Scroll verder

De opstelling benadrukt de lengte van de keuken

Binnenkijken bij de

Familie Ten Hove

uit Veenendaal

 

“De combinatie tussen witte fronten en een wit werkblad is er altijd één met een risico. Het zal namelijk nooit 100% dezelfde kleur wit worden en dat moet je als klant aandurven. In de praktijk, zeker bij familie Ten Hove, is dat alleen maar mooi. Gelukkig durfden de familie Ten Hove het aan en het eindresultaat is een prachtige, witte keuken om trots op te zijn. De hoge kasten hebben we uitgevoerd met een greep in dezelfde kleur als de fronten.”

bullet point Moderne keuken

bullet point Witte fronten én werkblad

bullet point Werkblad van 5 meter lang

bullet point Composiet werkblad

Wit, witter, witst

Zodra je de nieuwe keuken van de familie Ten Hove binnenkomt, valt direct de lange lengte van de keuken op. Wat een luxe uitstraling geeft dat. Het werkblad is van composiet en ruim vijf meter lang. Zowel het werkblad als de fronten zijn in wit uitgevoerd. De combinatie van de matte fronten en het lichtglanzende werkblad zorgen ervoor dat het allerminst saai oogt. Mooi door alle eenvoud!

Keuken met diepte

Tegen de andere wand bevindt zich nog een kastenwand waarin de NEFF combi-oven en koel-vriescombinatie te vinden zijn. Een fijne flexinductiekookplaat en een kokendwaterkraan van Franke zorgen voor extra luxe. Het gedeeltelijk verlaagde plafond waarin de Wave afzuigunit is verwerkt en een mooie rij spots benadrukken de lange lengte. Een perfect geheel!

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Snow

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven met magnetron

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave afzuigunit

bullet pointNEFF koel-vriescombinatie

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

witte keuken?

Maak een afspraak met Ricardo!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Ricardo Adviseur