houten tafel en krukken passen perfect bij de donkere keuken, de zwarte kenmerken creëren een modern geheel.

Familie Tanis

De lange maar smalle keukenruimte vroeg om een verrassend keukenontwerp. Alle wensen, waaronder een kookeiland en een aparte koffiecorner, zijn gerealiseerd!

Familie Gouma

Een keuken die rust uitstraalt dankzij zijn rechte lijnen en het hoogglans wit. Een strak geheel met een royaal eiland en veel daglicht.

Familie Van de Linden

All the way black in deze keuken! Een gewaagde keuze om zowel het werkblad als de fronten in het zwart uit te voeren, maar het heeft goed uitgepakt.

Familie Potjer

Een unieke keukenopstelling waarbij het eiland verwerkt is in de buitenmuur. Een heerlijke sfeer met heel veel daglicht.

Familie Van Niejenhuis

In deze royale keuken is het eiland om de staande draagbalk gebouwd. Met NEFF-apparatuur, een koffiecorner en een bargedeelte ontbreekt het werkelijk aan niets.

Familie De Lange

Innovatieve fronten van fenix, een marmer werkblad dat doorloopt in de stollen en een zwarte Quooker. Een bijzonder mooi plaatje!

Familie Methorst

Deze ruime hoekkeuken met bargedeelte heeft een industriële stijl. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkoffiemachine.

Familie Piera

In deze royale keuken is ruimte voor een vleugel! De combinatie van de twee frontkleuren en de kleur op de muur matchen perfect met elkaar.

Familie Van Dijk

Een vrijstaande kast met inbouwapparatuur op stalen poten, dat zie je niet vaak! Laat je verrassen door de twee frontkleuren.

Familie Haacke

Deze keuken heeft een warme uitstraling dankzij het houtlook werkblad. Daarnaast is er plek voor onder andere een keukenbar en een koffienis.

Johan & Angelique

Adviseur Johan heeft voor zijn eigen keuken ervaren hoe moeilijk het is bepaalde keuzes te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een keuken met een luxe tintje.

Familie Bloemendal

Deze royale keuken heeft een verrassende indeling. Door het hoge plafond leek de afzuiging een probleem, maar dit is prachtig opgelost!

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Blue Steel keuken

De combinatie van robuust hout en blauw staal is prachtig! De royale eilandkeuken beschikt ook nog eens over een fraai zwevend meubel.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook