“Een zwarte of donkere keuken is perfect als je voor een luxe uitstraling wilt gaan.”

Afspraak maken

Op zoek naar een zwarte keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een zwarte of donkere keuken behoort tot de nieuwste keukentrend. Dat komt doordat het stijlvolle en spannende nieuwe keukens oplevert. Perfect als je voor een luxe uitstraling wilt gaan. Je kunt kiezen voor een volledig zwarte keuken of voor de combinatie van donkere kastjes met witte elementen voor een bijzonder contrast. Bij Velthuizen Keukens helpen we je graag en vakkundig van je keuzestress af, zodat je straks de mooiste donkere keuken in jouw huis hebt.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Ons verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Een verrassend keukenontwerp, met een mooie mix van fronten

"Black Steel, de keukentrend van nu! De familie Spaan durfde het aan. Samen hebben we gekeken naar de mooiste opstelling in de ruimte, dat is...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Waarom een zwarte keuken?

Of je nu in een boerderij, herenhuis, rijtjeshuis of villa woont: een zwarte keuken past overal. Door donker met licht te combineren creëer je een speciale sfeer. Je denkt misschien in eerste instantie dat een zwarte keuken zorgt voor een donker en neerslachtig huis. Maar het tegenovergestelde is waar! Vaak zorgt een donkere keuken juist voor warmte. Het zwart voelt vertrouwd aan en door lichte elementen toe te voegen, zorg je voor een luxueuze keuken. Een keuken waar je elke dag met plezier staat!

Advies over donkere materialen

Met een zwarte keuken kun je dus alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een donkere keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? Of ga je toch voor een witte keuken? In onze showroom doe je inspiratie op of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je donkere keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Zwarte keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige zwarte keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Zwarte keuken Binnenkijker Amersfoort Donkere keuken Zwarte keuken - Velthuizen Keukens

Mogen wij jouw zwarte keuken ontwerpen?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“De mooiste zwarte keukens vind je bij ons!”