“Miele, een ware toevoeging in ons assortiment”

Maak direct afspraak

Het is officieel! Wij zijn Miele-dealer

Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Vrij vertaald betekent dat ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor jou betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt de Duitse fabrikant uniek. Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden deze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur.

Dealerschap sinds begin 2019

“Acht jaar geleden begon voor Bert en mij het avontuur: mooie keukens maken met aandacht voor de klant en het product. Dit doen we met een duidelijke visie: kwaliteit op alle vlakken aanbieden” aldus Johan. Hij vervolgt: “De afgelopen periode is niet alleen ons team gegroeid, ook hebben wij ons als bedrijf steeds verder kunnen ontwikkelen. Voor onze apparatuurmerken zochten we nog een toevoeging dat ons nog een stap verder zou brengen. Miele is in onze ogen een perfecte aanvulling. Het is een merk dat volledig past bij onze visie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots en blij dat wij ons dealer van dit mooie werk mogen noemen.”

Apparatuur: stoomovens, inductiekookplaten en vaatwassers

De stoomovens van Miele beschikken over een aantal eigenschappen die uniek zijn in Nederland. Zo zijn alleen bij de Duitse fabrikant alle ovenruimtes voorzien van een roestvrijstalen ovenruimte met lijnstructuur. Dankzij de ruime ovenruimte maak je ook gemakkelijk maaltijden klaar voor groepen tot 10 personen, en dankzij het materiaal maak je oven in een mum van tijd schoon. De efficiënte LED-spots en de transparante deur geven je daarnaast de mogelijkheid om tijdens het bereidingsproces zicht te hebben op je gerechten.

De inductiekookplaten zijn voorzien van allerlei vooruitstrevende technologieën. Denk hierbij aan panherkenning, maar ook aan PowerFlex-kookzones. Deze kookzones hebben, dankzij de TwinBooster-functie, een vermogen van 7,4 kW, waardoor je jouw gerechten nog sneller aan de kook brengt. En met con@ctivity 3.0 combineer je jouw kookplaat aan de afzuigkap.

Als laatst behandelen we de vaatwassers van Miele, die beschikken over automatische dosering dankzij PowerDisk. Je kunt de vaatwassers ook programmeren, zodat deze automatisch start wanneer jij het wilt. En de vaatwassers beschikken over EcoPower-technologie: dezelfde wasresultaten met minimaal water- en energieverbruik.

Miele in onze showroom

Inmiddels is onze showroom gevuld met twee mooie lijnen van Miele. We lichten de specifieke eigenschappen van Miele apparatuur graag toe, want naast bovengenoemde zijn er nog een hoop meer. Iedere productgroep heeft zo zijn eigen speerpunten, maar met name van de stoomovens, inductiekookplaten en vaatwassers zijn wij erg gecharmeerd. Oriënteren kan online via de Generatie 7000 brochure (15 MB) van het Duitse merk, maar het liefste nodigen we je uit in onze showroom in Woudenberg om je te laten informeren door een van onze adviseurs!

Afspraak maken
Miele - Velthuizen Keukens Miele apparatuur - Velthuizen Keukens Miele inductiekookplaat - Velthuizen Keukens Miele showroom - Velthuizen Keukens

Miele Generatie 7000: een eerste kennismaking

Begin maart is ons complete team uitgenodigd om kennis te maken met een nieuwe, revolutionaire lijn inbouwapparatuur van Miele: Generatie 7000. Dit...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Miele? Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Miele apparatuur

Familie Heijstek uit Voorthuizen

Bekijk meer

Familie Methorst uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Hartjes uit Ede

Bekijk meer

Familie Hesseweg uit Monfoort

Bekijk meer