Scroll verder

“Een zwarte of donkere keuken is perfect als je voor een luxe uitstraling wilt gaan”

Op zoek naar een zwarte keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een zwarte of donkere keuken behoort tot de nieuwste keukentrend. Dat komt doordat het stijlvolle en spannende nieuwe keukens oplevert. Perfect als je voor een luxe uitstraling wilt gaan. Je kunt kiezen voor een volledig zwarte keuken of voor de combinatie van donkere kastjes met witte elementen voor een bijzonder contrast. Bij Velthuizen Keukens helpen we je graag en vakkundig van je keuzestress af, zodat je straks de mooiste donkere keuken in jouw huis hebt.

Waarom een zwarte keuken?

 

Of je nu in een boerderij, herenhuis, rijtjeshuis of villa woont: een zwarte keuken past overal. Door donker met licht te combineren creëer je een speciale sfeer. Je denkt misschien in eerste instantie dat een zwarte keuken zorgt voor een donker en neerslachtig huis. Maar het tegenovergestelde is waar! Vaak zorgt een donkere keuken juist voor warmte. Het zwart voelt vertrouwd aan en door lichte elementen toe te voegen, zorg je voor een luxueuze keuken. Een keuken waar je elke dag met plezier staat!

 

Advies over donkere materialen

 

Met een zwarte keuken kun je dus alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een donkere keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? Of ga je toch voor een witte keuken? In onze showroom doe je inspiratie op of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je donkere keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Zwarte keukens: advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige zwarte keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Mogen wij jouw zwarte keuken ontwerpen?
Maak snel een afspraak!

"Ik stel graag samen jouw zwarte keuken samen!"


Ralph Adviseur

Beperkte bereikbaarheid op 20 augustus i.v.m. Vuelta

Vraag ons magazine aan!