“Siemens staat voor hoogwaardige Duitse kwaliteit”

Lees alles over Siemens

Siemens-keukenapparatuur: fraai design met de laatste innovaties

Siemens-keukens staan voor hoogwaardige Duitse kwaliteit. We zijn jouw dealer waar je terecht kunt voor deze prachtige apparatuur, welke ook in het zwart beschikbaar is met de Studiolijn. Zo creëer je een unieke uitstraling in jouw keuken. Daarnaast denkt Siemens graag een stap verder vooruit, iets wat je bijvoorbeeld terug kunt zien in HomeConnect voor de keuken. Klaar voor de toekomst, dankzij de slimme apparaten die je ook op afstand kunt bedienen. We laten het je graag zien en zullen de tijd nemen om je alle mogelijkheden zelf te laten ervaren.

We zijn jouw dealer en specialist voor Siemens-keukens in Nederland met een enthousiast team dat je alles kan vertellen over de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Ook zoeken we graag binnen jouw budget naar de mogelijkheden om gebruik te maken van deze mooie apparaten voor in de keuken. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, zoals je dat kent van dit gerenommeerde merk uit Duitsland.

Siemens Studiolijn: zwarte keukenapparatuur

We vertellen je graag meer over de Siemens Studioline; een speciale lijn voor keukens, volledig voorzien van zwarte apparatuur. Een sieraad om te zien, met een uitstekende werking. Het is apparatuur vol innovatieve functies en sensoren. Zo zijn de inductiekookplaten voorzien van flexinduction Plus, een technologie die de grootte van je pannen waarneemt en daarom verschillende kookzones activeert. Daarnaast zorgen de zwarte kleur en de draaiknop voor een opvallende uitstraling, in de positieve zin van het woord. Strakke lijnen maken deel uit van een uitgesproken design.

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de apparatuur en helpen je een keuze te maken uit de diverse modellen ,altijd aan de hand van jouw wensen. Wil je liever samen met vrienden aan het kookeiland zitten of zo snel mogelijk iets op tafel te kunnen zetten? We stemmen het helemaal af op jouw levensstijl.

HomeConnect in de keuken

Daarnaast demonstreren we je graag de werking van HomeConnect van Siemens. Dit is een innovatie in de keuken waarmee je met een app de apparaten kunt bedienen. Dit kan zowel thuis als op afstand, zodat je bijvoorbeeld de oven alvast kunt voorverwarmen als je bijna thuis bent, of een kopje koffie kunt zetten terwijl je rustig ontwaakt. Siemens laat je graag zien wat de toekomst voor jou in petto heeft door deze mogelijkheden nu al aan te bieden voor de beschikbare apparatuur.

Complete keuken met Siemens-apparatuur in de showroom

Kom naar onze showroom in Woudenberg, waar we een complete keuken met Siemens-apparatuur voor je hebben staan. Ontdek zelf de innovatieve mogelijkheden en mooie materialen, waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Of maak een afspraak, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen, bijvoorbeeld om jouw keuken volledig naar jouw wens te ontwerpen en samen te stellen. Wil je je eerst verdiepen in de producten van Siemens? Download dan het assortiment inbouwapparatuur (16 MB), of bekijk de StudioLine-collectie (10 MB) voor de nieuwste producten.

Afspraak maken
Siemens ovens - Velthuizen Keukens Siemens inductiekookplaat - Velthuizen Keukens Siemens afzuigkap - Velthuizen Keukens Siemens apparatuur - Velthuizen Keukens

Siemens iSensoric: automatisch de beste resultaten

De laatste jaren is keukenapparatuur in een rap tempo ontwikkeld. Hierdoor krijg jij steeds meer controle over je oven, koelkast, vaatwasser en...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Siemens? Maak een afspraak met Dennis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Dennis geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Siemens apparatuur

Familie Ten Broek uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Van Dijk uit Vleuten

Bekijk meer