“Miele, een ware toevoeging in ons assortiment”

Maak direct afspraak

Het is officieel! Wij zijn Miele-dealer

Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor jou betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek. Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden deze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur.

Dealerschap sinds begin 2019

“Acht jaar geleden begon voor Bert en mij het avontuur: mooie keukens maken met aandacht voor de klant en het product. Dit doen we met een duidelijke visie: kwaliteit op alle vlakken aanbieden. De afgelopen periode is niet alleen ons team gegroeid, ook hebben wij ons als bedrijf steeds verder kunnen ontwikkelen. Voor onze apparatuurmerken zochten we nog een toevoeging dat ons nog een stap verder zou brengen. Miele is in onze ogen een perfecte aanvulling. Het is een merk dat volledig past bij onze visie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots en blij dat wij ons Miele-dealer mogen noemen.”

Miele in onze showroom

Inmiddels is onze showroom gevuld met twee mooie lijnen van Miele. We laten je graag zien wat de specifieke kernmerken van Miele zijn. Ieder productgroep heeft zo zijn eigen speerpunten maar met name van de Miele stoomovens, inductiekookplaten en vaatwassers zijn wij erg gecharmeerd. Kom naar onze showroom in Woudenberg en laat je informeren door een van onze adviseurs!

Miele Generatie 7000: een eerste kennismaking

Begin maart is ons complete team uitgenodigd om kennis te maken met een nieuwe, revolutionaire lijn inbouwapparatuur van Miele: Generatie 7000. Dit...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Miele? Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Miele apparatuur

Familie Methorst uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Hartjes uit Ede

Bekijk meer

Familie Hesseweg uit Monfoort

Bekijk meer

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.