Familie Spaan uit Harmelen

Bekijk foto's

Een verrassend keukenontwerp, met een mooie mix van fronten

“Black Steel, de keukentrend van nu! De familie Spaan durfde het aan. Samen hebben we gekeken naar de mooiste opstelling in de ruimte, dat is duidelijk goed gelukt. Wat een prachtige, moderne keuken. Met een heerlijke combinatie tussen hout, zwart en wit. Deze nieuwe keuken behoort absoluut tot mijn favorieten.”

Afspraak maken

Slim ontwerp met maatwerk

Soms word je totaal verrast als je een woning binnenstapt, zo ook bij de familie Spaan uit Harmelen. Dankzij de uitbouw is de keukenruimte heerlijk licht en ruim. Er kan gekookt, getafeld en gerelaxt worden, allemaal in één ruimte. De keukenopstelling is zeker verrassend te noemen en bied veel bergruimte. Heel veel elementen op een slimme manier verwerkt. Zo is er plaats voor een keukenbar dankzij het verlengde werkblad, zijn er in de hoek tegenover elkaar kasten geplaatst met daarin de ovens en koel- vriescombi’s verwerkt én er was zelfs nog ruimte voor een op maat gemaakte kruidenkast, tussen de achterdeur en het raamkozijn. Volop keukeninspiratie!

De kokend waterkraan van Franke, de spoelbak en de afzuiging zijn in het zwart uitgevoerd. Wat geeft dat een mooi contrast met het lichte, composiet werkblad! Alle apparatuur is van Pelgrim. Deze keuken is dankzij de met zorg uitgezochte accessoires een zeer perfect plaatje geworden. Nog een mooi detail dat vaak over het hoofd wordt gezien: het afvalsysteem is mooi weggewerkt in een keukenkast!

Alle referenties

Ook een verrassend keukenontwerp?Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over de opstelling en materialen voor de keuken! ”