Scroll verder

“Matte keukens komen steeds meer in trek, het kan weleens jouw beste keus zijn!”

Op zoek naar een matte keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Matte keukens komen steeds meer in trek en daar is een goede reden voor. Ze komen namelijk in veel verschillende kleuren voor en dus is er veel keuze mogelijk. Bovendien heeft een matte keuken enkele voordelen ten opzichte van een hoogglans keuken. Samen met de nette en moderne uitstraling kan een matte keuken wel eens de beste keuze zijn voor jouw nieuwe keuken. Bij Velthuizen Keukens hebben we veel kennis over dit soort keukens. Onze adviseurs adviseren je graag bij jouw matte droomkeuken.

Waarom een matte keuken?

 

Een matte keuken geeft je huis een luxe uitstraling. De neutrale en natuurlijke kleurtinten maken dit soort keukens populair. Daarom passen deze keukens steeds meer in het moderne huishouden. Door kleuren te combineren krijg je een bijzondere look. Een ander voordeel is dat je, in tegenstelling tot hoogglans keukens, vette vingerafdrukken niet ziet op een mat keukenkastje. Het nadeel is wel dat je met weinig buitenlicht een saaie ruimte kunt krijgen, omdat matte keukens niet glanzen. Maar met genoeg licht kan een matte keuken de beste keus zijn voor jouw huis.

 

Advies over matte materialen

 

Met een matte keuken kun je alle kanten op in jouw huis. Weet je wel al dat je een matte keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur voor in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Matte keukens: advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige matte keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Mogen wij jouw matte keuken ontwerpen?
Maak snel een afspraak!

"Ik denk graag mee over de opstelling en materialen voor jouw keuken!"


Dennis Adviseur

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook