Scroll verder

De hoogste kwaliteit en mooiste uitstraling met Madebydas-keukens”

Madebydas-keukens overtreffen iedere verwachting. Het is één van onze merken voor een nostalgische, klassieke of juist een moderne keuken. Een keuken waar je hart sneller van gaat kloppen met mooie materialen, een slimme indeling en een prachtige afwerking in de stijl waar je naar zoekt.

 

Velthuizen Keukens is een klein team van specialisten die houden van mooie keukens. Het is een van de redenen dat Madebydas-keukens zo goed bij ons passen. Met deze keukens is werkelijk alles mogelijk. Het is onze maatwerkfabrikant, waarbij je de keuze hebt uit alle afmetingen en kleuren. Het merk werkt deuren af in iedere RAL-kleur die je wenst.

 

Onze klanten hebben uitstekende ervaringen met Madebydas. Kom naar onze showroom en ontdek de mooie keukens. We laten je graag zien wat er mogelijk is of kunnen je meer vertellen over de mooie gebruikte materialen.

De nieuwe keuken van de familie Baars uit Zeist

Madebydas-keukens: maatwerk zien als écht maatwerk!

 

Zoek je een keuken van topkwaliteit? Madebydas is dan een goede keuze. Madebydas was eerder bekent als Tristar Keukens. Al 28 jaar produceren zij keukens onder deze merknaam. Na zorgvuldige overwegingen is er gekozen om verder gaan met een nieuwe naam die beter past bij de huidige visie én identiteit van het bedrijf; Madebydas.

 

Het is een Nederlandse fabrikant die levenslange garantie biedt op lade-geleiders en scharnieren. Bovendien voorkomt het merk onnodige kastboringen en gebruikt het uitsluitend FSC-gecertificeerde producten. Het is de belangrijke toegevoegde waarde van meer dan 40 jaar keukenervaring.

 

Lekker koken aan een groot eiland, zo slim mogelijk gebruik maken van alle hoekjes of op zoek naar de specifieke uitstraling van hout of natuursteen? Madebydas combineert kwaliteit en diversiteit voor een keuken op maat waarin alles mogelijk is. Op die manier is het een van de grootste keukenmerken bij ons uit het aanbod, waar we je graag meer van laten zien. Madebybas staat bekend als A-merk voor keukens. Met een keuken van dit merk ben je verzekerd van hoge kwaliteit materialen, moderne en slimme toepassingen en een hoogwaardige afwerking die jaren mooi blijft. Belangrijke kernwaarden in het verhaal van dit keukenmerk, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen.

 

Ervaringen met Madebydas

 

Velthuizen Keukens is één van de Madebydas-dealers in Nederland. We denken in oplossingen en zien maatwerk écht als maatwerk, waardoor er van alles mogelijk is. We combineren de kwaliteit en materialen van een A-merk met de creativiteit van onze bedreven adviseurs.

 

Madebydas in onze showroom

 

Benieuwd naar Madebydas-keukens om zelf de kwaliteit te kunnen ervaren? We adviseren je graag over kleuren en de mooie materialen die er beschikbaar zijn. Kom naar onze showroom in Woudenberg, of bekijk deze alvast online. We laten je graag zien wat er mogelijk is en hoe je de ruimte in huis op een mooie manier kunt indelen. En heb je specifieke vragen of wil je een van onze adviseurs spreken? Neem contact op om een afspraak te maken.

Wil jij ook een

Madebydas keuken?

Maak een afspraak met Wilbrand!

"Ik adviseer je graag over de keukens van Madebydas!"


Wilbrand Interieurdesigner

Referenties met Madebydas

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +
Architectuur

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Familie Warmerdam

Ons pas aangekochte appartement had een upgrade nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten wisten we direct dat dit was wat wij zochten

Architectuur

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Architectuur

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Bommer

Aan de Da Costagracht in Amsterdam heeft de familie Bommer een prachtige etage op de eerste verdieping van een grachtenpand. In het keukenontwerp is rekening gehouden met de oude details van de woning.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook