Scroll verder

Uitstekende kwaliteit en een mooie uitstraling met Schmidt”

Schmidt-keukens combineren prachtig design, eigentijdse ontwerpen en moderne materialen. Ontdek de typisch rustieke keukens en andere stijlen, altijd tot in de puntjes uitgedacht. Een belangrijk merk uit ons aanbod. Op zoek naar een houten keuken of lakwerk fronten in hoogglans of mat? Ons team van adviseurs vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

 

Schmidt bouwt prachtige houten keukens, net als fronten met lakwerk in een effen kleur. Geniet van architectuur in een designkeuken met grote opbergvolumes of laat je verrassen door de eigentijdse elegantie met sierlijke en verfijnde details. Met donkere kleuren en edele metalen, of juist aan de andere kant van het spectrum om het stevig en robuust te maken.

 

Je hebt de keuze uit mooie houten keukens en lakwerk fronten in de kleur die je wenst. We behoren tot de dealers voor Nederland, zodat we je uitstekend kunnen adviseren over een keuken naar jouw wens. Helemaal op maat om alle ruimte optimaal te benutten in de materialen die je mooi vindt.

Schmidt-keukens: specialist in hout en lakwerk

 

Benieuwd naar de houten keukens van Schmidt? De liefhebbers van nostalgische materialen zitten bij dit merk goed. Droom weg bij een mooie keuken van hout, die perfect in balans is met strakke lijnen die een verhaal met karakter vertellen. Daarnaast is Schmidt een specialist in lakwerk fronten voor keukens die beschikbaar zijn in tal van kleuren. Deze hoogwaardige keukens onderscheiden zich in de kleur waar jij naar zoekt!

 

Je profiteert zowel met de keukens in hout als in lakwerk fronten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Je krijgt bijvoorbeeld 25 jaar garantie op alle lade-geleiders en laden worden standaard voorzien van anti-slipmatten.
Het zijn zomaar een paar mogelijkheden met de keuken van dit merk. We zijn dealer en kunnen je daardoor uitstekend adviseren over de mogelijkheden in materialen, kleuren, en als je een beetje hulp nodig hebt met de indeling.

 

Schmidt-keukens in Nederland

 

We zijn jouw dealer van Schmidt-keukens, gewoon vanuit het midden van het land in Woudenberg in de regio Utrecht. Kom bij ons langs of maak een afspraak. We nemen dan goed de tijd om al je wensen door te spreken en kunnen je de mooie materialen en mogelijkheden bij Schmidt laten zien.

 

Bezoek onze showroom

 

Bij ons in de showroom hebben we 2 keukens van Schmidt staan. We laten je graag de mogelijkheden zien en helpen je de ruimte voor jouw keuken zo efficiënt mogelijk in te richten. Wil je een groot kookeiland, veel werkruimte of heb je een heel duidelijk idee over de uitstraling van de kastjes en lades? Wij denken graag met je mee, dus maak een afspraak of kom langs bij ons in de showroom en laat je verrassen door de mooie keukens van Schmidt. Wil je eerst thuis nog inspiratie opdoen? Download dan de brochure van Schmidt (10 MB).

Nieuwe keuken in Zeist van de familie Alberts

Wil jij ook een

Schmidt keuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Ik adviseer je graag over de keukens van Schmidt!"


Johan Teamleider Verkoop

Referenties met Schmidt

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Van der Hulst

De verhuizing van de familie Jonker naar een prachtig herenhuis in Utrecht betekende een zoektocht naar de juiste keukenleverancier. Specifieke wensen zoals frontkleur en keukenopstelling zorgden ervoor dat de familie bij Ricardo aan tafel belandde.

Keuken met eyecatcher

Als basis koos de familie voor een rustige keukenopstelling in een neutrale kleur. De hoekopstelling is voorzien van een front in de kleur Vison. Bij binnenkomst in de ruimte valt in eerste instantie niet direct de kastenwand op.

Familie Van Dijke

Wij begonnen met onze zoektocht naar een nieuwe keuken en eindigden uiteindelijk met een complete verbouwing van de benedenverdieping. Voor ons was deze keuze snel gemaakt.

Familie Van Aart

Wij wilden onze benedenverdieping een flinke opfrisbeurt geven. Een andere vloer, een fris kleurtje op de muren én uiteraard onze grootste wens; een nieuwe keuken.

Familie Van Arkel

Toen wij de kans kregen om het huis van mijn opa en oma te kunnen kopen, hoefden wij niet lang na te denken. Dat onze keuken een Velthuizen Keuken moest worden was voor ons bijna vanzelfsprekend; onze eerste keuken kochten wij er al.

Familie Duinkerke

In het buitengebied van Scherpenzeel bouwden Piet en Annet aan hun droomwoning. Over elk detail, vanaf de eerste steen tot aan de laatste kwaststreek is nagedacht, en dat zie je.

Familie Mensinga

De familie Mensinga woonde al een tijdje in hun karakteristieke woning in Doorn, toen zij besloten voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping te gaan. De woning is prachtig verbouwd.

Familie De Boer

De familie De Boer kwam bij ons binnen met een duidelijk beeld van hoe hun nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Eenmaal bij ons aan tafel bleek al snel dat wij al deze wensen konden samenvoegen.

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Gijsbert & Petra

Op een vrijdagmiddag liep Gijsbert het kantoor van Johan in. Hij had de maten van de keuken en wat inspiratiefoto's en binnen een mum van tijd stond zijn nieuwe keuken in een 3D-tekening voor hem!

Familie Jacobs

De benedenverdieping van de familie Jacobs was toe aan een grondige verbouwing. De oude keuken bevond zich in een meer afgesloten gedeelte.

Frisse leefkeuken

Deze frisse Schmidt keuken in Driebergen is een lust voor het oog. De keukenopstelling vormt door de gekozen materialen en kleuren een mooi geheel.

Familie Blom

Voor het keukenontwerp koos de familie voor een parallelopstelling met een koffiecorner aansluitend bij de hoge kasten.

Familie Alberts

Toen de familie Alberts bij ons in de showroom kwam, hadden was voor hen in ieder geval al één ding duidelijk; de keuken moest een duidelijke kleur hebben.

Familie Barendregt

De keuken van de familie Barendregt ademt een fijne sfeer. Dit komt niet alleen door de gekozen materialen van de keuken zelf, maar juist ook door de accessoires.

Familie Harmsen

De schitterende nieuwbouwwoning van de familie Harmsen heeft een fantastische plafondhoogte. Om deze hoogte te benadrukken zijn de hoge kast en koffienis in de wand gecreëerd.

Familie De Graaf

Een royale eilandkeuken met matzwarte fronten en een koffiecorner. Dankzij de verschillende ovens heb je de beschikking over oneindig veel ovenfuncties!

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Cromwijk

Deze landelijke keuken in een oude boerderij is een fijne knipoog naar vroeger. De charme van toen is gecombineerd met de standaarden van nu.

Familie Methorst

Deze ruime hoekkeuken met bargedeelte heeft een industriële stijl. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkoffiemachine.

Familie Teuwissen

Een mooie combinatie van hout met hoogglans wit. Koken en tafelen komen samen aan de keukenbar.

Familie Van Driel

Ruim opgezette keuken met robuust houten fronten. Het vrijstaande fornuis is een echte blikvanger.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook