Scroll verder

Onze eigen collectie werkbladen: Velthuizen Select”

In ons speciale Velthuizen Select-assortiment bieden wij exclusieve kleuren en structuren aan, die uniek zijn in Nederland. We beschikken over natuurstenen werkbladen die geïmporteerd worden uit Italië. Het gaat daarbij om composieten, keramieken, granieten en marmeren werkbladen. Onze adviseurs informeren je graag over Velthuizen Select in onze showroom!

Wil je meer weten over

Velthuizen Select?

Maak een afspraak!

"Ik adviseer je graag over onze Velthuizen Select-collectie!"


Mark Adviseur

Referenties met Velthuizen Select

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie De Kuijer

Over het keukenontwerp van de familie Kuijer is slim nagedacht. Ten opzichte van de oude situatie beschikt de keuken nu over veel meer werk- en bergruimte.

Keuken met eyecatcher

Als basis koos de familie voor een rustige keukenopstelling in een neutrale kleur. De hoekopstelling is voorzien van een front in de kleur Vison. Bij binnenkomst in de ruimte valt in eerste instantie niet direct de kastenwand op.

Architectuur

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Familie Warmerdam

Ons pas aangekochte appartement had een upgrade nodig om ons droominterieur te kunnen creëren. Toen wij bij Velthuizen Keukens over de drempel stapten wisten we direct dat dit was wat wij zochten

Familie Van Dijke

Wij begonnen met onze zoektocht naar een nieuwe keuken en eindigden uiteindelijk met een complete verbouwing van de benedenverdieping. Voor ons was deze keuze snel gemaakt.

Architectuur

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Architectuur

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Van Aart

Wij wilden onze benedenverdieping een flinke opfrisbeurt geven. Een andere vloer, een fris kleurtje op de muren én uiteraard onze grootste wens; een nieuwe keuken.

Familie Van Arkel

Toen wij de kans kregen om het huis van mijn opa en oma te kunnen kopen, hoefden wij niet lang na te denken. Dat onze keuken een Velthuizen Keuken moest worden was voor ons bijna vanzelfsprekend; onze eerste keuken kochten wij er al.

Familie Hartog

Tijdens het eerste gesprek bij Velthuizen Keukens ontstond er een mooie schets. De adviseur tekende een verrassende opstelling waarbij onze eettafel aan het keukeneiland vast zat.

Margreth’s tiny house

Zodra het koopcontract van mijn tiny house getekend was, ben ik aan tafel gegaan met Ricardo. Hij ontwierp een compacte keuken die precies bij mijn woonstijl én in het tiny house past!"

Familie Wilpstra

Toen wij vijf jaar geleden in deze woning kwamen wonen waren we niet erg enthousiast over de keuken, maar hij functioneerde prima. Een jaar geleden begaf de oven het. Toen wisten we dat het tijd was om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Familie Bommer

Aan de Da Costagracht in Amsterdam heeft de familie Bommer een prachtige etage op de eerste verdieping van een grachtenpand. In het keukenontwerp is rekening gehouden met de oude details van de woning.

Architectuur

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creëren in de ruimte.

Gert Jan en Anne

Projectbegeleider Gert Jan en zijn vrouw Anne kochten in 2014 een huis in het Scherpenzeel. Sprake van een nieuwe keuken was er nog niet, totdat Gert Jan bij Velthuizen Keukens ging werken.

Architectuur

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Familie Spruijt

Deze woning staat in project Koningshof in Renswoude. Als aangesloten keukenleverancier mochten wij een maatwerkkeuken creëren voor de familie Spruijt.

Architectuur

Bas en Eveline

Voor de Bas en Eveline hebben wij een uniek keukenontwerp mogen maken. De specifieke wens was dat het allemaal 'anders' mocht, en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Familie Wenneker

In een prachtige landelijke omgeving staat de boerderij van de familie Wenneker. Deze boerderij is al jarenlang van vader op zoon in de familie, en kon inmiddels een update goed gebruiken.

Familie Uljee

De materialen voor de keuken heeft de familie Uljee met zorg en gevoel voor stijl uitgekozen. En dit zie je in het eindresultaat heel duidelijk terug! De tijd van enkel zwarte of witte keukens ligt achter ons.

Architectuur

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Familie Duinkerke

In het buitengebied van Scherpenzeel bouwden Piet en Annet aan hun droomwoning. Over elk detail, vanaf de eerste steen tot aan de laatste kwaststreek is nagedacht, en dat zie je.

Familie Van Barneveld

De charmante jaren '30 woning van William en Jannica was toe aan een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Toen zij bij ons in de showroom kwamen, hadden ze al een helder beeld welke stijl de woning moest uitstralen.

Familie Dekker

Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Doordat de familie al jarenlang in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren.

Familie Mensinga

De familie Mensinga woonde al een tijdje in hun karakteristieke woning in Doorn, toen zij besloten voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping te gaan. De woning is prachtig verbouwd.

Familie Hartkamp

Wat een prachtig eindresultaat bij Rico en Daphne! Het grote voordeel van een totale verbouwing is dat je alles op elkaar aan kunt passen. De gekozen kleuren van de fronten matchen perfect.

Architectuur

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Familie De Boer

De familie De Boer kwam bij ons binnen met een duidelijk beeld van hoe hun nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Eenmaal bij ons aan tafel bleek al snel dat wij al deze wensen konden samenvoegen.

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Familie Sanders

De woning van de familie Sanders was toe aan een flinke verbouwing. Eenmaal bij ons aan tafel besloten we om de keuken uit de hoek van de woning te halen en te verplaatsen naar de andere kant.

Familie Van Veldhuizen

De keukenruimte van Mark en Arita leent zich perfect voor een royaal keukenontwerp. Omdat de hele ruimte grondig aangepakt ging worden was er de mogelijkheid om met creatieve oplossingen te komen.

Architectuur

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Architectuur

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Familie Drost

Deze frisse keuken is hét perfecte voorbeeld dat je, ook al moet je vasthouden aan bepaalde afmetingen van de keukenruimte, nog steeds voor een creatief ontwerp kunt gaan.

Architectuur

Familie Boom-Mijnlieff

Vroegere tijden herleven in deze monumentale boerderij. De landelijke, groene kleur ademt de sfeer van toen.

Gijsbert & Petra

Op een vrijdagmiddag liep Gijsbert het kantoor van Johan in. Hij had de maten van de keuken en wat inspiratiefoto's en binnen een mum van tijd stond zijn nieuwe keuken in een 3D-tekening voor hem!

Architectuur

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Familie Baars

Het prachtige appartement van de familie Baars uit Zeist heeft schitterende raampartijen en een plafondhoogte waar je als keukenadviseur van gaat watertanden.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie Jacobs

De benedenverdieping van de familie Jacobs was toe aan een grondige verbouwing. De oude keuken bevond zich in een meer afgesloten gedeelte.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Familie Boukes

De woning van de familie Boukes uit Utrecht heeft een verrassende indeling. Het woongedeelte en de keukenruimte bevinden zich namelijk op de eerste etage.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Architectuur

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Architectuur

Familie Hetterschijt

Royaal herenhuis met veel sfeervolle elementen. De moderne keuken is daarentegen strak en heeft een riant kookeiland.

Familie Barendregt

De keuken van de familie Barendregt ademt een fijne sfeer. Dit komt niet alleen door de gekozen materialen van de keuken zelf, maar juist ook door de accessoires.

Architectuur

Familie Ruiter-Koopmans

Een uniek pand vraagt om een unieke keuken. Het bruine, marmeren werkblad steekt prachtig af tegen de natuurlijke houtaccenten en de gietvloer.

