Scroll verder

De hoogste kwaliteit en mooiste uitstraling met Tristar-keukens”

Tristar-keukens overtreffen iedere verwachting. Het is één van onze merken voor een nostalgische, klassieke of juist een moderne keuken. Een keuken waar je hart sneller van gaat kloppen met mooie materialen, een slimme indeling en een prachtige afwerking in de stijl waar je naar zoekt.

 

Velthuizen Keukens is een klein team van specialisten die houden van mooie keukens. Het is een van de redenen dat Tristar-keukens zo goed bij ons passen. Met deze keukens is werkelijk alles mogelijk. Het is onze maatwerkfabrikant, waarbij je de keuze hebt uit alle afmetingen en kleuren. Het merk werkt deuren af in iedere RAL-kleur die je wenst.

 

Onze klanten hebben uitstekende ervaringen met Tristar. Kom naar onze showroom en ontdek de mooie keukens. We laten je graag zien wat er mogelijk is of kunnen je meer vertellen over de mooie gebruikte materialen.

Tristar-keukens: maatwerk zien als écht maatwerk!

 

Zoek je een keuken van topkwaliteit? Tristar is dan een goede keuze. Het is een Nederlandse fabrikant die levenslange garantie biedt op lade-geleiders en scharnieren. Bovendien voorkomt het merk onnodige kastboringen en gebruikt het uitsluitend FSC-gecertificeerde producten. Het is de belangrijke toegevoegde waarde van meer dan 40 jaar keukenervaring.

 

Lekker koken aan een groot eiland, zo slim mogelijk gebruik maken van alle hoekjes of op zoek naar de specifieke uitstraling van hout of natuursteen? Tristar combineert kwaliteit en diversiteit voor een keuken op maat waarin alles mogelijk is. Op die manier is het een van de grootste keukenmerken bij ons uit het aanbod, waar we je graag meer van laten zien.
Tristar staat bekend als A-merk voor keukens. Met een keuken van dit merk ben je verzekerd van hoge kwaliteit materialen, moderne en slimme toepassingen en een hoogwaardige afwerking die jaren mooi blijft. Belangrijke kernwaarden in het verhaal van dit keukenmerk, waar onze adviseurs je graag meer over vertellen.

 

Ervaringen met Tristar

 

Velthuizen Keukens is één van de Tristar-dealers in Nederland. We denken in oplossingen en zien maatwerk écht als maatwerk, waardoor er van alles mogelijk is. We combineren de kwaliteit en materialen van een A-merk met de creativiteit van onze bedreven adviseurs.

 

Tristar in onze showroom

 

Benieuwd naar Tristar-keukens om zelf de kwaliteit te kunnen ervaren? We adviseren je graag over kleuren en de mooie materialen die er beschikbaar zijn. Kom naar onze showroom in Woudenberg, of bekijk deze alvast online. We laten je graag zien wat er mogelijk is en hoe je de ruimte in huis op een mooie manier kunt indelen. En heb je specifieke vragen of wil je een van onze adviseurs spreken? Neem contact op om een afspraak te maken.

Wil jij ook een

Tristar keuken?

Maak een afspraak met Wilbrand!

"Ik adviseer je graag over de keukens van Tristar!"


Wilbrand Interieurdesigner

Referenties met Tristar

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Bommer

Aan de Da Costagracht in Amsterdam heeft de familie Bommer een prachtige etage op de eerste verdieping van een grachtenpand. In het keukenontwerp is rekening gehouden met de oude details van de woning.

Architectuur

Bas en Eveline

Voor de Bas en Eveline hebben wij een uniek keukenontwerp mogen maken. De specifieke wens was dat het allemaal 'anders' mocht, en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Familie Wenneker

In een prachtige landelijke omgeving staat de boerderij van de familie Wenneker. Deze boerderij is al jarenlang van vader op zoon in de familie, en kon inmiddels een update goed gebruiken.

Architectuur

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Familie Van Barneveld

De charmante jaren '30 woning van William en Jannica was toe aan een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Toen zij bij ons in de showroom kwamen, hadden ze al een helder beeld welke stijl de woning moest uitstralen.

Familie Dijker

De zoektocht naar een nieuwe, geschikte keuken begint over het algemeen altijd met oriënteren. Zo ook voor de familie Dijker, zij hadden al een helder beeld welke aspecten zij graag in hun keuken terug wilden zien.

Familie Baar

De familie Baar kwam bij ons terecht toen zij plannen maakten om de benedenverdieping van hun prachtige water-woning grondig te verbouwen. De nieuwe keukenopstelling is totaal anders.

Architectuur

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Architectuur

Familie Boom-Mijnlieff

Vroegere tijden herleven in deze monumentale boerderij. De landelijke, groene kleur ademt de sfeer van toen.

Architectuur

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Familie Baars

Het prachtige appartement van de familie Baars uit Zeist heeft schitterende raampartijen en een plafondhoogte waar je als keukenadviseur van gaat watertanden.

Familie Boukes

De woning van de familie Boukes uit Utrecht heeft een verrassende indeling. Het woongedeelte en de keukenruimte bevinden zich namelijk op de eerste etage.

Architectuur

Familie Hetterschijt

Royaal herenhuis met veel sfeervolle elementen. De moderne keuken is daarentegen strak en heeft een riant kookeiland.

Architectuur

Familie Eckeveld

De fronten zijn gebeitst en hebben daardoor een mooie, matte uitstraling. Dit wordt versterkt door het contrast met de witte stollen en het lichte werkblad.

Familie Pluijmen

Een royale eilandkeuken met maar liefst drie frontkleuren en twee verschillende werkbladen. Een warme combinatie!

Familie Van der Leij

Compacte keuken met natuurlijke materialen en moderne apparatuur. Mooi door zijn eenvoud!

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Familie Pietersen

Modern, functioneel en warm, deze U-keuken met schiereiland! Ruim opgezet en met een fraaie eilandkap van Wave Design.

Familie De Lange

Innovatieve fronten van fenix, een marmer werkblad dat doorloopt in de stollen en een zwarte Quooker. Een bijzonder mooi plaatje!

Familie Makkink

Brons Reflex en helder wit; een mooie combinatie! De koperen details en de groene tinten maken deze keuken écht af.

Familie Koelewijn

Een betonnen werkblad van ruim vier meter, dat is bijzonder! De keuken is eigentijds en sfeervol, alles volgens de laatste trends!

Familie Van Velthuizen

Deze keuken ademt de landelijke sfeer, die terugkomt in de schouw, kranslijsten en tegels. Mooi detail is de draagbalk die in het werkblad verwerkt is.

Familie Mast

Het interieur van de keuken geeft de sfeer van een luxe hotelsuite. De volledige apparatenlijn van NEFF bevat onder andere een stoomoven en warmhoudlade.

Familie Van de Weerd

Een woning bomvol oude details, waardoor de keukens strak gehouden is. De lengte van de strakke schouw benadrukt de plafondhoogte.

Vraag ons nieuwe magazine aan!

Of maak een afspraak