“Uitstekende kwaliteit en een mooie uitstraling met Schmidt”

Schmidt-keukens: specialist in hout en lakwerk

Schmidt-keukens combineren prachtig design, eigentijdse ontwerpen en moderne materialen. Ontdek de typisch rustieke keukens en andere stijlen, altijd tot in de puntjes uitgedacht. Een belangrijk merk uit ons aanbod. Op zoek naar een houten keuken of lakwerk fronten in hoogglans of mat? Ons team van adviseurs vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Schmidt bouwt prachtige houten keukens, net als fronten met lakwerk in een effen kleur. Geniet van architectuur in een designkeuken met grote opbergvolumes of laat je verrassen door de eigentijdse elegantie met sierlijke en verfijnde details. Met donkere kleuren en edele metalen, of juist aan de andere kant van het spectrum om het stevig en robuust te maken.

Je hebt de keuze uit mooie houten keukens en lakwerk fronten in de kleur die je wenst. We behoren tot de dealers voor Nederland, zodat we je uitstekend kunnen adviseren over een keuken naar jouw wens. Helemaal op maat om alle ruimte optimaal te benutten in de materialen die je mooi vindt.

Houten keukens en hoogwaardig lakwerk fronten van Schmidt

Benieuwd naar de houten keukens van Schmidt? De liefhebbers van nostalgische materialen zitten bij dit merk goed. Droom weg bij een mooie keuken van hout, die perfect in balans is met strakke lijnen die een verhaal met karakter vertellen. Daarnaast is Schmidt een specialist in lakwerk fronten voor keukens die beschikbaar zijn in tal van kleuren. Deze hoogwaardige keukens onderscheiden zich in de kleur waar jij naar zoekt!

Je profiteert zowel met de keukens in hout als in lakwerk fronten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Je krijgt bijvoorbeeld 25 jaar garantie op alle lade-geleiders en laden worden standaard voorzien van anti-slipmatten.
Het zijn zomaar een paar mogelijkheden met de keuken van dit merk. We zijn dealer en kunnen je daardoor uitstekend adviseren over de mogelijkheden in materialen, kleuren, en als je een beetje hulp nodig hebt met de indeling.

Schmidt-keukens in Nederland

We zijn jouw dealer van Schmidt-keukens, gewoon vanuit het midden van het land in Woudenberg in de regio Utrecht. Kom bij ons langs of maak een afspraak. We nemen dan goed de tijd om al je wensen door te spreken en kunnen je de mooie materialen en mogelijkheden bij Schmidt laten zien.

Bezoek onze showroom

Bij ons in de showroom hebben we 2 keukens van Schmidt staan. We laten je graag de mogelijkheden zien en helpen je de ruimte voor jouw keuken zo efficiënt mogelijk in te richten. Wil je een groot kookeiland, veel werkruimte of heb je een heel duidelijk idee over de uitstraling van de kastjes en lades? Wij denken graag met je mee, dus maak een afspraak of kom langs bij ons in de showroom en laat je verrassen door de mooie keukens van Schmidt. Wil je eerst thuis nog inspiratie opdoen? Download dan de brochure van Schmidt (5 MB).

Afspraak maken
Schmidt keuken Schmidt keukens Schmidt keuken bij Velthuizen Keukens Schmidt keuken

Meer weten over Schmidt? Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Schmidt keukens

Familie de Graaf uit Bunschoten-Spakenburg

Bekijk meer

Landelijke keukeninspiratie uit Driebergen-Rijssenburg

Bekijk meer

Familie Cromwijk uit Woerden

Bekijk meer

Familie Methorst uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Voordes uit Utrecht

Bekijk meer