Familie Van de Linden uit Amersfoort

Bekijk foto's

De keuken is verhuisd van de voorzijde naar de achterzijde van de woning

“Familie Van de Linden kwam bij ons met een prachtig plan, bedacht door hun dochter. Ik heb mee mogen denken in de details, maar de basis was al perfect. Er is gekozen voor moderne keuken, zowel het werkblad als de fenix fronten zijn in zwart uitgevoerd. De keuken is verhuisd van de voorzijde naar de achterzijde van de woning. Een ingrijpende verbouwing! Hierdoor ontstonden er wel veel meer mogelijkheden in de keukenopstelling, zoals het royale spoel- en kookeiland.”

Afspraak maken

Moderne fenix keuken

All the way black bij de familie Van de Linden. Een gedurfde keuze deze fenix keuken, maar wat heeft het goed uitgepakt! Net als het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning. Door de grote raampartijen in de achtergevel komt er voldoende licht naar binnen en wordt het geheel niet te donker. De keuken bestaat uit een vrijstaande hoge kastenwand met aansluitend een koffienis en royaal spoel- en kookeiland. Het resultaat: een super strakke keuken met moderne uitstraling.

Uitgebreide apparatenlijn

Zowel de fronten als het werkblad van deze greeploze keuken zijn in zwart uitgevoerd. Het werkblad is van keramiek en komt uit onze eigen Velthuizen Select collectie. De keuken beschikt over een uitgebreide apparatenlijn van Neff. Onder andere een inductiekookplaat met flexzones en bladafzuiging, twee ovens en een warmhoudlade. Het kokend hete water wordt door de familie Van de Linden uit een RVS Quooker met uittrekslang getapt.

Wil jij ook een Fenix keuken?Maak een afspraak met Johan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag met je mee over de juiste materialen voor je nieuwe keuken!”