Familie de Graaf uit Bunschoten-Spakenburg

Bekijk foto's

Dankzij een grondige verbouwing is er ruimte voor een royale eilandkeuken

“Al enige tijd woont de familie in het ouderlijk huis van mevrouw de Graaf. Uiteindelijk werd besloten dat het tijd was voor een grondige verbouwing. Muren werden verplaatst en weggebroken zodat er een fijne, open ruimte is ontstaan. Genoeg plaats voor een eilandkeuken én een grote eettafel. Resultaat; een fijne leefkeuken!”

Afspraak maken

Greeploos uitgevoerde Schmidt keuken

De royale eilandkeuken van de familie de Graaf is uitgevoerd met mat zwarte fronten van Schmidt. Hoge kasten tegen de wand met daarin de apparatuur en aansluitend een ruimte voor de koffiemachine. Dit laatste is echt ideaal, met de wandplanken daarboven heb je altijd alles bij de hand. Het eiland is voorzien van lades met zwarte greeplijst. Het werkblad komt uit onze Velthuizen Select collectie, en is van composiet in de kleur Concrete Satin.

Op het eiland is een Quooker geplaatst, die net als de spoelbak in zwart is uitgevoerd. Koken doet de familie de Graaf op een inductiekookplaat van Neff met 5 kookzones en TwistPad bediening. Boven het eiland is een koof gemaakt, daarin zijn spots en de plafondafzuiging van Wave Design verwerkt. Er is gekozen voor twee ovens van Neff, de één heeft een magnetronfunctie en de andere oven een stoomfunctie. Met zoveel veelzijdigheid aan ovenfuncties, grijp je nooit mis! Aan beide zijden van de ovens hebben een grote vriezer en een koelkast een plaats gekregen.

 

 

Wil jij ook een mat zwarte keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over het ontwerp en materialen!”