Scroll verder

“Fenix keuken: de nieuwste innovatie op keukengebied”

Op zoek naar een Fenix keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Fenix is eigenlijk een materiaal. Het is relatief nieuw in de keukenwereld, maar kent vele voordelen. Bovendien zorgt de prachtige uitstraling voor de extra touch die je jouw keuken wilt geven. Bij Velthuizen Keukens zijn we helemaal op de hoogte van werken met het Fenix-materiaal. Past Fenix in jouw ideale keukenplaatje? We leggen je graag uit welke voordelen Fenix heeft én waarom wij jouw Fenix-partner zijn.

Wat is Fenix?

 

Fenix is een stevig, innovatief materiaal en heeft een strakke, matte uitstraling. Fenix kan verwerkt worden in werkbladen en keukenkasten. Het voelt bijzonder zacht aan en kleine krasjes gaan vanzelf weg. Maar bovenal geeft Fenix je keuken een extra bijzonder tintje. Fenix past dan ook voornamelijk in een moderne keuken. Maar dat is niet de enige reden waarom Fenix in de hedendaagse keuken steeds populairder wordt.

 

De voordelen van Fenix

 

Het materiaal Fenix biedt verschillende voordelen. Zo is het hygiënisch, want het is heel eenvoudig schoon te maken dankzij het gladde en antibacteriële oppervlak. Het oppervlak zorgt er daarnaast voor dat vingerafdrukken makkelijk te verwijderen zijn. Kleine krasjes verdwijnen op den duur vanzelf. Bovendien is Fenix redelijke hittebestendig. Natuurlijk moet je er geen hete pannen zonder onderzetter op plaatsen, want zo hittebestendig is het niet. Maar ten opzichte van andere materialen kunnen Fenix-keukens goed tegen warmte.

 

Fenix-keukens bij Velthuizen Keukens

 

Keukens van Fenix bieden dus vele voordelen. Ben je al overstag? Bij Velthuizen Keukens helpen we je graag aan jouw droomkeuken. Als je al zeker weet dat je Fenix wilt gebruiken in je nieuwe keuken, dan adviseren we je graag. Dankzij ons 3D-ontwerp krijg je een goed beeld van hoe jouw Fenix-keuken er straks uit gaat zien. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken. Zij hebben veel kennis over dit materiaal. Is er toch iets niet goed gegaan? Dan hebben wij een goede aftersales die je graag verder helpt met al je vragen. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Wil jij ook een Fenix keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw Fenix keuken!"


Jeroen Teamleider Projectbegeleiding