Scroll verder

“Miele, een ware toevoeging in ons assortiment”

Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Vrij vertaald betekent dat ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor jou betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt de Duitse fabrikant uniek. Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden deze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur.

Het is officieel! Wij zijn Miele-dealer

 

“Acht jaar geleden begon voor Bert en mij het avontuur: mooie keukens maken met aandacht voor de klant en het product. Dit doen we met een duidelijke visie: kwaliteit op alle vlakken aanbieden” aldus Johan. Hij vervolgt: “De afgelopen periode is niet alleen ons team gegroeid, ook hebben wij ons als bedrijf steeds verder kunnen ontwikkelen. Voor onze apparatuurmerken zochten we nog een toevoeging dat ons nog een stap verder zou brengen. Miele is in onze ogen een perfecte aanvulling. Het is een merk dat volledig past bij onze visie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots en blij dat wij ons dealer van dit mooie werk mogen noemen.”

 

Apparatuur: stoomovens, inductiekookplaten en vaatwassers

 

De stoomovens van Miele beschikken over een aantal eigenschappen die uniek zijn in Nederland. Zo zijn alleen bij de Duitse fabrikant alle ovenruimtes voorzien van een roestvrijstalen ovenruimte met lijnstructuur. Dankzij de ruime ovenruimte maak je ook gemakkelijk maaltijden klaar voor groepen tot 10 personen, en dankzij het materiaal maak je oven in een mum van tijd schoon. De efficiënte LED-spots en de transparante deur geven je daarnaast de mogelijkheid om tijdens het bereidingsproces zicht te hebben op je gerechten.

De inductiekookplaten zijn voorzien van allerlei vooruitstrevende technologieën. Denk hierbij aan panherkenning, maar ook aan PowerFlex-kookzones. Deze kookzones hebben, dankzij de TwinBooster-functie, een vermogen van 7,4 kW, waardoor je jouw gerechten nog sneller aan de kook brengt. En met con@ctivity 3.0 combineer je jouw kookplaat aan de afzuigkap.

 

Als laatst behandelen we de vaatwassers van Miele, die beschikken over automatische dosering dankzij PowerDisk. Je kunt de vaatwassers ook programmeren, zodat deze automatisch start wanneer jij het wilt. En de vaatwassers beschikken over EcoPower-technologie: dezelfde wasresultaten met minimaal water- en energieverbruik.

 

Miele in onze showroom

 

Inmiddels is onze showroom gevuld met twee mooie lijnen van Miele. We lichten de specifieke eigenschappen van Miele apparatuur graag toe, want naast bovengenoemde zijn er nog een hoop meer. Iedere productgroep heeft zo zijn eigen speerpunten, maar met name van de stoomovens, inductiekookplaten en vaatwassers zijn wij erg gecharmeerd. Oriënteren kan online via de Generatie 7000 brochure (15 MB) van het Duitse merk, maar het liefste nodigen we je uit in onze showroom in Woudenberg om je te laten informeren door een van onze adviseurs!

Wil jij ook Miele

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Miele!"


Johan Teamleider Verkoop

Referenties met Miele

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Van der Hulst

De verhuizing van de familie Jonker naar een prachtig herenhuis in Utrecht betekende een zoektocht naar de juiste keukenleverancier. Specifieke wensen zoals frontkleur en keukenopstelling zorgden ervoor dat de familie bij Ricardo aan tafel belandde.

Architectuur

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Architectuur

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Architectuur

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Wilpstra

Toen wij vijf jaar geleden in deze woning kwamen wonen waren we niet erg enthousiast over de keuken, maar hij functioneerde prima. Een jaar geleden begaf de oven het. Toen wisten we dat het tijd was om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Familie Bommer

Aan de Da Costagracht in Amsterdam heeft de familie Bommer een prachtige etage op de eerste verdieping van een grachtenpand. In het keukenontwerp is rekening gehouden met de oude details van de woning.

Gert Jan en Anne

Projectbegeleider Gert Jan en zijn vrouw Anne kochten in 2014 een huis in het Scherpenzeel. Sprake van een nieuwe keuken was er nog niet, totdat Gert Jan bij Velthuizen Keukens ging werken.

Architectuur

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Familie Dijker

De zoektocht naar een nieuwe, geschikte keuken begint over het algemeen altijd met oriënteren. Zo ook voor de familie Dijker, zij hadden al een helder beeld welke aspecten zij graag in hun keuken terug wilden zien.

Architectuur

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Architectuur

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Familie Van de Munt

De keukenruimte van de familie van de Munt heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er zijn wanden verplaatst om oude hoekkeuken te kunnen vervangen voor deze riante keukenopstelling met schiereiland.

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Familie Heijstek

Een mooie, strakke keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze ruimtelijke keuken is voorzien van een royaal keukeneiland en een fraaie apparatenlijn.

Familie Methorst

Deze ruime hoekkeuken met bargedeelte heeft een industriële stijl. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkoffiemachine.

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook