Familie Ten Hove uit Veenendaal

Bekijk foto's

De opstelling benadrukt de lengte en geeft diepte aan de ruimte.

“De combinatie tussen witte fronten en een wit werkblad is er altijd een met een risico. Het zal namelijk nooit 100% dezelfde kleur wit worden en dat moet je als klant aandurven. In de praktijk, zeker bij familie Ten Hove, is dat alleen maar mooi. Gelukkig durfden de familie Ten Hove het aan en het eindresultaat is een prachtige, witte keuken om trots op te zijn. De hoge kasten hebben we uitgevoerd met een greep in dezelfde kleur als de fronten.”

Afspraak maken

Wit, witter, witst. Wat een heerlijke keuken!

Zodra je de nieuwe keuken van de familie Ten Hove binnenkomt, valt direct de lange lengte van de keuken op. Wat een luxe uitstraling geeft dat. Het werkblad is van composiet en ruim vijf meter lang. Zowel het werkblad als de fronten zijn in wit uitgevoerd. De combinatie van de matte fronten en het lichtglanzende werkblad zorgen ervoor dat het allerminst saai oogt. Mooi door alle eenvoud!

Tegen de andere wand bevindt zich nog een kastenwand waarin de Neff-combi-oven en -koelvriescombinatie te vinden zijn. Een fijne Flex-inductiekookplaat en een kokendwaterkraan van Franke zorgen extra luxe. Het gedeeltelijk verlaagde plafond waarin de Wave-afzuigunit is verwerkt en een mooie rij spots benadrukken de lange lengte. Een perfect geheel!

Alle referenties

Is wit ook jouw favoriet?Ricardo helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ricardo geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”