Fenix keuken: de nieuwste innovatie op keukengebied”

Afspraak maken

Op zoek naar een Fenix keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Fenix is eigenlijk een materiaal. Het is relatief nieuw in de keukenwereld, maar kent vele voordelen. Bovendien zorgt de prachtige uitstraling voor de extra touch die je jouw keuken wilt geven. Bij Velthuizen Keukens zijn we helemaal op de hoogte van werken met het Fenix-materiaal. Past Fenix in jouw ideale keukenplaatje? We leggen je graag uit welke voordelen Fenix heeft én waarom wij jouw Fenix-partner zijn.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Hoge kasten en lage kasten, een speelse combinatie!

“Na een tweetal gesprekken hadden we de keuken goed uitgedacht en konden we over op de details. Opvallende details in deze moderne keuken vind ik...


Bekijk de foto's

“Greeploze keuken met contrast in Scherpenzeel

Wat is Fenix?

Fenix is een stevig, innovatief materiaal en heeft een strakke, matte uitstraling. Fenix kan verwerkt worden in werkbladen en keukenkasten. Het voelt bijzonder zacht aan en kleine krasjes gaan vanzelf weg. Maar bovenal geeft Fenix je keuken een extra bijzonder tintje. Fenix past dan ook voornamelijk in een moderne keuken.

Maar dat is niet de enige reden waarom Fenix in de hedendaagse keuken steeds populairder wordt.

De voordelen van Fenix

Het materiaal Fenix biedt verschillende voordelen. Zo is het hygiënisch, want het is heel eenvoudig schoon te maken dankzij het gladde en antibacteriële oppervlak. Het oppervlak zorgt er daarnaast voor dat vingerafdrukken makkelijk te verwijderen zijn. Kleine krasjes verdwijnen op den duur vanzelf. Bovendien is Fenix redelijke hittebestendig. Natuurlijk moet je er geen hete pannen zonder onderzetter op plaatsen, want zo hittebestendig is het niet. Maar ten opzichte van andere materialen kunnen Fenix-keukens goed tegen warmte.

Fenix-keukens bij Velthuizen Keukens

Keukens van Fenix bieden dus vele voordelen. Ben je al overstag? Bij Velthuizen Keukens helpen we je graag aan jouw droomkeuken. Als je al zeker weet dat je Fenix wilt gebruiken in je nieuwe keuken, dan adviseren we je graag. Dankzij ons 3D-ontwerp krijg je een goed beeld van hoe jouw Fenix-keuken er straks uit gaat zien. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken. Zij hebben veel kennis over dit materiaal. Is er toch iets niet goed gegaan? Dan hebben wij een goede aftersales die je graag verder helpt met al je vragen. Welkom bij Velthuizen Keukens!


Ontdek onze werkwijze
Matte keuken Keuken mat fenix Matte keuken zwart Fenix keuken

Wil jij ook een Fenix keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij zijn graag jouw Fenix-partner!”