Scroll verder

Siemens staat voor hoogwaardige Duitse kwaliteit”

Siemens-keukens staan voor hoogwaardige Duitse kwaliteit. We zijn jouw dealer waar je terecht kunt voor deze prachtige apparatuur, welke ook in het zwart beschikbaar is met de Studiolijn. Zo creëer je een unieke uitstraling in jouw keuken. Daarnaast denkt Siemens graag een stap verder vooruit, iets wat je bijvoorbeeld terug kunt zien in HomeConnect voor de keuken. Klaar voor de toekomst, dankzij de slimme apparaten die je ook op afstand kunt bedienen. We laten het je graag zien en zullen de tijd nemen om je alle mogelijkheden zelf te laten ervaren.

 

We zijn jouw dealer en specialist voor Siemens-keukens in Nederland met een enthousiast team dat je alles kan vertellen over de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Ook zoeken we graag binnen jouw budget naar de mogelijkheden om gebruik te maken van deze mooie apparaten voor in de keuken. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, zoals je dat kent van dit gerenommeerde merk uit Duitsland.

Siemens: fraai design met de laatste innovaties

 

 

We vertellen je graag meer over de Siemens Studioline; een speciale lijn voor keukens, volledig voorzien van zwarte apparatuur. Een sieraad om te zien, met een uitstekende werking. Het is apparatuur vol innovatieve functies en sensoren. Zo zijn de inductiekookplaten voorzien van flexinduction Plus, een technologie die de grootte van je pannen waarneemt en daarom verschillende kookzones activeert. Daarnaast zorgen de zwarte kleur en de draaiknop voor een opvallende uitstraling, in de positieve zin van het woord. Strakke lijnen maken deel uit van een uitgesproken design.

 

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de apparatuur en helpen je een keuze te maken uit de diverse modellen ,altijd aan de hand van jouw wensen. Wil je liever samen met vrienden aan het kookeiland zitten of zo snel mogelijk iets op tafel te kunnen zetten? We stemmen het helemaal af op jouw levensstijl.

 

HomeConnect in de keuken

 

Daarnaast demonstreren we je graag de werking van HomeConnect van Siemens. Dit is een innovatie in de keuken waarmee je met een app de apparaten kunt bedienen. Dit kan zowel thuis als op afstand, zodat je bijvoorbeeld de oven alvast kunt voorverwarmen als je bijna thuis bent, of een kopje koffie kunt zetten terwijl je rustig ontwaakt. Siemens laat je graag zien wat de toekomst voor jou in petto heeft door deze mogelijkheden nu al aan te bieden voor de beschikbare apparatuur.

 

Complete keuken met Siemens-apparatuur in de showroom

 

Kom naar onze showroom in Woudenberg, waar we een complete keuken met Siemens-apparatuur voor je hebben staan. Ontdek zelf de innovatieve mogelijkheden en mooie materialen, waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Of maak een afspraak, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen, bijvoorbeeld om jouw keuken volledig naar jouw wens te ontwerpen en samen te stellen. Wil je je eerst verdiepen in de producten van Siemens? Download dan het assortiment inbouwapparatuur (16 MB).

Wil jij ook Siemens

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Dennis!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Siemens!"


Dennis Adviseur

Referenties met Siemens

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Familie Van Laar

Een grondige verbouwing was de reden voor de familie Van Laar om een bezoek aan onze showroom te brengen. In de hele ruimte komt een goede symmetrie terug, dit zorgt ervoor dat het complete plaatje kloppend is.

Architectuur

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Familie Van Aart

Wij wilden onze benedenverdieping een flinke opfrisbeurt geven. Een andere vloer, een fris kleurtje op de muren én uiteraard onze grootste wens; een nieuwe keuken.

Familie Van Arkel

Toen wij de kans kregen om het huis van mijn opa en oma te kunnen kopen, hoefden wij niet lang na te denken. Dat onze keuken een Velthuizen Keuken moest worden was voor ons bijna vanzelfsprekend; onze eerste keuken kochten wij er al.

Familie Wilpstra

Toen wij vijf jaar geleden in deze woning kwamen wonen waren we niet erg enthousiast over de keuken, maar hij functioneerde prima. Een jaar geleden begaf de oven het. Toen wisten we dat het tijd was om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Familie Hartkamp

Wat een prachtig eindresultaat bij Rico en Daphne! Het grote voordeel van een totale verbouwing is dat je alles op elkaar aan kunt passen. De gekozen kleuren van de fronten matchen perfect.

Architectuur

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie Bronswijk

Mooie zwarte keuken met een marmeren werkblad. Dankzij de inductiekookplaat met afzuiging is een open sfeer ontstaan.

Arno & Gerda

Frisse leefkeuken met de combinatie van hoogglans en eiken. Er is onder andere ruimte voor een Siemens koffiemachine.

Familie Pluijmen

Een royale eilandkeuken met maar liefst drie frontkleuren en twee verschillende werkbladen. Een warme combinatie!

Familie Jansen

Parallelopstelling met rustige tinten en Siemens apparatuur. Mooi detail is het verdiepte werkblad!

Familie Munter

Rotpunkt keuken in een parallelopstelling. De eiken fronten zijn greeploos uitgevoerd.

Familie Wethmar

Deze moderne keuken bestaat uit een kastenwand met nis, en een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden.

Familie Ten Broek

De open keuken biedt ruimte voor een grote eettafel, de perfecte plek om samen te zijn! Het stijlvolle werkblad van keramiek heeft een marmerlook.

Familie Methorst

Deze ruime hoekkeuken met bargedeelte heeft een industriële stijl. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkoffiemachine.

Familie Van Dijk

Een vrijstaande kast met inbouwapparatuur op stalen poten, dat zie je niet vaak! Laat je verrassen door de twee frontkleuren.

Familie Van der Wardt

Een heerlijke landelijke keuken. Het rode Boretti fornuis, de vooruitspringende spoelbak en de tegeltjes met kippen zijn echte blikvangers.

Familie Van de Weerd

Een woning bomvol oude details, waardoor de keukens strak gehouden is. De lengte van de strakke schouw benadrukt de plafondhoogte.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook