“De hoogste kwaliteit en mooiste uitstraling met Tristar-keukens”

Tristar-keukens: maatwerk zien als écht maatwerk!

Tristar-keukens overtreffen iedere verwachting. Het is één van onze merken voor een nostalgische, klassieke of juist een moderne keuken. Een keuken waar je hart sneller van gaat kloppen met mooie materialen, een slimme indeling en een prachtige afwerking in de stijl waar je naar zoekt.

Velthuizen Keukens is een klein team van specialisten die houden van mooie keukens. Het is een van de redenen dat Tristar-keukens zo goed bij ons passen. Met deze keukens is werkelijk alles mogelijk. Het is onze maatwerkfabrikant, waarbij je de keuze hebt uit alle afmetingen en kleuren. Het merk werkt deuren af in iedere RAL-kleur die je wenst.

Onze klanten hebben uitstekende ervaringen met Tristar. Kom naar onze showroom en ontdek de mooie keukens. We laten je graag zien wat er mogelijk is of kunnen je meer vertellen over de mooie gebruikte materialen.

Keuken van topkwaliteit

Zoek je een keuken van topkwaliteit? Tristar is dan een goede keuze. Het is een Nederlandse fabrikant die levenslange garantie biedt op lade-geleiders en scharnieren. Bovendien voorkomt het merk onnodige kastboringen en gebruikt het uitsluitend FSC-gecertificeerde producten. Het is de belangrijke toegevoegde waarde van meer dan 40 jaar keukenervaring.

Lekker koken aan een groot eiland, zo slim mogelijk gebruik maken van alle hoekjes of op zoek naar de specifieke uitstraling van hout of natuursteen? Tristar combineert kwaliteit en diversiteit voor een keuken op maat waarin alles mogelijk is. Op die manier is het een van de grootste keukenmerken bij ons uit het aanbod, waar we je graag meer van laten zien.
Tristar staat bekend als A-merk voor keukens. Met een keuken van dit merk ben je verzekerd van hoge kwaliteit materialen, moderne en slimme toepassingen en een hoogwaardige afwerking die jaren mooi blijft. Belangrijke kernwaarden in het verhaal van dit keukenmerk, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen.

Ervaringen met Tristar

Velthuizen Keukens is één van de Tristar-dealers in Nederland. We denken in oplossingen en zien maatwerk écht als maatwerk, waardoor er van alles mogelijk is. We combineren de kwaliteit en materialen van een A-merk met de creativiteit van onze bedreven adviseurs.

Tristar in onze showroom

Benieuwd naar Tristar-keukens om zelf de kwaliteit te kunnen ervaren? We adviseren je graag over kleuren en de mooie materialen die er beschikbaar zijn. Kom naar onze showroom in Woudenberg, of bekijk deze alvast online. We laten je graag zien wat er mogelijk is en hoe je de ruimte in huis op een mooie manier kunt indelen. En heb je specifieke vragen of wil je een van onze adviseurs spreken? Neem contact op om een afspraak te maken.

Tristar keuken Tristar keukens Tristar keuken Tristar keukens

Meer weten over Tristar? Maak een afspraak met Jeroen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Jeroen geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Tristar keukens

Familie Spieker uit Lelystad

Bekijk meer

Familie Pietersen uit Vleuten

Bekijk meer

Familie De Lange uit Ede

Bekijk meer

Familie Makkink uit Zeist

Bekijk meer

Familie Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg

Bekijk meer

Familie Robbertsen uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Van den Broek uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Hartjes uit Ede

Bekijk meer

Familie Van de Haar uit Renswoude

Bekijk meer

Familie Mast uit Veenendaal

Bekijk meer

Familie Veenvliet uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie De Jong uit Veenendaal

Bekijk meer

Familie Kleinbloesem uit Den Dolder

Bekijk meer