Familie Harmsen

De schitterende nieuwbouwwoning van de familie Harmsen heeft een fantastische plafondhoogte. Om deze hoogte te benadrukken zijn de hoge kast en koffienis in de wand gecreëerd.

Architectuur

Familie Van Velthuizen

De uitbouw gaf ruimte voor een uitgebreide woonkeuken mét eethoek. Verschillende elementen geven deze keuken een luxe uitstraling.

Familie De Kruif

Stijlvolle keuken met een mooie combinatie van fronten. Het royale keukeneiland beschikt over een wijnklimaatkast.

Architectuur

Familie Eckeveld

De fronten zijn gebeitst en hebben daardoor een mooie, matte uitstraling. Dit wordt versterkt door het contrast met de witte stollen en het lichte werkblad.

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Familie Bronswijk

Mooie zwarte keuken met een marmeren werkblad. Dankzij de inductiekookplaat met afzuiging is een open sfeer ontstaan.

Arno & Gerda

Frisse leefkeuken met de combinatie van hoogglans en eiken. Er is onder andere ruimte voor een Siemens koffiemachine.

Familie Van Beek

Een riante eilandkeuken met warme materialen. Echte eyecatcher is de pui die volledig opengeschoven kan worden.

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Martin & Annemieke

Een tikkeltje gewaagd om voor zowel een wit front als een wit werkblad te kiezen, maar het heeft goed uitgepakt!

Familie Jansen

Parallelopstelling met rustige tinten en Siemens apparatuur. Mooi detail is het verdiepte werkblad!

Familie Van der Leij

Compacte keuken met natuurlijke materialen en moderne apparatuur. Mooi door zijn eenvoud!

Familie De Graaf

Een royale eilandkeuken met matzwarte fronten en een koffiecorner. Dankzij de verschillende ovens heb je de beschikking over oneindig veel ovenfuncties!

Project Zeghezoom

Fraaie eilandkeuken met koken tegen de wand. Het Brown Steel front vind je ook terug in onze showroom.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Idema

De mix van houten en witte fronten geeft deze keuken een heerlijke uitstraling! Het werkblad van keramiek is hittebestendig en krasvast.

Familie Cromwijk

Deze landelijke keuken in een oude boerderij is een fijne knipoog naar vroeger. De charme van toen is gecombineerd met de standaarden van nu.

Familie Gouma

Een keuken die rust uitstraalt dankzij zijn rechte lijnen en het hoogglans wit. Een strak geheel met een royaal eiland en veel daglicht.

Familie Van de Linden

All the way black in deze keuken! Een gewaagde keuze om zowel het werkblad als de fronten in het zwart uit te voeren, maar het heeft goed uitgepakt.

Familie Van Niejenhuis

In deze royale keuken is het eiland om de staande draagbalk gebouwd. Met NEFF-apparatuur, een koffiecorner en een bargedeelte ontbreekt het werkelijk aan niets.

Familie De Lange

Innovatieve fronten van fenix, een marmer werkblad dat doorloopt in de stollen en een zwarte Quooker. Een bijzonder mooi plaatje!

Familie Makkink

Brons Reflex en helder wit; een mooie combinatie! De koperen details en de groene tinten maken deze keuken écht af.

Johan & Angelique

Adviseur Johan heeft voor zijn eigen keuken ervaren hoe moeilijk het is bepaalde keuzes te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een keuken met een luxe tintje.

Familie Bloemendal

Deze royale keuken heeft een verrassende indeling. Door het hoge plafond leek de afzuiging een probleem, maar dit is prachtig opgelost!

Familie Hartjes

Met onder andere Miele, NEFF en Wave kent deze keuken een mooie materialenmix. De houten fronten zorgen voor een natuurlijke effect.

Familie Spaan

Een heerlijke combinatie tussen hout, zwart en wit. Dankzij slimme oplossingen is veel bergruimte, apparatuur en een keukenbar gecreëerd.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook