Familie Visser uit Scherpenzeel

Bekijk foto's

Hoge kasten en lage kasten, een speelse combinatie!

“Na een tweetal gesprekken hadden we de keuken goed uitgedacht en konden we over op de details. Opvallende details in deze moderne keuken vind ik de combinatie tussen het greeploze kookeiland en het spoelgedeelte met greep. Daarnaast is het contrast tussen de strakke donkere fronten en de ruwe eiken fronten in de hoge kasten een fraaie gebleken. De hanglampen boven het spoelgedeelte zijn door de klant verzorgd en maken het geheel compleet.”

Afspraak maken

Een heerlijk lichte ruimte waar we deze keuken mochten plaatsen

In het hartje van Scherpenzeel staat de woning van de familie Visser. Van buiten is dit al een bijzonder mooie woning en zodra je de drempel overstapt, word je nog meer verrast. Dankzij de aanbouw aan de achterzijde van de woning met royale stalen kozijnen is er heerlijk veel licht en ruimte ontstaan.

De nieuwe keuken bestaat uit een rechte opstelling tegen de wand en een kookeiland. Er is gekozen voor twee verschillende fronten. De toevoeging van het houten front bij de hoge kastenwand geeft de keuken precies de juiste uitstraling en zorgt voor warmte. De plafondhoge kast is maatwerk en geeft fijn veel bergruimte. Het eiland heeft een werkblad van composiet met marmerlook en is voorzien van de nieuwste trend: Pitt Cooking, waar losse gaspitten direct bevestigd zijn in het werkblad. Verder is er gekozen voor een plafondafzuiging van Wave Design en een apparatenlijn van Neff met onder andere een combi-oven en magnetron. Een prachtig eindresultaat!

Alle referenties

Ook een verrassend keukenontwerp?Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”