Scroll verder

“De ronde kast als roomdivider is een echte eyecatcher

Binnenkijken bij de 

familie Van Dijke

in Leusden

 

“Wij begonnen onze zoektocht naar een nieuwe keuken en eindigden uiteindelijk met een complete verbouwing van de benedenverdieping. Voor ons was deze keuze snel gemaakt toen bleek dat Velthuizen Keukens het hele traject kon oppakken. Allereerst was er het sloopwerk: de oude keuken werd gedemonteerd, vloeren werden verwijderd en muren werden met grof geschut aangepakt. Ook de opbouw van leidingwerk en elektra, tot het stuc- en schilderwerk, verliep goed.

 

De korte lijntjes met onderaannemers en een realistische planning zorgden ervoor dat alles qua tijd goed paste, en wij hebben geen moment stress ervaren. Velthuizen Keukens denkt van A tot Z mee met het ontwerp en de indeling. Je merkt dat ze verstand hebben van het praktische, maar tegelijkertijd ook oog hebben voor details en uitstraling.”

bullet point Complete verbouwing

bullet point Demontage

bullet point Leidingwerk water en elektra

bullet point Stuc- en schilderwerkzaamheden

Uniek keukenontwerp

“Het was liefde op het eerste gezicht tussen de ronde kast van Schmidt en de familie Van Dijke tijdens hun bezoek aan onze showroom. Eenmaal met adviseur Ralph aan de tekentafel bleek dat deze ronde kast perfect toegepast kon worden als roomdivider in de ruimte. De ene zijde van de kast herbergt de NEFF ovens, terwijl de andere zijde is gereserveerd voor de TV. Zo is er een unieke keukenopstelling ontstaan in een prachtige, ton-sur-ton kleurencombinatie van Rotpunkt. De rest van de keuken bestaat uit een U-opstelling en een los hoekmeubel voor de koffiemachine en koelkast.

 

In het zitgedeelte is ook een maatwerk kast gecreëerd, uitgevoerd in dezelfde warme kleuren als de keuken: Clay Dark. Deze kast is niet alleen een pronkstuk in de woonkamer, maar ook een praktisch opbergmeubel.”

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFront 1 Clay Dark

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF oven met stoomfunctie

bullet pointNEFF oven met magnetronfunctie

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

 

Wil jij ook een

complete verbouwing?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van een passend interieurplan"


Ralph Interieurdesigner